Отговори
# 240
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ЯНА, БОЖИДАР, БИЛЯН, ЕЛИСАВЕТ, ГЕРГАНА, КРУМ И ТЕОДОР   bouquet

Заповядайте сутрешната доза кафе /специално гледах да е с мляко, заради Птигра - да не ме бие  Mr. Green  Heart Eyes/

Рошлата от вчера пак е с хрема, снощи се борихме с Коларгола, тя врещи, не ще  ooooh! А, събуди се, отивам да се пробвам с колектора ...

# 241
Честити месечинки на всички бебоци    bouquet

за кръвта - по обяд му взеха. беше ял вече 2 пъти за деня, но вече трябваше да яде трети път като му точеха кръвчицата. та може да се каже, че е бил гладен  Rolling Eyes

днес успяхме с урината от първия опит. но чак в понеделник ще нося резултатите на педи  Confused

# 242
  • София
Добро утро Hug.
Нашата госпожица Слава богу е добре, няма дори и синина на главата Grinning. Вчера като падна порева и после заспа и аз затова се ошашках, но тази сутрин си е пак същата лудетина.
Благодаря ви, мами за загрижеността  bouquet и много ги пазете, че миг невнимание и после страдание и за бебетата и за нас.

За срещата, мен най - ме устройва да е на 3 или 4 март. Ще гласувам за 4 - ти. На 29.02. ако е няма да мога да дойда, защото майка ми има РД.
Херелинка, стискам палци всичко да е наред Praynig.
Снимките от вчерашната среща в Южния са много хубави Peace.
Днес и ние ще ходим на там, че вече и на мен, а сигурно и на децата им писна да обикаляме квартала.
По другите теми, ще пиша следобед, че сега отивам да готвя  chef.
Честита половин годинка на малчовците.

# 243
Добро Утро! Ментина кафето е безупречно както винаги  Hug Честито на месечковците  Heart Eyes
Аз днес отново имам ГОЛЯМ повод за черпене, мъжа ми има ржден ден  Heart Eyes
Така, че почерпете се за негово здраве!

Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 244
  • София
Беличка, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви слуша и гледа Grinning.

# 245
Добро утро, мерси за кафенцето и капучино ще пийна Grinning
Ох, не помна колко пъти ставах тая нощ ooooh! и сега  Tired

Честити половин годинка на мъниците! Heart Eyes

Беличка, да е жив и здрав таткото, много да ви обича и глези!  bouquet

# 246
  • София
Честита половин годинка на всички бебоци!  Heart Eyes
Беличка,да ти е жив и здрав и много да ви слуша!   bouquet
Ние сеа станахме,но пък не сме се наспали много!  Crossing Arms
Весе,трябва да търсим по голям център.......

# 247
Беличка, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!   bouquet

# 248
Честити месечинки на бебоците !!!
Честит рожденник Беличка !!! Леле като видях как се точи кашкавалчето на пицатааааааааааа...........ммммммммммм

# 249
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро и от нас  Hug

Ох и аз имам същия проблем с Йована, неможеш да се доближиш до носа и , а едвам диша. Ще каже човек, че я коля, когато и слагам капки  ooooh!
Аз се кукнах рано рано, да направя на малката пюре от сладки картофи за обяд, тя взе, че се кукна с мен, нищо, после ще си отспим. Надявам се да е хубаво времето и да я изведа малко, чувала съм, че свежия въздух помага за хремите.

Честито на празнуващите   bouquet

В този ред на мисли, мами как отпразнувахте и как ще празнувате 6- те месечинки на бебоците. Беше ли/ ще бъде ли нещо по така или не  newsm78
Аз се чудя дали да не събера, няколко жени в къщи и да му пийнем малко кафенце, винце да си побъбрим. Знам тук две бременни, една желаеща да забременее, една мама с 5 годишен юнак и една с бебче, както и една девойка още. Обмислям го, но ще видим. Как е/ беше при вас.

# 250
Честита половин годинка на малките сладури. Hug

БеличкА,   bouquet

Бобченка, ние онзи ден не сме правили нещо кой знае какво. Аз обаче почерпих Ив с пилешко пюре.
А, да , и сестра ми я черпих едно малко. Wink

# 251
добро утро

честити половин годинки на сладурковците
честит рожден ден на тати жоро на беличка да я оби4а и глези много

Бате жорооо и ние в4ера ядохме пилешко пюренце мммммммм 170-180 умаха Simple Smile

# 252
Добро утро!

Честита половин годинка на сладките бебоци!

Тая нощ беше кошмарна за нас ... спали сме само около 3 часа ... кво му стана на това дете ??!! ... от месец не се будеше вечер освен леко мрънкане и после пак унасяне. Направо съм ...  Sick

Искам да питам има ли мами, които дават бисквити Плазмон ... видях, че в състава им има и захар и масло и от кой месец би трябвало да се дават в млекото?

# 253
  • София
Тези които са гранулирани са безглутенови но пък имат захар! Дават ги за след 4 месец! Peace

# 254
Добро утро!!!
ЧЕстито на порастналине ситни!!!!
На месоядните браво!
За клубчето съм съгласна с Весето, наистина трябва да се помисли за по-просторно място.
beli4ka, да ти е жив и здрав любимия!!!!! Хубав ден да имате и много да се обичате!!!

За бисквитите Плазмон, да има май вече доста мами, дето ги ползват!

Аз вчера бях спретнала вкусна торта и похпнахме сладичко за здраве! Наснимах беб, една фотосесия във ваната и така!

Общи условия

Активация на акаунт