Отговори
# 285
Между другото нещо сериозно се замислям вече за проходилка, не се стои на едно място никъде не му е интересно, само че незнам каква, преди беше лесно , нямаше голям избор,а сега коя от коя по хубава.

# 286
  • София
 Mr. Green
Такааа................ бг реотана загрява бавноо.... Mr. Green hahaha
За срещата си мисля че наистина Макдоналдс не е зле пък ние ще си хапнем по нещоо Mr. Green
Давам го като идея Peace
За Бисквиткит Гита сега видях,че имат масло Rolling Eyes и зехтин+растителна мазнина и захар но си мисля,че по малко нее проблем Thinking
Вале,зависи колко пюре давам ако замествам хранене.... 125 гр пюре + 2,3 лъж от бисквитките но преди това ги слагам в много мъничко водичка за да се разтворят по добре Peace

Искам да питам какво означава SENZA на италиянски
Още щях да питам и да казвам и забравиииих ooooh!

Мише,моята проходилка не е от модерните но пък е супер удобна на Райън и най-вече стабилна Peace

Весе,за мартеничките давайте идеи.....
Да взима всеки за всяко бебче и майката му или пак като томболка....  newsm78

# 287
Барбарони в Брезите е много добра опция  Mr. Green (клубчето се вижда от бул България)
Там празнувахме на Дамян 4тия рожден ден. Просторна е частта за родители, а детската е отделена така че да може да се наблюдават ситните. Има площадка и градинка пред блока

Гита Ог, отсне ли една скрита камера?

Ние бяхме малко по задачки с двете момчета и сега следва домашен мързел  Wink

SENZA = без

# 288
  • София
Шоши,мерси че гледах сега пише на бисквитите Senza Gluten и се замислих,значи са без! Peace Hug  bouquet

# 289
# 290
Шоши,мерси че гледах сега пише на бисквитите Senza Gluten и се замислих,значи са без! Peace Hug  bouquet

да

# 291
Аз не ги ползвам, но доколкото знам, всички бисквити на Плазмон от 4 месеца са без глутен. Тук има на прах, както и цели, около 4 евро струват  Peace
Аз искам да питам, има ли в Бг, месо на прах на Плазмон /лиофилидзато се казва/? че ако няма трябва да си го нося оттук
Честити месечини на всички бебоци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт