Отговори
# 285
Правих тиква на Калина и яде с голямо удоволствие. А тя тези готовите на ХИП, не иска и да ги помирише.  Sick
Но на мама манджите най-вкусни.  bowuu  chef
Саше тук сте много готини с Божето Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168534&photo=47

# 286
# 287
  • Stavanger,Norway/ Varna
Херелинка мерси, сега нямам време да я погледна, че трябва да действам бързо, но ще и хвърля едно око после.
Мами, значи пак да се подсигуря, няма проблем да и дам плод, след като още не съм го въвела и Йована досега е яла единсктвено и само картоф и то много малко количество.

# 288
  • София
Дам и на мен са ми го пратнали Mr. Green
Валерия,няма ли го още Whistling
Саше,пак да си кажа Peace сладурка Heart Eyes
Ние след час тръгваме на дерматолог,стискайте палци да е читава лекарка и да открие причината за обрива Rolling Eyes Praynig Praynig Praynig

# 289
bob4enka можеш да питаш направо, после ако искаш да четеш  Grinning
то и аз ги омешах зеленчук - плод. и сега като въведа ябълката май пак ще минавам на зеленчук да въвеждам .  Rolling Eyes

# 290
  • София
lulumba: ще я цаниш момата за Дамян  Mr. Green

За запека чай Blevit L. Съдържа сливи и киви, това ми помогна на мен при запичане от 10 дни, в които нито дуфалак, нито термометър помогнаха. Сега и Слави е запечен от морковите и картофките.

# 291
lulumba: ще я цаниш момата за Дамян  Mr. Green

Ние пък сме си харесали Танти.  Mr. Green А нали и Емма и Камен ги гласим -  ще са си близки.
Тепърва ще се засукват любовни триъгълници

# 292
  • Златна Добруджа
Здрасти пак  Flutter

Аз и Рошлата отразихме една разходка преди да прибера Йоан от училище, обаче щеше да ни издуха направо  ooooh! То и затова други луди с колички по центъра не видях  Mr. Green

Бели, за 2-3 дни й отшумя хремата  Peace
Бобче, аз не съм голям ктитерий за захранването, защото давам смело, но и според мен можеш спокойно да дадеш няколко лъжички слива или круша.
Ребека и Валерия, имате си сладурковци отвсякъде  Hug

Тъй като гледам сме за нова тема, отивам да пускам, вие заемете стартова позиция за бързо преместване  Mr. Green

# 293
  • Пловдив
Здравейте.
Гледам,че Енти е писала за Блевит Л и да пиша и аз.Дадох 11лв.,а изобщо не помогна нито на мен,нито на малкия.Пиех го всяка сутрин,защото беше започнал да се овлажнява и да не го хвърлям го употребих,но за запек не ни свърши работа.Нямаше го и в нито една аптека,поръчах го от познати.Явно при всички работи различно.
При нас действа Дуфалак.С термометъра ме е страх да действам.
Ние пък сме болни и тримата.Мъжа ми,аз и малкия.След обед сме комплект при лекарката.

# 294

Общи условия

Активация на акаунт