Отговори
# 240
Само да кажа. Седя си аз, а детето пърди като лудо. Joy
Какво установявам. Като съм излязла /бях оставила 2 бурканчета за обяд/ и нашия решил, че едното не го иска и да вземе да й даде пюре, в което има грах. А то е най - открая на редичката с пюретата. Добре, че само 2 лъжички е хапнала. Mr. Green

# 241

Аз също не съм много за проходилка,но тоя терор дето имам ooooh! поне за по 20/30 мин на ден мисля,че не е проблем Peace
Определено Peace

# 242
  • София
Боянче,аз давах грах вече няколко пъти от пюрето на Хип което е с пресни зеленчуци и граха е много малко Peace
За пърденето най -много беше  когато дадох картоф с карфиол а и миризмата същата Mr. Green Joy hahaha
Смятай за въведен граха Mr. Green
Шош,за това и реших ....... то мнения и заключения много PeaceПоне седим добре,дори и прави и се чувства щастлив а аз срещу природата няма да ходя Peace
Малко или много поне ще мога да посвършвам по нещо чее... ooooh!само носене и мрънкане Tiredсега поседя 20 мин и спи вече Mr. Green

# 243
  • София
Гита, днес направих твоето крем-нишесте и Вики страшно и хареса. Изяде си го цялото и още се облизва. Сега спи блаженно.
Шош, с обикновено (натурално) царевично нишесте се прави - оказа се едно много приятно и леко десертче.

# 244
Да, да, ще го въведа аз баща й..в схемите Mr. Green
Днеска й дадаох да пие прясно изцеден сок от бебешката чаша. Голям кеф беше. Че и се сърди накрая, защото свърши сока. Mr. Green
Ама много яко. Опитва се да хване дръжките, а майка й се смее отстрани. Simple Smile
Първия път като дадох от чашата махнах силиконовите тапи отдолу на капачката и то текна като река. Добре, че ме светнаха, че се пие с тях. Embarassed

# 245
ето 2 снимки от преди малко че отдавна не сте ми виждали патето Simple Smile
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5040431
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5040434

# 246
еее не тая мойта свекърва направооооо  #2gunfireпърво не исках да й годавам, тя ми го грабна от ръцете. и така го хвана, че се олюля на гръбнака си. и мъжо като й направи забележка - ама той защо не можел да седи така, както тя го хванала. и с най-сериозен тон ми търси сметка защооо не можел  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и праз щяла да му носи следващия път моля ви се  #2gunfire

# 247
еее не тая мойта свекърва направооооо  #2gunfireпърво не исках да й годавам, тя ми го грабна от ръцете. и така го хвана, че се олюля на гръбнака си. и мъжо като й направи забележка - ама той защо не можел да седи така, както тя го хванала. и с най-сериозен тон ми търси сметка защооо не можел  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и праз щяла да му носи следващия път моля ви се  #2gunfire

#2gunfire

# 248
  • В светлината на слънцето
Ле-ле Франи, колко е пораснал. Whistling И е станал много готин - бъдещ разбивач на женски сърца.  Grinning То не че преди беше по-малко готин, ама повече беше бебе, пък сега си прилича направо на голямо детенце. Peace

Аз грах още не съм давала. Но тия дни мисля да го пробвам. Някой беше питал (май Бобченка, но се извинявам, ако греша Embarassed) за чиста тиква. Има такова пюренце на Хип и Сашун много го обича. Но май не се намира лесно, незнам защо. Около нас го има само в една аптека, в която има бебешки храни, и никъде другаде.  newsm78
Аз каша засега давам чисто оризова на Нестле - безмлечна, като не добавям мляко. Харесва му. Като заместим цялото следобедно хранене ще разнообразя кашите и с други видове, вече и с АМ.
Хери, ей така беше и моето свеки с Теди.  #2gunfire Като дойде и бърза да я грабне от леглото. А то, детето явно усещаше, че не е добър човек и се съдираше от рев. Ама рев, чак до посиняване. Опитвам да я взема, за да я успокоя, а свекито ме избутва грубо с лакът и я носи на терасата. А детето още повече ревва. Ама аз нали не трая, директно й казах: "Дай" и погледнах лошо. Теди чак сега - вече ще стане на 4 години, свикна да сяда до свекито. Бягаше от нея като дявол от тамян доскоро. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 249
абе я да ви питам? Сложих в плодовото пюре от тея бисквити на прах 4 мерителни лъжи4ки на фризолак /такава имам/ и стана много рядко като сок4е newsm78 А не трябвали да згъстяват?

# 250
Франи, аз още от Теди помня, че кашите никога не ставаха по посочената схема, винаги ги правех на око. За мен по принцип е по-лесно да стопля водата (или АМ), след което да добавям лъжичка по лъжичка, разбърквайки, докато се получи желаната гъстота. Така става и по-пухкаво. Ако е обратното - тоест се добави водата към сухото вещество (било то каша или бисквити на прах) нещо не става - обикновено ставаше на гранули.

# 251
Лулумба , сега ми отваряш работа купи4ка да си копувам и да слагам бисквитите и отгоре пюрето така ли?

# 252
Не бе Франи, ако ще ги смесваш с пюре, първо пюрето и към него лъжичка по лъжичка бисквитите. По същия начин както се прави и каша -  първо водата и към нея сухото вещество. Ако имаш от контейнерите на Авент, те вършат същата работа като паничката. А може да бъркаш и директно в шишенце - ако е от по-широчките, като Авентските имам предвид. На Чико са по-тесни и не стават. Аз също още не съм купила паничка.

# 253
абе Лулумба амиа з така направих както казваш бисквитките към пюрето добавях и стана сок4е Joy може и да се разберем днес Blush

# 254
  • София
На мен ми се сгъстиха доста та дори и водичкА малко добавих Mr. Green
Чинийки си купух вече Peace

Общи условия

Активация на акаунт