Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 570
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
тенкю  Hug

а плазмон месо на прах не внасят, нали?  newsm78

# 271
И аз успях да се вмъкна в системата за записване в 11.17  Crossing Arms направо ми скъсаха нервите  #Cussing out

Baby_ily Хайде на разходка!!!! Вчера бяхме до ЦУМ ми то е много близо до нашия парк!!! Мятайте се!!!!!! Много ще се радвам  Hug
С Неди ли беше? Я ми кажи по какъв маршрут минахте, 'щото аз веднъж съм идвала до там и  беше мисията невъзможна с количката  #Crazy А къде ще даваш Неди на ясла?

shoshi84 Hug ще се разходя по Пиротска да видя магазинчетата  Wink

sonita аз давам Девин розов етикет, пюрета има чисти на Хип ябълка, без добавена захар и слива мисля, за круша не съм сигурна  Thinking
За месото  Rolling Eyes идея си нямам  newsm78
Прахът за пране - ползвам Сано специално за бебета - супер е  Peace Пампи има 'секви  Mr. Green

Нели* освен оставки, за наказание да построят още 20 детски градини и ясли  #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 272
  • София
Koй какво питал,аз забравих като не съм спала ooooh!
За пюретата на Хип сливата и кайсията са с захар Peace
Месо на Плазмон не съм виждала Thinking
Каша аз давам всеки ден като замествам следобедното хранене Peace
В безмлечните само добавям плодово,примерно 90 вода каша колкото да се сгъсти и около 40 /50 гр пюре Peace
Прах взимам само Сано и розовия омекотител bowuu
А и да кажа кандидатстването за ясла не е за Райън а за едно друго бебче на моя приятелка Mr. Green

# 273
И аз успях да се вмъкна в системата за записване в 11.17  Crossing Arms направо ми скъсаха нервите  #Cussing out

Baby_ily Хайде на разходка!!!! Вчера бяхме до ЦУМ ми то е много близо до нашия парк!!! Мятайте се!!!!!! Много ще се радвам  Hug
С Неди ли беше? Я ми кажи по какъв маршрут минахте, 'щото аз веднъж съм идвала до там и  беше мисията невъзможна с количката  #Crazy А къде ще даваш Неди на ясла?

Маршрута аз много си го харесвам, той е следния: ЦУМ-ЖЪЛТИ ПАВЕТА, после минавам през малкото паркче зад царския дворец, ако се сещаш къде е Брилянтин покрай него минавам и после направо по Московска-там няма почти никакво движение...Минаваш покрай журналистически факултет и пресичаш бул. Левски точно от там има пешеходна пътека със нисък бордюр, след това продължаваш все по левия тророар до посолството където се чакахме като бяхме бременни-ти два пъти ходи, знаеш къде е WinkWinkWink Пресичаш и си в парка...Аз така ходя редовно, мъжа ми работи в сградата на ЦУМ, лично на мен ми е много приятен този маршрут..Ако не съм била много ясна  Embarassed може да дойдем да ви вземем някой ден и да ти покажа от къде точно минавам... Hug
А Неди ще е в яслата на майка ми, тя е до Плиска близо, но от нас с трамвая е за 10 минс..

# 274
beli4ka супер  Hug
Ще видим утре как е времето, 'щото го дават да вали, и ако става ще ти звънна да се разберем. Вие кога излизате? Ние около 13 часа, зависи кога ще хапне.

аз отивам да беля картофи,че да сготвя Peace

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 16:14 от baby_illy

# 275
  • Stavanger,Norway/ Varna
На Несле сливата е чиста слива  Peace

# 276
Сонита, за състава на пюретата виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.0
моя хубостник окончателно вече е в потрес от ябълката. до днес правеше гнусливи физиономии, но отваряше устата, сега плюе.  Rolling Eyes

# 277
Сонита, като каза ЕГН - баща ми го върнали, като подавал документите за ЕГН на Мая, искали и акт за брак, а аз не му го бях пратила. Не разбирам за какво им е, като толкова деца вече се раждат, без родителите да са сключили брак. Та се приготви да се занимаваш с простотии (ако не вадиш ЕГН-то чрез посолството).
А ШантеКлер се съмнявам да има в България, аз и тук го намирам само в определени магазини.

# 278
Или, утре свекитата ще цъфнат към 14-15 и ще седят сигурно до 16 часа, че са на зъболекар до нас и двамата от 16.30  Tired Но принципно през седмицата, като е хубаво времето гледам да го извеждам след като е обядвал - между 12-13 часа..Аз ти имам телефона, мисля и ти моя, така, че звънни като се наканиш, МНОГО ще се радвам  Party!!!! Днес гледах вън всички мами с компания в парка аз само сама..ама така е, защото все съм с някоя роднина или приятелка и не остава време да се запозная с кварталните мами  Rolling Eyes

# 279
Благодаря ви момичета  Hug

Нели, ами той моя брак в Бг не е регистриран и не смятам да го регистрирам засега въобще. Да ми го пишат извънбрачно.
Мислех да сложа апостил в Префеттурата и да пратя акта за раждане на нашите и те да  го регистрират. Не става ли? Те имат генерално пълномощно от моя страна. Не знам колко време отнема иначе, бих искала като отидем там, този проблем вече да е решен. Ти за Общината в София ли говориш?

# 280
  • София
УФФФ, малко ми поразмина яда от записването в детска Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil. Едва в 11.30 успях да подам първото си желание, направо съм яко бясна #Cussing out, стрових си нервичките, а  детето колко караница изяде милото покрай мен....но както и да е. Сега ще гледам да не мисля по темата, че направо позеленявам от яд.
Марти, ти успя ли? Аз за 43ОДЗ съм 75 номер за 1 група - нямам никакъв шанс, ти кандидатсва ли там?
Някой ме питаше за бисквитките за 7 месеца  newsm78- не, те не са за 7 месечни дечица, просто аз тогава дадох за 1 път. А бисквитите са "Обикновени" - тези твърдите, дето от едно време ги има.

# 281
Здравейте!
Не съм писала скоро , но кисна в форумите за отслабващи ooooh!
Марианамама и аз давам кус-кус , но от този на плазмон които е над 4 месеца - смесвам го с пюре и няма проблеми. Попарка и бисквитки не давам още , караме на пюрета и кисел и мляко.
Аз използвам Сано и съм доволна , някаде от 4 месеца ми е и има още. Преди него ползвах Тео бебе и тои е много хубав , всички петна ги пере , е разбира се и малко търкане преди пералнята трябва.
Утре може би ще ходим на консултация , ще се отчетем тогава.

# 282
  • Видин
Жужка, аз питах за бисквитите. Отидох в един магазин и ги питах за такива. И те ми отговориха като теб. Така че му взех такива обикновенни Peace

# 283
  • София
Димяни                                Поли-Моли
Ади                                      Гита
Ребека                                Лулумба
Мимсат                                Весела В
Хари77                                Жужка
Шоши84                             Пиванова
Бате Жоре                         Бруно
Анита Христова                 Щипуняк
Манчева                            Наведи1
Бейби Или                         Тиги