АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 149
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
  • Germany
Ира, на всеки може да се случи Hug Hug
и също, когато си до него може да стане, не се обвинявай  Peace Hug

# 226
Ира,  Hug Вярвам, че с Алекс всичко ще е наред. Не се обвинявай! Та ти си и майка, и баща за него, за по-голяма всеотдайност не може и да се мечтае. Това падане ви е като бойно кръщене, голям юнак ще порасне!
А какво против велотренажорите? Ние тъкмо си купихме и се ровя във фитнес форуми за тренировъчна програма. Не вършат ли работа?

# 227
  • Пловдив
Здравейте пак.
Ох Ира,мила много ми стана мъчно.Наистина много ти се насъбра на теб.ще се молим за Алекс,всичко ще е наред,ще видиш.
Ние бяхме на разходка и добре,че се прибрахме навреме,защото доктора дойде по-рано.Каза,че Стилиян е напълно здрав,но не е трябвало да му правим рентгеновата снимка и сега се обвинявам страшно много.
Дано не съм му навредила като слушах педи и се съгласих за рентгена.
Ортопеда каза,че вече може да сяда и аз още повече се запалих да купувам лятна количка.

# 228
Ира,  Hug Вярвам, че с Алекс всичко ще е наред. Не се обвинявай! Та ти си и майка, и баща за него, за по-голяма всеотдайност не може и да се мечтае. Това падане ви е като бойно кръщене, голям юнак ще порасне!
А какво против велотренажорите? Ние тъкмо си купихме и се ровя във фитнес форуми за тренировъчна програма. Не вършат ли работа?
сигурно вършат  Mr. Green нооооо ние които имаме ги ползваме за ... закачалки  Blush ....   Joy  hahaha

# 229
  • Earth
сигурно вършат  Mr. Green нооооо ние които имаме ги ползваме за ... закачалки  Blush ....   Joy  hahaha

Да, много е удобно за ризите на мъжо  hahaha Joy

# 230
Хайде да почерпя - днес ставаме на 5 месеца newsm44специлано за махалата:

за всички останали - от любимите ми бонбони:

после ще се включа пак Sunglasses

# 231
Уф Вики нещо не е добре. И температура вдигна. Като мине доктора ще докладвам

# 232
OOO Сисее 4естито ви 5 месе4е Hug

# 233
  • Пловдив
Момичета помагайте.Как да сложа снимки в албумчето.Първо ги качвам в снимка.бг и после какво да правя.Ако ви се занимава,може и на лични да ми пишете,да не пълним темата с моите глупости.Иначе ето го Стилиян вижда се вече Grinning.
Брат ми направи снимката,мен хич ме няма.Сега му писах на скайпа и ако ми обясните утре ще му пиша да направи албумче да се покажем и ние най-накрая.

# 234
  • Пловдив
Никой няма. Rolling Eyes
И ние отиваме да се къпем.
До утре.

# 235
  • София
Брех.... опусте тук  Mr. Green

# 236
Моето дете е чувало, че се лапат крачета, ама се сети, че е по-лесно да си захапеш (ил да си дръпнеш с ръце) чорапа и така да си дъвчеш него вместо да си напрягаш ставите. Ех. Вирим си краката, докосваме пръстчето,но не го ядем. така ме дразни тази зима. Представяте ли си, ако шляпуркаха голи, какви гимнастици щяха да са.

На нас ни идва на гости момичето, с което родихме заедно. Нейната скадурана е неудържима - върти се, пълзи назад както е по гръб, надига се... Нашият я гледа кротко и я милва(научих го като му казвам "мили, мили", когато се засили да ме шляпа). Моето дете си е малко назад с активностите, ама е толкова мил Embarassed
О, аз не съм ви чела и сега видях, че Алекс бил герой днес. Ира, сега се успокой - те са го напипали и огледали, ако е имало нещо щяха да кажат

# 237
Ира, радвам се, че сте вече вкъщи! И моля те, не се обвинявай!Почти няма бебо дате да не се е изтърсил отнякъде Embarassed Добре че са им здрави главите!

# 238
  • Златна Добруджа
Ехооо, изкъпахте ли децата  Grinning

Да ви покажа какво костенурче си отглеждаме вкъщи:   ЦЪК  Mr. Green

# 239
  • София
Тиги,всеки път като те чета и ми става едно милооо.... Heart Eyes Hug  bouquet
Ментина,сладурче Heart Eyes
Ние сега се изкъпахме и папаме в момента bowuu

Общи условия

Активация на акаунт