АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 133
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Добър ден  Confused
Аз снес явно ще съм крива....  Crossing Arms
Децата и двете ми разказаха играта тази нощ  ooooh!
Вече и двамата са станали и ми се хилят като репи, ни лук яли, ни лук...  Outta Joint
Ама като гледам как е пекнало от сутринта и ми идва да  Mr. Green

ptigra, за мен двойно виртуално със суха сметана  Hug
bini_og,  браво на децата, веселят се!  hahaha
herelina, много е мило тава с тортата!!! Големи сте симпатяги, какво се оплакваш   bouquet

# 271
Още малко и нова тема!!! Момичета кажете какво да правя според вас, нещо кашлям и ми дразни на гърлото явно нещо съм се разболяла да пия ли хапчета някакви да спирам да кърмя ли ?!?!?!? Казват, че било вредно да пиеш хапчета и да кърмиш или пък като си болен  newsm78
 hahaha Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 272
Момичета кажете какво да правя според вас, нещо кашлям и ми дразни на гърлото явно нещо съм се разболяла да пия ли хапчета някакви да спирам да кърмя ли ?!?!?!? Казват, че било вредно да пиеш хапчета и да кърмиш или пък като си болен  newsm78

Според мен ако не си сериозно болна не спирай да си кърмиш. Вземи си нещо за смучене, топъл чай, май имаше едно хомеопатично за настика на Боарон но не се сещам името му точно newsm78

# 273
добро утро Hug

Пепи мерси за кафенцето Hug

голями сладури си имате Хери много готина торта  bouquet

Костова пий 4ай това е спасението за гърло няма смисъл да гълташ хап4ета Peace

# 274
Добро утро на всички мами ... и честито на месечинките.

Денят се очертава да е чудесен макар и студеничък.

Кърмещи мами, заместихте ли вече хранене и по колко пъти на ден се хранят бебоците - кърмене + пюрета/каши ?

# 275
благодаря ви момичета, но си имам огледало в къщи  Crazy

детски песнички анимирани

Костова, недей да спираш да кърмиш. и аз като бях болна на 100 места питах - даже трябва да ес кърми. но слагай маска, ако кихаш или кашляш  Peace

# 276
  • вкъщи
хериии много си хубава,а за слави да не говорим.на майка си прили4а Heart Eyesей,4е идя ми даде з аторта за уте,4 еи ние ставаме на 6 месеца.ама ние смятаме навън д а празнуваме,май по добре да му взема подарък на мал4о.
в4ера не е ревал,това е постижение.имам надежда,4 е ще с е пооправят нещата.но продължава д а буха и ще го водя пак при хомеопатката .днес излъгах теди д а иде на градина,4е ще изпусне подготовката з а тържеството и някоя нова цифра или буква.отиде детето,4 е дне с имат и английски и танци.
аз кърмя и не съм заместила хранене,със зор ядем пюрета пак,а за кашата да не говорим.скоро май няма да заместя,пък нали сега сме си вкъщи,ще си кърмя,.като с е стопли и сме по цял дне навън,тогава ще замествам.

# 277
radostche_plovdiv храним се около 4 пъти с каша през деня и 2 до 3 пъти кърмене вечер.
Мерси за съветите мами  Hug
Честито месечинки на всички маници Simple Smile

# 278
 k0st0va, не е нужно да спираш да кърмиш.
За гърло: изстискай си 2 лимона и бухни една голяма лъжица мед. С лъжичка си изпий коктейла и си готова, особено ако е съвсем в началото дразненето  Peace

Храним се като новородено: кърма на поискване. Папкане ще замествам чак след годинка, дотогава ще се запознаваме с вкусовете

# 279
  • Пловдив
Добро утро.
Момичета случвало ли ви се е мъниците да спят и да се смеят на сън.Малкия сега се обърна на страни и заспа,след което започна да се смее.Много ми е странно.Е,по-добре отколкото да плаче на сън.Иначе снощи пак не спахме.Венеца му е много подут.Мажа го с Pansoral,но облекчава точно за един час.

# 280
Аз да се оплача първата думичка на Мия е ГЕЙ Crossing Arms

ХЕХЕХЕХЕ, успокоих се - и при нас това беше първата думичка. Меги  Hug Hug Hug

Ира, ще се оправи мъничето, а за теб -  Hug Hug Hug

ФранЧеска, на Влади редовно му давах Зимафлуор, и все още го пие. При малките още не съм давала  Blush Blush Blush

ptigra, отсъствията как се извиняват? Само с присъствие или и още нещо?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Марти, ще се наспим като остареем  Hug Hug Hug и то от малко

# 281
  • София
 Добро утро и от мен! Честито на всички половин годинките Simple Smile
Не че ми е утро от 7 съм онлайн , и не че ми е добро! Мъжът ми с гърло и кашлица - направих му фервекс и лимон с мед и сода и го пратих на работа. Бебо днес не ми харесва - целият с обриви и почнах този път фенистила и спрях млякото! Просто съм шах ама и аз съм си виновна! Почнах да му сменям козметиката и в какво се забърках!

# 282
Ди, на сън се смее, но не с глас, а само се усмихва. още от родилното го прави  Heart Eyes а и по-добре да се смее насън, отколкото да плаче  Peace нещо хубаво е сънувала душичката.например - мама  Wink

# 283
Добро утро!  Grinning

Честита половин годинка на Ивая! Честита месечинка на Янислав! Да растат здрави, спокойни, щастливи и все така красиви!     
Шоши, благодаря!   bouquet Аз засега въртя педалите 10 мин. и се изморявам  Blush Но от утре ще се постарая да въртя по 3х5 мин. по твоята схема и ще увеличавам. Мъж ми хич ми няма вяра, че ще ползвам колелото и само ми се смее, а аз на инат чудеса мога да направя  Laughing
Анета, количката ни вече е повдигната с две нива, само Мая като спи, смъквам надолу. Не виждам да има проблем, даже Мая не стои облегната, а се мъчи още да се изправя.
Ментина, много са ти красиви децата (пу-пу)! Даже бих си заплюла баткото за зет  Grinning
Хери, чудна торта за страхотно момченце!

# 284
Моето сладкишче също се усмихва насън но често се и захилва ... т.е не точно смее. Супер сладко е. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт