АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 450
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ние сега се прибрахме от разходка Party
Навън е прекрасноо Peace Crazy
Разходихме се и пихме по фрапенце Wink
Елис,не знам мисля че пак ни е виновно млякото от 4 дни връща сега взех Хип с ПрОбиотик и се чудя дали да не минем на него,уж е хубаво и е за по леко храносмилане! Майките които го дават казват,че са доволни но пусто си ме е страх и много се чудя!Дайте съвет... Педи ми казва Фризо,но аз не мисля,че това е хубаво АМ Crossing Arms
mimi-1977,добре дошла! Hug
Ние ядем така:
08,00-АМ- 150 мл
12,00-зеленчуково-150 гр
16,00- каша или плод с бисквити около 150 гр
20,30- АМ-150
ако ми се събуди и мрънка към 00,00-давам 90 мл Peace
Беличкяа,много гадно Rolling Eyes Hug

# 181
добър ден Simple Smile

преди малко с евърнах ме от консултация ве4е сме 7 кг и 65см,биха ни последният пентаксим държахме се мъжката,изписаха ни зимафлуор и сега се 4удя да давам ли да не давам ли newsm78 интересуваме вашето мнение КОЙ Е ДАВАЛ на децата си и кой дава сега?

# 182
При мен изписаха и при девте ми деца и НЕ съм давала изобщо smile3505 И без това в градините дават флуорно мляко.
Бобченка - много кофти.
Забравих да се похваля, че днес на пазара си намерих пресни броколи и карфиолче. Ще пада готвене  chef

# 183
  • Ланкър, планините Овнерог
В момента в Часът на мама дават педиатъра на племенника ми-Везенков. Много е добър. Той направи първия преглед на Танти, като се роди.

# 184
  • Враца
добър ден Simple Smile

преди малко с евърнах ме от консултация ве4е сме 7 кг и 65см,биха ни последният пентаксим държахме се мъжката,изписаха ни зимафлуор и сега се 4удя да давам ли да не давам ли newsm78 интересуваме вашето мнение КОЙ Е ДАВАЛ на децата си и кой дава сега?
Франи, аз пиех зимуфлор за малко (седмица, две), с презумцията да влиза при беб чрез кърмата. Започна да ми прилошава от него, за това потърсих мнения, тук във форума. Разбрах че флор, може да се набавя и по други начини освен с хапчета, за това взех решение за мен да не давам  Peace

# 185
  • София
Аз не  мисля да давам Зимуфлуор Peace
Шош,ние си имаме постоянно но за сега съм взимала само замразения на Бондуел Peace

# 186
  • Earth
зимафлуор и сега се 4удя да давам ли да не давам ли newsm78 интересуваме вашето мнение КОЙ Е ДАВАЛ на децата си и кой дава сега?

Аз не съм давала и нямам никакво намерение да давам  Peace

# 187
  • ГОре на черешата...
Айде да поседна малко, че напоследък трябва да ми пишете много неизвинени отсъствия Mr. Green.
И ние като Франческа бяхме на консултация, но вчера - Андриан е вече 8 800 и 73 см /т.е. наддал е 800 гр. и 1 см./.
Сложихме и последния Инфанрикс - поплака малко, но това му беше. Посвикна със зеленчуковите пюрета /но яде само два вида/ - днес излапа цели 160 гр. От другата седмица ще се записваме на кухня - зел. пюре и кисел.
Вие месни пюрета давате ли Rolling Eyes? Моята педиатърка каза, че е много рано още.
За Зимафлуора - на Калоян съм давала от дъжд на вятър, сега май съм пас.
Иначе се гледаме вкъщи - спрях баткото от градина да не ми домъкне грип и до обяд пишем и четем с него - да не изпуска материал. Горкото дете, с майка - даскалица няма мира hahaha...

# 188
  • София
Мариета аз още не давам,ще започна като стане нас 6 месеца към средата на фефруари Peace
Каза кухня.......
Въпроса ми е;Частните в София от кой месец са newsm78

# 189
Гита какво става с вело-то ти? въртиш ли педалите още?
Франи ние пък сме 67 см вече  Heart Eyes ...изпреварихме ви, е на кила сме по-малко, ама нали сме мацки - трябва да сме финни  Mr. Green за зимафлуор-а съм пас ... засега  newsm78
НелиДи писахме ти отсъствия ... то като те хвана липсата, че ...
beli4ka много кофти  Sad милото то

# 190
Хай:)
Измръзнах...

Мариана, аз съм давала пюре, в което има пъщърнак.
Зимуфлуор не мисля да давам.

Валерия, викам да не даваш толкова много от двойката. Joy
Там пише 120 г с 4 л. мляко, ноооо не стига:)

Димяни, мога да питам, но по - късно. И аз натам съм се засилила. Но като че ли ми се въртят 10 месеца..

# 191
Месо смятам да дам към средата на февруари Peace
Тук имаше силен вятър и се разминахме с разходката, поне ми изсуши прането.

# 192
  • София
ptigra,ние бяхме 67,5 ма колко е верно не знам аз го меря и 69 Crazy

Айде за последно да попитам ще има ли среща в края на февруари или началото на март с бебоците Party

marianamama,аз до сега не съм давала нито алабаш нито пъщърняк! Знам,че на Нестле Алете са много хубави и мисля от тях да взимам Peace
Аз доста пюрета взимам на Алете и за мен са много по хубави от Хип но и по трудно се намират Rolling Eyes

Боянче,тамън викам нещо ми се губиш на фронта Mr. Green
Държавните са от 10 месеца но частните мисля от по рано newsm78

# 193
  • ГОре на черешата...
Държавните са от 10 месеца но частните мисля от по рано newsm78

Явно във всеки град е различно - нашата е държавна и открай време е от 4 месеца.

# 194
  • София
Верноооо........... Crazy
Ти от къде беше newsm78

Общи условия

Активация на акаунт