АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 129
  • 312
  •   1
Отговори
# 300
Добре дошла на новата мама.

Днес съм решила да дам на моя юнак броколи ... да видим какви муцки ще прави. ooooh!

От храненето в 9.30 спим ... да видим после .... ще ме прави луда!

И аз ще давам броколи днес...После ще кажа как е било, Радостче и ти да споделиш  Hug

# 301
Беличка, непременно ... като знам как се мръщи на тиквичката с картоф  ooooh!

Аз отворих бурканчето ... то така кофти мирише а аз искам детето да го изяде! Laughing

Покрай тия пюрета имаме такава смешна муцка .... стиска устни като горната е върху долната и край - запечатан. Shocked

# 302
4естита половин годинка на ивая Hug

жанет видях те Whistling

# 303
  • София
Здравейте,ще ни приемете ли и нас Simple Smile.Моето бебе се казва Емил,роден/секцио/ е на 31 август 2007г.-50 см.и 3200кг.Трябваше да се роди на 8 септември.

Mr. Green  Hug  Здравей!!!
Преди няколко дни ти писа, ама ние от дъра бъра забравихме да ти обърнем внимание
aaa няма нищо Simple Smile

# 304
radostche_plovdiv аз от скоро сама му готвя   chef В началото беше пристрастен към пюретата ХИП, но сега май май посвикна с домашната кухня, та сега му варя броколи със морков...ама пак си мирише кофти де..Ама да видим  Thinking

# 305
  • София
mimi-1977,добре дошла! Hug  bouquet
Хари,може с ориз но запича Peace
Aneta Hristova,ще се радвам да ви видим и вас Heart Eyes Hug
Шоши84, теб те искам също на линия Heart Eyes HugГита и ти ме се губиш и траеш аааа.... Crossing Arms

# 306
ПРивет и от мен!

Херелина-големи сте сладури!
Ира-съжалявам за случката, дано малкият Алекс се справи бързо с уплахата и болката!

Аз след малко заминавам на мамолог, до там опряха нещата!   Дано всичко е наред!  Praynig

# 307
  • Earth
Аз след малко заминавам на мамолог, до там опряха нещата!   Дано всичко е наред!  Praynig

Всичко ще бъде наред !
 Praynig Praynig Praynig

# 308
Беличка, да се похваля ... хапна и му се услади ... но броколито му смесих с малко тиква. Вместо 1-2  лъж. хапна 4-5 ... и не стискаше устичка. Party

# 309
# 310
Беличка, да се похваля ... хапна и му се услади ... но броколито му смесих с малко тиква. Вместо 1-2  лъж. хапна 4-5 ... и не стискаше устичка. Party

Неди изобщо не беше очарован...Аз му го направих с моркови...Но изяде половин бурканче...с песни и физиономии от моя страна  Crazy Няма как-съдържа желязо!

# 311
  • София
Мерси,на всички,че ни приехте Simple Smile

# 312
  • София
Мими ела вв другата тема Hug

Общи условия

Активация на акаунт