АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 252
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
NaughtyMr. Green

Алете давах аз 2 дни, с царевица и картоф. Ама кви ми ги изкарва после.. Joy
Утре за РД ще я черпя пилешко. Mr. Green

Ади обаче се губи. Хм, дано се е оправила.

# 196
  • София
Екстра са си Алете Mr. Green
Ади си е на Сандански с мъжо Mr. Green

# 197
  • Germany
Да ви питам: Какво против имате Зимафлуора??  newsm78

# 198
А само влизам да кажа,че Алекс падна много лошо на обяд от дивана на земята,главата му е надута отсрани,ухото лилаво,цял ден плача,вече не издържам наистина,аз съм виновна,че го оставих за 5 секунди да се обърна  да взема нещо и той се претърколи на земята,сега  е под наблюдение,молете се да е наред и да няма последствия,ще полудея... Cry Cry Cry
Писна ми  във всичко сама да се оправям,помощ от никъде,извинявайте ,но наистина ми е  много зле ... Още не спирам да плача... Cry Cry Не е честно все на мен,на никой нищо лошо никога  не съм направила... Sad

# 199
 Sad Sad Sad Дано не е сериозно Praynig
В болница ли е?

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 17:40 от valeria.k

# 200
  • София
Ире,моля се всичко е наред и да няма проблеми бебчо  Confused Praynig Hug
Не се обвинявай...... те са толкова шавливи вече,че на всеки може да се случи Rolling Eyes Hug

# 201
  • ГОре на черешата...
Лимонка, първо се успокой - тепърва ще падат, ще има ожулени колене и разбити носове. И не се обвинявай! Ти си най-добрата майка за твоето дете Peace! А това, че се справяш сама, те прави още по Peace Peace!
Ако не е станало много отдвна - намажи цицината с олио- няма да се надуе и посинее много. Ако ти дава - наложи го с намокрен в студена вода и изцеден хляб. И го нацелувай - това е най-доброто лекарство Heart Eyes!

# 202
  • София
Той сигурно е в болница,щом е под наблюдение Rolling Eyes Sad

# 203
  • Ланкър, планините Овнерог
Лимоне, смени ника, за да не ти е толкова кисело положението. А сега сериозно-това, че е лилав, не е толкова страшно. Ако детето се чувства добре, т.е. не повръща, не губи съзнание и т.н., не се притеснявай. Танти веднъж падна така-докато я гушна, вече беше с огромна цицина и лилава. Натиснах я с лъжица, не много силно и на другия ден нямаше помен от удар.

Алете са хубави, но цените им са ужасни. От тях съм взимала картоф с пащърнак-едвам го изяде на два пъти. Не й хареса на Емица.

Месните ги започнахме. Вчера за първи път яде цяло месно пюре-заек с морков. Но Емма е на 6 навършени месеца.

Гита какво става с вело-то ти? въртиш ли педалите още?

Embarassed

# 204
Ира, всичко ще е наред  Hug Бебетата са като футболни топки..Няма страшно!!! Ще се оправи  Hug Hug Hug

# 205
  • София
Гита,що да са скъпи...... 190 гр са 2,70 а на хип 125 гр 2 лв
Специално моркова с картоф както и био зеленчуците съм взимала и меришат на домашни дори а плодовите също са превъзходни Crazy Peace

Та среща няма да има явно,все си траете Crossing ArmsСамо Лулумба,Ади,Ребека,Батето Mr. Green,Бейби и друг желаещ.... а Манчева и май няма повече!

Кажете за кухните бре Mr. Green

# 206
  • Ланкър, планините Овнерог
На Хип 125г ги взимам за 1.70лв, а Алете 2.90лв.

# 207
  • Germany
Лимонка,  Cry Hug Cry Praynig Praynig

# 208
Ира съжалявам, но вярвам, че малкия не се е ударил лошо  Hug

........
Гита какво става с вело-то ти? въртиш ли педалите още?

Embarassed
абе ние с shoshi84 ти казахме за какво вършат работа тъй че ... хич да не ти пука. И мен ме е  Blush ама здраве да е!

# 209
  • София
Гита, ама са 190 гр пак си е добре

Общи условия

Активация на акаунт