Отговори
# 255
  • В светлината на слънцето
Франи, ако стане редичко, добавяш докато се сгъсти. Не брой лъжичките сухо вещество (бисквити или каша), прави го на око. Добавяш до момента, в който получената смес стане като пюренце или кашичка. Понякога се налага да сипеш и 10 лъжички, друг път и с 2 става. Зависи от вида на течността/пюрето. Има редички като водичка и доста гъсти - например това от сливата е бая гъсто и няма нужда от много добавка. То верно докъм полунощ може и да се разберем. Mr. Green

# 256
Франи много готин малкия,голям гъзар и какъв светличък пу пу...  Grinning
Да взема да купя и аз от тия бисквити,да видим дали ще яде малкия...
Аз ударих 2 чаши вино и се омаях,че имах гости.... Blush

# 257
На човек бисквити да му се приядат от вашия разговор. Wink
ФранЧ, сладурче си отглеждаш.
Забемязвам, че вече всички заприличват на човечета. Laughing

# 258
  • София
Вале,голям сладур  Heart Eyes Hug
Таааа...... за бисквитите ли питатеее...... Mr. Green Joy hahaha Joy
Аз ги опитах нищо че са на прах Mr. GreenМного сладки бреее Mr. Green

# 259
Е, ама и мен ще ме накарате да купя бисквити Joy Joy
[Забемязвам, че вече всички заприличват на човечета. Laughing[/i]
Нали! И аз страшно се кефя като гледам снимките!Всички са толкова сладки и как само заприличват на човечета......... Hug

# 260
  • София
Цитат
Е, ама и мен ще ме накарате да купя бисквити

Mr. Green hahaha Joy от Плазмон ще трябва намаление да ни направят Mr. Green bowuu Joy

# 261
Аз пък съм пазарила комисион от Хип.. hahaha Joy

Наздраве на компанията. bowuuMr. Green
/И на Гена Балдъзата, която киризи.. newsm78/

# 262
# 263
# 264
Шоши, уха!!! Страшен сладур е станал. Hug Много ми е голяма момата, за да го пазаря - ще станат супер модерно семейство - с 4 години разлика в полза на булката.  Mr. Green Не става, за съжаление. Ама какви са готини с батко си...
Франи, какво стана с бисквитите? Забъркали "отровната" смес?  Mr. Green
А пък ние днес окончателно се проявихме. От няколко дни любимата работа на Сашун е да си събаря въртележката върху главата, за да си играе с играчките по нея. Едната я махнах още преди 2 седмици, че палячовците й много висят и просто няма как да стане по-висока. Другата - с патенцата, още стоеше. До тази вечер. Вече няма никакъв проблем да я сваля. Затова и ще си стои без въртележка. Crossing Arms Поне докато не свалим леглото на второ ниво.

# 265
аа утре ве4е няма да хабя пюретата я Crossing Arms тоо да нее без пари Joy

# 266
Айде от мен лека, че незнам в колко и за колко ще проплаче малкото шило. Забравих да кажа - върти се вече като пумпал, няма спирка. Дебна го само да не тупне на земята, но и това някой ден ще стане като гледам с каква скорост обхожда цялата спалня.  Crazy

# 267
Шоши, третата е уникална. Wink
Ако знаех  и аз как става тоз номер с линковете.. Joy

# 268
  • Ланкър, планините Овнерог
Шоши, нЕ'ам думи.

# 269
  • вкъщи
мнооого ревем,няма мира.какво му има на това дете,имам 4увството,4е го боли от съня.сега като е на светло не пищи,а му се спииииии.

Общи условия

Активация на акаунт