Отговори
# 90
  • София
Ние сега се прибрахме от разходка Simple Smile Навън е чуднооо Party
Разходихме се понапазарувахме,взех амалко замразени зеленчуци та да се пробвам да понаправя някое пюре Party
Взех едни гранулирани бисквитки на Плазмон безглутенови.... та да питам някой давал ли е на бебче таков нещо,че аз се чудих ма викам айде да му взема след като яде каши не виждам проблем? Сега си мисля да му дам плодово с бисквити  newsm78

# 91
Димяни замразени зеленчуци на коя фирма вземаш? Да обадиш после резултата  Wink

# 92
  • София
Bonduelle PeaceМай така се пише Mr. Green
Казаха ми,че стават много добре! Аз взех няколко пакета  моркови,броколи,зелена чушка,карфиол Peace поотделно Peace ще кажа после ще готвя Mr. Green
А взех и едни броколи на Сторко знам,че са много хубави готвила съм с тях bowuu

# 93
 И аз съм чувала за Бондюел че са хубави.
Да обадя, че сложих за малко Гого в проходилка и той взе че прекоси целия хол. Мнооооооооооого е доволен от себе си  Mr. Green

# 94
Айде бе doh само ние ли сме без зъби Tired

# 95
  • София
 sheherezada.браво и ние скоро ще го9 слагаме че см доста подвижни и се седим сами на земята хванати за спалнята,голям кеф Mr. Green
Вале нас ни мъчат тея гадове  Crossing Arms

# 96
  • Златна Добруджа
Айде бе doh само ние ли сме без зъби Tired

Франи, и Рошлата е все още беззъба  Mr. Green Рошава и беззъба, къде сме тръгнали ей  hahaha

# 97
Ааааааааааааа и ний сме без зъбки ама не ни пука  Whistling

# 98
спокойна съм ве4е викам само ние ли нямаме зъби Hug

# 99
  • София
Вале,зъбките специално резците са между 5 и 8 месеца  PeaceСпоко да не бързаме HugНа повечето растат кучешки Mr. Green аз си мислех,че ни расте ама не са.... Mr. Green

# 100
............... Рошава и беззъба, къде сме тръгнали ей  hahaha
И ние сме така Laughing

# 101
  • В светлината на слънцето
МАНЧЕВА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЗДРАВА И УСМИХНАТА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!!!
Малък поздрав за теб, но от цяло сърце. http://www.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg

Връщам се да чета.

# 102
  • София
Еййй...... дойде събота и тук бомба е паднала  ooooh! никой нямааа почти де  Mr. Green

# 103
и ние сме без зъби. но не ми пука и се кефя на беззъбата му усмивка. ми така де, после цял живот все със зъби  Laughing

днес вече мъжо ме натиска да махаме коледната украса. тая година само до 26 януари устоях значи  Crossing Arms

Бондюел
био ли са? и какво им е на българските замразени зеленчуци?  newsm78

# 104
  • София
Адашке,нямам идея какви са но аз ги харесвам много защото готвя с тях често Peace
Днес ще му направя пюре за 2 дни и ще видим дали ще папа Mr. Green
Ние елхата махнахме на 5 януари,че тоя климатик я  смаза направо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт