АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 222
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Ира, не се притеснявай  Hug, нали казват че са още като гумени. Ние още не сме падали, но един път я изпуснах назад и си тресна главичката в един ръб  ooooh! Blush. Веднага намазах мястото с олио и цицинка нямаше, само малко червеничко беше останало Mr. Green
Димяни, пак ме забрави мен за събирането  Crossing Arms Simple Smile

# 211
Ира, всичко ще е наред. Hug

В кварталното магазинче бяха решили вече да не продават Алете и всички останали бройки ги бяха пуснали по 1,50. Аз изкупих  почти всички(14 бр.) и останах много приятно изненадана. Алекс ги обожава и покрай тях прояде ябълка, която не ядеше нито самостоятелно, нито смесено с друго.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 18:08 от Венера

# 212
  • Златна Добруджа
Ира, и от мен прегръдка и се успокой  Hug
Каке, остави детето на мира, нека поиграе още малко  Heart Eyes Ела да го видиш сега Йоан - и да иска няма мърдане - домашни... домашни плюс, че аз допълнително го тормозя с диктовки и т.н.  Peace

Местните пюрета и ние ги почнахме, но и Рошлата е от каките  Mr. Green
Гледам за сантиметри говорите - длъжка девойка си отглеждаме - цели 70 см на крехките 6600 г /допреди 3 седмици, максимум да е станала 7 кг/.

Абе само Ния ли яде толкова малко - обичайно изцоква 120 мл+ 4 л. АМ, само преди нощното заспиване 150+5 л. И пюретата ... едвам изяжда по едно малко бурканче на ХИП, няма значение сладко или солено е  newsm78

# 213
  • София
Хари,верно бе Hug Mr. Green
Венера,ти си на далавера Wink Страхотни са Peace

# 214
Вкъщи сме вече  ,бяхме 3 часа в болницата,повърна един път,спа малко,казаха ми да го наблюдавам и ако продължи да повръща утре пак рано ще го водя,незнам много съм притеснена.долу е теракот,много е твърдо... Засега ми изглежда адекватен,дано да е така ...
Много внимавайте,защото аз за 5 секунди не бях нащрек от 6 месеца и ето резултата.. Embarassed

# 215
  • София
Ире,радвам се че сте си у вас! Стискам палци и се моля всичко да е наред Hug Praynig

# 216
  • София
Здравейте пак Hug.
Днес колко хубаво беше времето, обаче само Дани се възползва от него. На Аничка разходката й беше на балкона Mr. Green, половин час.
Ира, не се обвинявай, на всеки може да се случи. Стискам палци всичко да е наред Praynig.
Дамяни, смело давай АМ на Хип, няма да сбъркаш Peace. За срещата аз съм "за" стига да са здрави хлапетата, че вече ми писна от тия болести ooooh!.
Нели,напълно ти влизам в положението за не спането. Аз повече от 10 дни спя по 3 - 4 часа, заради гадните вируси.
За лапането на ръчичките, и двете са й в устата и много мрънка. Дано да не е като Дани, че до 10 - я месец ще се побъркаме всички.
За яденето, суче по няколко минутки и после започва да се оглежда, да не испусне нещо важно hahaha.
Зимафлуор, от 10 -я ден давам на Аничка, та чак до 1 годинка, всеки ден по 1 таблетка.
За кухнята, ако някой има повече информация нека да сподели. Аз на бебка ще й давам пюрета поне до 1 годинка, но след това (ако храната ми се види подходяща) ще я запиша, че голяма мъка е всеки ден да готвя нещо различно.
Приятна вечер на всички  bouquet.

# 217
  • Ланкър, планините Овнерог
Забравих да уточня, че на Емма за сега си й стига 125гр+сухо АМ. Сега мъж ми купил на ХИП месно за от 8м  ooooh! То състава си става, ама е с едри частици. Иначе 220гр за 3.17лв  ooooh! Май ще започна да готвя поне зеленчуковите.

Ира, всичко ще е наред.

В магазинчето, където купувам пюрета, ми дадоха листовка на детска кухня Ози. Готвят и за алергични деца, но е за от като са захранени с всичко. http://www.ozi-food.com/

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 18:07 от Гита Ог

# 218
Ира, стискам палци ...  Hug

Марти, и като суче толкова малко дали се наяжда ... и ние сме така - дърпаме се, ритаме ...и после се оглеждаме. Все имам чувството че не се наяжда толкова бързо и си мисля, че кърма нямам достатъчно. Thinking

# 219
  • Златна Добруджа
Пропуснах да кажа, че и у наше село държавната кухня е от 4-я месец  Peace

# 220
  • Ланкър, планините Овнерог

При нас тя е от 10м

# 221
  • Earth
ИРА - сигурна съм, че всичко  ще бъде наред. Ти си всеотдайна майка. Не се обвинявай. Щом изгледжда че е добре - значи ще бъде. Не се паникьосвай само  Peace

Според вас момичета - дали е време за проходилка ? Вие ще използвате ли ?
От кога може в седнало положение в количката ?

# 222
  • вкъщи
ира правиха ли му снимка д а видят има ли с4упено.и на мони му с е беше подула главата,повърна веднъж ,но и беше замаян за половин 4ас.дано вси4ко е наред Peaceзнам какво ти е,и аз съм все сама по4ти  с2 деца,и моя мони не спи никак ве4ер и  е нервен,4е и реве,но......нали сме майки ще търпим.
при нас е оот 10 месец кухнята,теди я обожаваше,а пюретата ги плюеше.

# 223
  • ГОре на черешата...
Айде, и по това си приличаме Peace.
Пък за тормоза - нищо му няма  Grinning. С такваз майка като мене де...но той сам идва при мен с тетрадките. И като вземем енциклопедията на 24 часа като забие нос - по два часа чете и разглежда. На майка си се метнал Mr. Green.

# 224
  • София
Марти,сега отворих кутията на Хип и гледам огрмна мерителна лъжичка Shocked и пише че е 5 гр и да се смесва примерно 16 гр като готов разтвор 100 мл Thinkingно мн ми се вижда голяма тая лъжица и не знам по колко да давам newsm78 Rolling Eyesа и е по енергийно от Аптамила Crazy
За срещата радвам се,че и ти ще дойдеш Hug
Гита,Ози знам че е добра кухня но си е от годинка и си мисля,че ще взимам от тях в крайна сметка Peace
Aneta Hristova,количката може да я вдигнеш на първото ниво преспокойно Peace
За проходилката... ние вече ползваме 2 ден и Райън е много щастлив и ходи къде ли не,дори днес бях отворила единия гардероб и бях за малко в кухнята а нашия като влизам леко се понадигнал и като вади и дърпа дрехиии... ooooh! Mr. Green
Аз го слагам 2,3 пъти на ден за по 15, 20 мин Peace

Общи условия

Активация на акаунт