АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 148
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аз да се оплача първата думичка на Мия е ГЕЙ Crossing Arms

# 241
  • София

hahaha Joy hahaha

# 242
  • Златна Добруджа

hahaha

# 243
Добър вечер!
Ние вече спим, мен ме чака една камара за гладене, ама ей ме на какво правя Laughing
Ментина, голяма сладурана Heart Eyes
Ира, стискам палци всичко да е наред с Алекс! И ще бъде! Ти си нашата гордост- не се обвинявай, ти си една всеотдайна майка във най-истинския смисъл на тази дума! Hug
Тиги, ще пробвам и аз с "мили, мили", че Вики така ме потупва и хапе и щипе, направо......хем ми е толкова мило, хем едвам се сдържам да се развикам Crazy
И при нас кухнята е от 4 месец, баткото израстна с нея още от 4 си месец. Сега с Вики малко по-късно ще се възползваме, поради по-късното захранване, пък и малко да се позатопли.

# 244
  • Враца
Ментина, много сте сладички  Heart Eyes
И ние се изкъпахме, папахме и сега спим  Peace

# 245
rotfImbo rotfImbo

# 246
Ментина, малката е много сладкаа!!! Разгледах цялото албумче..цялото семейство сте мнооого хубави  Hug Hug Hug И май Ния прилича на теб...   Party

# 247

hahaha

абе как не ви е срам Ребус4ето 4ерпи за месе4ето на ванко а вие въобще не я отбелязох те Naughty сърдя ви се Crossing Arms

# 248
Ребусче,   bouquet

Лимони, всичко ще бъде наред. Обещавам. Едно приченце сега ми каза Wink.. Hug   /оппа, птиченце Wink/

Меги, гей е впечатлителна дума, като за първа.. hahaha

Аз пък да се оплача, реших да изляза до едно от любимите си заведения и какво мислите, карък, служебно парти...Еййй ще се пръсна от яд. Отидохме на друго, там пък чакали да започне ревю и нямаше хора..Баси и каръка.
Е така става като се туткам с дни..Вие сте виновни. Mr. Green

# 249
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

ХЕРИ, ЧЕСТИТА ВИ ПОЛОВИН ГОДИНКА!
ЧЕСТИТИ 5 МЕСЕЦА НА ВАНКАТА, МАГИ И ЕЛИЗА!
....

Франи, недей така, аз съм я поздравила още с доброто утро - и нея и останалите месечинковци  Peace
Ребус4е, още веднъж - да ти е жив и здрав и  благодаря за бонбоните  Heart Eyes
Благодаря, момичета за Рошлето  Hug

# 250

hahaha

абе как не ви е срам Ребус4ето 4ерпи за месе4ето на ванко а вие въобще не я отбелязох те Naughty сърдя ви се Crossing Arms
A, така, я им се скрай!!!

# 251

hahaha

е що бе? по-рано днес не честитихме ли? ам то и беше ред да почерпи  Heart Eyes  Hug А пък ти не се сърди сега  Simple Smile
оф забравих
mentina Рошлето е голям сладур  Heart Eyes

# 252
добре айде няма да се сърдя Crazy

мойто Чаве заспа в 6 и май няма намерение да се буди,ще устане неизкъпано ooooh!няма да мирише на къпано Tired утре ще го накисна Mr. Green

# 253
Изкъпах го, нахраних го и заспа. Сега отивам и аз да се къпя че така съм уморена Tired
Меги,  Joy ама тази Мия не си поплюва Mr. Green

# 254
Добър вечер и от мен, купихме си камера и от три часа се правя на оператор, голям кеф  Crazy Crazy Crazy!
Димяни, всичко си е до дете, но аз съм много доволна от Фризовома, той е хабитулано повръщане/или там както се пише/ и рожкови, т. е. действа при запек, нали и такъв проблем имахте. Даже реших до годинката да не й го спирам, ако сме само на Фризолак много често повъща, какво често то си е на всяко ядене. Ти решаваш, но все пак пробвай, може и да помогне.
Ира много съжалявам и колкото й да ти казваме, бъди силна, толкова много ти се струпа, че аз ако бях на твое място щях да рухна. Всичко ще се оправи, плачи си на воля, стискам ти палци. И съм сигурна, че някой ден до теб ще застане един истински мъж и грижовен баща, който ще ви прегърне и няма да позволи да пророниш и сълза от мъка, а само от много щастие. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ребус честита месечинка на сладура Ванко! Ще му пожелая само здраве, защото другото вече сте му го дали- много любов.
Ментина цъкнах, ей страшен бонбон, а прическата е невероятна. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт