Малък сечко февруари в ПАЗАРДЖИК мъгла стовари(18)

• 18 916
  • 325
  •   1
Отговори
# 255
  • Пазарджик
Ние с Нелката и Йонака вече се стягаме, аз макар и за малко  Sad
Приятна разходка на по-свободните   bouquet

# 256
Ахам. Почти сме готови вече. Heart Eyes
Навън е прекрасно времето.  Peace Хайде на разходкаааааааааааааааааааааа... Party

# 257
Времето е почти пролетно  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face
но ние имаме ужасно много домашни Cry

# 258
Ние днес ходихме по доктори семейно  ooooh!- даже и ваксина бихме на малчо.

Момичета, ако врмето е така и събота - чакаме се на градската към 11.30. Ще се уточним само мястото Hug Hug
Съгласни ли сте?

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 15:12 от Елфина

# 259
Мчи как.  Grinning
Ние днес пихме кафенце с Ването.  Heart Eyes Видях се и с Mari_Pz.   Flutter

# 260
Е,ако е така времето ще се опитам най-накрая и ние да се присъединим към вас Simple Smile

# 261
Мчи как.  Grinning
Ееееее изпредвари ме Crazy
Ние едва се прибрахме - не ще и не ще в количката и тва е - приемам идеи как да я "застопоря" щото си е бая килца вече и не може всеки ден на ръце да се прибираме и с количка плюс това! ooooh!

# 262
Mari_Pz, ама нали сте на 5 месеца-почти 6?
как така не иска да седи в количката?

Аз да се похваля - нашия убавец на 1.8 г. вече тежи цели 10.500 килца Mr. Green
Докторът каза, че такъв подвижен пациент до сега е нямал, иначе по-слаб е имал Mr. Green

# 263
Ми не иска бе - преди да излезем я приспах и сложих в количката, в момента, в който се събуди на центъра нададе вой и тва е. Рев докато не я гушне някой Crossing Arms

# 264
Ми не иска бе - преди да излезем я приспах и сложих в количката, в момента, в който се събуди на центъра нададе вой и тва е. Рев докато не я гушне някой Crossing Arms
Ами гушкайте се - нямаш голям избор Grinning. Ще свикне, като се затопли времето и сте повече навън ще се научи и да спи и да будува, без да реве. След два месеца може и седнала да я държиш и като гледка хората от любопитство ще си мълчи. Ще и е интересно.

# 265
Ние днес направихме една хубава разходка, но на консултации мислим да ходим другата седмица но определено така като го гледам ще сме над 10кг. Не съм погледнала таблицата дали вървим норма, а към края на разходката ние се и разпяхме Joy за това ако приемате в събота певци може и ние да дойдем само да сме живи и здрави Hug

Давайте идеи за име на следващата тема

# 266
Ми гушим се, то друго не ни остава Laughing

# 267
  • София
Ще се гушите и това е.... най-хубавото е.
После няма да ти дава да я гушиш,че била голяма кака и да не я излагаш пред другите деца.  Wink

# 268
Благодаря за сьвета mother of pearl  ще го имам в предвид.А сега нека се заредим само с позитивни емоции които ни донесе сльнчо днес.Надявам се и баба Марта да ни донесе още по топли дни и весели емоции

# 269
Мчи как.  Grinning
Ееееее изпредвари ме Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт