Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 583
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • Видин
От яд чак почнах да гладя  hahaha амааааа  Crossing Arms
И аз така правя. Когато мъж ми нещо ме разсърди и аз започвам да чистя, гладя, мия чинии и т.н. hahaha Joy hahaha

# 256
  • Пловдив
От яд чак почнах да гладя  hahaha амааааа  Crossing Arms
И аз така правя. Когато мъж ми нещо ме разсърди и аз започвам да чистя, гладя, мия чинии и т.н. hahaha Joy hahaha
Аз пък съм другата крайност.Мъжа ми като ме разсърди,зарязвам всичко и му казвам,че нищо няма да пипна повече. Simple Smile

# 257
Ди, съжалявам, че приятелката ти преживява това, жестоко е да искаш бебето, а да трябва да се разделиш с него. А може би все пак не трябва - според мен бащата преживява свои си драми и след ден-два ще реши, че всъщност иска детето; или като се роди, ще реши, че го иска. Но той е без значение, важно е тя какво иска и дали ще има подкрепата на близките си. Ако направи аборт, бъди до нея и не я съди, ще има нужда да поплаче на приятелско рамо.
Аз съм малко крайна по принцип, не бих останала с мъж, който не иска мое и негово дете.

Заради тоя гаф с градините трябва да хвърчат оставки сега, ама и едно "извинявайте, родители" дали ще кажат  #Cussing out
А Мая вече е захранена Grinning Мръщи се, плю, преглъща, задави се, само 2 лъжички хапна и сега спи. Утре горкото пак това го чака Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 13:51 от Нели*

# 258
  • Earth
някой наясно ли е дали майченството може да се прехвърли на работещ пенсионер

Може. А процедурата е много проста.  Peace

Ди: Не знам какво да кажа. Sick..Нямам дума за тези мъже просто...

# 259
Мами, имам няколко въпроса във връзка с нашето бъдещо пътуване до Бг, ще се радвам, ако може да ми отговорите   bouquet

Има ли ги в Бг на Хип /или други марки- 100% плод на Плазмон например/ чиста ябълка, круша- без захар?
Къде мога да намеря месо за бебета, без сол и без консерванти, без добавка на зеленчуци и пр.?
Девин розов етикет ли е препоръчително да ползвам за биберона на бебо?
Виждам, че обсъждате праховете за пране Персил Сенситив и Сано. Прахове специално за бебета ли за това и мога ли да ги намеря в Метро-Варна например? А има ли течен прах Бебе на ШантеКлер?
Какви памперси ще ми препоръчате в Бг? Има ли Хъджис /аз тук съм доволна от тях/?
Има ли Аптамил, на който пише, че е произведен в Германия /или в словенски  newsm78/?

Това се сещам засега  Crazy

# 260

Ако аз сега се регистрирам за след 2 години ще ми важи ли реда или година за година се прави? Камен искам да го запиша направо на детска.

Кажете си

Година за година е. Сега в 13ч ще обсъждат дали да не се анулира днешната пародия.
няма да се анулира гласуването  Grinning

# 261
  • Earth
В общи линии процедурата е следната:

Работещият пенсионер си подава заявление за ползване на майчинство при  работодателя си. Ти подписваш декларация, че друг ще използва майчинството. Прилага се акта за раждане на детето и разбира се банковата сметка на работещия пенсионер .
( подчертах думата работещ, защото това е най-важното в случая. Майчинството = отпуска от работодателя за отглеждане на дете до 2 год............ Ако не работи, не може да я/го пуснат в отпуска и няма майчинство  Crazy )

някой наясно ли е дали майченството може да се прехвърли на работещ пенсионер

По програмата "В подкрепа на майчинството" трябва да е регистриран в бюрото по труда. Ако е баба или дядо на детето, т.е. роднина, може да се прехвърли.
)

Това е друг вариант. Условията за него са други. Можеш да прехвърлиш майчинството на регистриран безработен, без оглед дали е роднина. Тогава на лицето, държавата ще му плаща осигуровки върху МРЗ и ще му дава твоите 220 лева.

# 262

Ако аз сега се регистрирам за след 2 години ще ми важи ли реда или година за година се прави? Камен искам да го запиша направо на детска.

Аз таман се записах в 11:11 и съм номер 18 в една ясла, в другите 56..54 номер....как успяха да се регистрират толкова....
днес звънях на док....може ве4е ГЛУТЕН.....

# 263
  • Враца
Здравейте!!!
Не съм писала скоро и за това:
 Честито на всички бонбончета за навършената им половин годинка!!!
 Честито и на всички който са имали повод за празнуване тези дни!!!
Бъдете живи, здрави, щастливи и много усмихнати!!!

Сега имам нужда от помощ. Взех на бебка каша на ХИП - пише така "първата каша на бебето"  пробиотична с адаптирано мляко. Въпросите са ми няколко. 1. Всеки ден ли се дава? 2. Кое хранене замества и замества ли цяло, или ще трябва да я дохранвам? 3. В тези каши ли слагате по малко плодово пюре и ако да, по колко?
Захранени сме само с плодово и зеленчуково пюре, ако има значение.
Сега се връщам да ви 4ета.

# 264
Димяни мене защо ме нямаме в последния списък  за срещата  newsm78
Шоши 84 Камен във ваната е супер, направо за някакъв конкурс е.

# 265
Ние бяхме вън и разбира се като се прибрахме слънцето напчече 3 пъти по-силно  Rolling Eyes
Хари, до колкото знам каша се дава 2-3 пъти седмично и е нещо като кисел-поне така разбрах от моето педи...Тя каза вместо кисел да давам каша..е аз не давам нито кисел, нито каша..
Baby_ily Хайде на разходка!!!! Вчера бяхме до ЦУМ ми то е много близо до нашия парк!!! Мятайте се!!!!!! Много ще се радвам  Hug

# 266
Сонита, има всичко. Peace
Плодови пюрета на Хип има чисти - круша, сливи, ябълка, праскови, кайсий, банан...
Единствено Шанте - то не съм срещала. Но не съм и търсила..
Лек път. Hug

# 267
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ооо Сонита, благородно ти завиждам, че се прибираш за малко  Simple Smile
Абе и аз за кашите пак да попитам, след като яде зеленчук на обед, по кое време да и предложа каша ако искам да я въведа и по принцип кога се дават кашите, вместо зеленчуковото на обед два пъти в седмица или се предлагат следобед.

Нели, понеже ме попита за обрива, знаеш ли какво ми каза доктора: "Отиди в аптеката, поискай си брошура за Атопичен дерматит, там ти пише как се третира"  #2gunfire #2gunfire и ние си плащаме здравното осигуряване- за убиване са тия шарлатани, ей  #Cussing out
Лошото е, че малката се чеше, явно я сърби и таман малко позавехне и позачезне обрива и тя се разчесва и айде пак наново. е, немога нон стоп да я дебна, незнам какво да я правя, най- зле е преди заспиване- точесане, то скубане на косата и дърпане на ушите- егати мазохистичния начин на заспиване дето го има мойто дете  ooooh!

# 268
Мерси, Бате Жоро!
Ами, Боб4енка, ние чак април. Реших тогава да направя и кръщенето там, в католическа църква, дано няма проблем с документите, май само Егн трябва да изкарам на бебо.

# 269
Сонита, в сливата има обаче захар.
Круша и яб не. Hug

Бобченка, дават се следобед. След обедното пюре. По принцип де. Wink

Общи условия

Активация на акаунт