АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 130
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
Добър ден. Hug

Благодаряяяя.
Да почерпя, newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38
Друго не мога да измисля. Heart Eyes

Хубав ден на всички.

# 286
  • Пловдив
А на мен веднъж ми се стори,че малкия докато плачеше и извика ''Баба''.А тя,майка ми много го гледа и е възможно,но все пак си мисля,че са малки за първа думичка.
На наши познати бебето казало за първи път ''манджа''.И сутрин като се събуждал гладен викал от леглото ''манджа,манджа''  Laughing
Хери-дано мама да е сънувал,но си играеше с играчките и сигурно тях си ги е сънувал.
Много болни има.Ние се оправихме.Аз пих само Парацетамол и Вит.Ц,а на мъжо правих Терафлу.Малкия добре,че го пази кърмата и се размина само с кихавици.
честити шест месечета на всички малки,сладки бебоци.

# 287
Привет Flutter

Честити 6 месеца на Ивая !!!
Честити 5 месеца на Яни !!!

Да растат здрави и щастливи !!! Hug

Ние тази нощ СПАХМЕ !!! Събуди се само 3 пъти  newsm44 Ако продължи в този дух ще съм най-наспаната жена  newsm62

Ирка много съжалявам за това, което се е случило с детенце. Напълно те разбирам. Снощи изпуснах Гого за малко от поглед и в следващия миг го видях на ръба на спалнята. За момент сърцето ми спря !!! Сигурна съм, че ще сте добре !!!  Hug

Проходилка и ние ползваме от няколко дена за по 10 минути няколко пъти на ден. Обаче много ми дърпа покривките и събаря всичко.  hahaha Май вместо да ми е от полза повече пречи.

# 288
  • София
Здравейте,ще ни приемете ли и нас Simple Smile.Моето бебе се казва Емил,роден/секцио/ е на 31 август 2007г.-50 см.и 3200кг.Трябваше да се роди на 8 септември.

# 289
Привет Мими !!!
Добре дошла  Hug

# 290
аа от мама по-хубаво няма  Sunglasses докато не се намери някоя мома да му завърти главата  Crossing Arms

Слави плаче на Ма-ма, обаче хич не го отчитам. просто това чува много често явно. щом и майка ти го гледа, сигурно повтаря на баба това, на баба онова и може затова така да е плакал на баба.

Ирра, какво става с вас?

mimi-1977 добре дошла  Hug

# 291
  • Враца
Добро утро!
Хери, много сте готини  Peace Даде ми страшна идея с тортичката послучай половин годинката, мерси   bouquet
Ди 83, при нас се случва Влади да вика пррррррррр докато спи Shocked, даже че чудех това дали не е бълнуване  Shocked, но от страни изглежда сладурско
Костова и аз съм болна, но продължавам да кърмя - предаваме на беб антитела  Peace
Някой беше питал за заместването на хранене, но забравих кой   Blush.Аз давам така:
В 7.00 кърма
  10.00 половин плодово пюре + кърма
  13.00 едно бурканче зеленчуково пюре
  16.00 кърма
  20.30 кърма
Това е + - час, зависи кога ще се събудим сутрин  
Тази нощ и Влади се събуди в 2.20 и си гука нещо до 3.40. Заспа си сама след това  Heart Eyes
Щях да забравя, Честити месечинки на бебчовците, да са много здрави и щастливи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравей Мими, добре дошла  Hug
п.п докато напиша този пост бяха публикувани 9 нови отговора и сега се връщам да ги чета  Mr. Green

# 292
# 293
Добре дошла на новата мама   bouquet

# 294
Добре дошла на новата мама.

Днес съм решила да дам на моя юнак броколи ... да видим какви муцки ще прави. ooooh!

От храненето в 9.30 спим ... да видим после .... ще ме прави луда!

# 295
  • Враца
Ох, забравих да питам - може ли да давам пюре с ориз и нещо друго де  newsm78

# 296
Здравейте,ще ни приемете ли и нас Simple Smile.Моето бебе се казва Емил,роден/секцио/ е на 31 август 2007г.-50 см.и 3200кг.Трябваше да се роди на 8 септември.

Mr. Green  Hug  Здравей!!!
Преди няколко дни ти писа, ама ние от дъра бъра забравихме да ти обърнем внимание

# 297
  • Earth
Ето ме и мен...

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ !

За срещата в София - бройте и мен  Mr. Green ( ако до тогава не съм отслабнала - с две места  Embarassed

# 298
  • Earth
Колко съм глупава - Embarassed Embarassed

ДОБРЕ ДОШЛА НА МАМА МИМИ И БЕБЕ ЕМИЛ

# 299
......
ptigra, отсъствията как се извиняват? Само с присъствие или и още нещо?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
.....
аз ям торта  Crossing Arms  Heart Eyes
Frani  Heart Eyes

Ето ме и мен...
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ !
За срещата в София - бройте и мен  Mr. Green ( ако до тогава не съм отслабнала - с две места  Embarassed
Joy  Joy  Joy  hahaha  hahaha  hahaha тъкмо бях забравила, че и аз изглеждам така ... като двама

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 11:36 от ptigra

Общи условия

Активация на акаунт