Отговори
# 270
  • вкъщи
arwen какви са тия кодове,я разясни,определни стоки се доставят безплатно или....как.много се запалих,има страхотни неща за без пари направо.

# 271
  • Ланкър, планините Овнерог
Леле, току що гледах екшън на живо. Още ми тупа сърцето. Зад блока ни отдавна е обществена тайна, че се продават наркотици. Не веднъж полицията е претърсвала, но като гледам, без резултат. Днес хванаха един наркоман или дилър, не знам. Гад мръсна. Едвам го пребориха полицаите, викнаха и подкрепление. Ама здраво копеленцето мръсно, а полицията няма право да бие  #Crazy Такъв боя му е малко. Съблякоха го от зор-измъкна се от дрехите си в борбата. Яко се нервираха полицаите. Дано намерят наркотиците, та да го опандизят за дълго. Още търсят из храстите.
И всичко това се случва до детска градина.

# 272
Здравейте, майчета.
Днес Стефи става на половин годинка. Да се почерпите.

# 273
  • вкъщи
мами след като с е кърмим,само ве4ер на последното хранене давам 60 гр нан1,а ве4е сме на 6 месеца,нан 1 ли д а купя или нан2,при положение,4е беб4о е на кърма,ам мляко полу4ава само 1 път на ден и то малко.а то нали след 6 месеца е 4асти4но адаптирано?има ли смисъл д а купувам  плазмонки да слагам в това мляко,будят ли се по малко децата ви като има сложите бисквитки в млякото.

# 274
БЕЛИЧКА, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК!!! дА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ СЛУША!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 275
Мили мами, сега смогнах да се добера до компютъра, за да мога да ви почерпя за половинката на Елисавет.

Е, разбира се не само да си хапнете, но и да пийнете Laughing

Да са живи и здрави всички бебовци, които днес навършват половин годинка!!!
Беличка, да ти е жив и здрав мъжа!!!

# 276
Излезнаха ни резултатите, ама не знам дали са в норма.

# 277
  • София
Здравейте отново.
Ех, трябваше да забръмчи вентилатора на компютъра, че да заспи малкото диване Whistling. То колко и ще спи, като голямото след половин час ще се събуди. Сутринта бяхме в Южния парк и добре, че и мъжа ми дойде с нас, че направо нзнам как щях да се оправя с Дани. На всяка въртележка се вози, а после като го свалим опищяваше парка. Потънах в земята от срам Embarassed. Всички деца тичат, играят си, само нашия се дере все едно кожата му смъкваме ooooh!. Незнам за напред как ще ходя сама с двете на разходка в парка Thinking.

Лулумба, аз не съм ходила в Тинки Уинки, но една приятелка ми каза, че той бил един от най - хубавите клубове.
Иначе на Дани РД го празнувахме в "Барбарони 3" в "Гоце Делчев" и бяхме към 20 родители и имаше по моя преценка място за поне още 10. Мястото за игра също е голямо.

http://www.barbaroni.com/

Бобченка, и аз нищо няма да правя за 1/2 годинка. Живот и здраве лятото ще празнуваме както си му е реда.
Гита, дано наистина да го хванат тоя, че това е направо престъпление до детска градина да се подвизават такива типове.

# 278
Лулумба, ние празнувахме РД на Танти в Тинки-Уинки и беше голям зор с паркирането. Иначе не е лошо, но е по-малко от Приказката. Няма да се съберат количките.

# 279
arwen какви са тия кодове,я разясни,определни стоки се доставят безплатно или....как.много се запалих,има страхотни неща за без пари направо.

Виж ето тук на първа страница   bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261835.0
Кодът се въвежда като поръчваш в едно поле.Ще го видиш и ти маха доставката Grinning

Аз да се оплача че Али се страхува от прахосмукачката.Започва да плаче и не знам какво да правя.Показвам му и му обяснявам ама той нали е малък  Laughing Някой има ли подобен проблем

Трши пъти си редактирам съобщението  ooooh!
Гита и да го хванат няма да стане кой знае какво.Тъй като съм запозната с това знам че наркомани трудно се осъждат а като е в градинка е недоказуемо почти така че май няма оттърване от наркоманите за съжаление Confused

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 15:49 от Arven

# 280
хм, не мога да повярвам, че полицаите са си направили труда да се занимават с някакъв си наркодилър. може би полицаите във вашия район не са толкова мързеливи, колкото в нашия  Confused

изследванията на Слави са добри - успях да ги занеса на педи. обаче, много странно. като му взеха кръв, веднага ми дадоха една бележка с резултатите и референтните стойности. мисля, че направо от машината, която прави анализа излиза белжката. обаче днес, като ходих давзема резултатите от урината, дадоха ми един лист, на който бяха написани и резултатите от урината, и тези от кръвната картина. и референтните стойности бяха различни  Shocked хемоглобинът беше от 140-180, а на старата бележка е от 120-180  newsm78 и задругите показатели имаше разлики .и това в държавна болница  Confused

# 281
Ходих аз да купя бисквити. Продавачките ме предупредиха, че въпреки етикета според тях има глутен.
Което след 6 мес. уж не пречи.
Взех де, така или иначе.

Димяни, май захрани на 100 %. Mr. Green

Честита половинка и на Стефи.  bouquet

# 282
  • Burgas
Привет и от нас! Честити 6 месечета на бебоците   bouquet !
ние днес си направихме една хубава разходчица от 11 до 13 и после се прибрахме че глада беше голям:))а след като е спала и е хапнала после беснее 2-3 часа и не мога да я разхождам вече иска да гледа навън като е будна а още сме със зимния кош!  все си мисля че ще и е студено ако сложим летния  newsm78 ! днес преместих обиколниците на кошарата за да може Вики да ме вижда докато си играе и тя започна да се набира на решетките  в следващия момент така си удари главата че чак се чу! веднага се разплака милата. като я гушнах се успокои ама и е червено на челото където се удари. сега спинка , мисля че е добре, не беше толкова силен удара ама ми стана много кофти че съм махнала обиколниците и тя се удари!

# 283
  • София
Забравих какво щях да пиша ooooh! Mr. Green
Ай.... след малкооо Joy hahaha

# 284
мами след като с е кърмим,само ве4ер на последното хранене давам 60 гр нан1,а ве4е сме на 6 месеца,нан 1 ли д а купя или нан2,при положение,4е беб4о е на кърма,ам мляко полу4ава само 1 път на ден и то малко.а то нали след 6 месеца е 4асти4но адаптирано?има ли смисъл д а купувам  плазмонки да слагам в това мляко,будят ли се по малко децата ви като има сложите бисквитки в млякото.
[/quote
Ако ще си купуваш нова кутия можеш да си вземеш 2-ка, а ако си имаш според мен няма смисъл, а колкото бисквитите, нас ни засищат повече от 10.30 вечерта яде в 8 сутринта, без бисквита яде към 6 понякога и 5 часа.

Общи условия

Активация на акаунт