Отговори
# 225
  • София
Честити дрешки  bouquet
Франи кви са тия дяволи Twisted Evil Mr. Green

# 226
Димяни,  Hug
Аз съм си намерила едно боди с ангелче, в което се влюбих, и сега си купих още едно, ама по - голямо. Mr. Green

# 227
Аз търся боди с дяволче,че ние сме си същински дяволи,стопи ми лагерите туй детенце,какво такова лошо незнам,на кой ли се е метнало такъв инат newsm78   Mr. Green

# 228
  • София
Ние сме в проходилка Simple Smile и сме много щастливи  Mr. Green натиска всички бутони и е голям смях с глас се смее  Partyи обиколи стаята де може  Mr. Green А дано се измори и да спи довечера  Mr. Green е да но ще го оставя малко за 1 ден  Peace

# 229
Честити дрешки  bouquet
Франи кви са тия дяволи Twisted Evil Mr. Green

амиии , ти ми ги пускаш Crazy плазмон са бисквитите в една голяма кутия Peace ве4е сме нА 4 размер памперси Peace

Лимонке на кой ли мяза Joy на тееб Blush

# 230
  • София
Плазмон са и моите  Mr. Green
Брех аз от моя дявол пускам дяволи само  Joy

# 231
Хора още не ми е дошло, ще полудея вече  smile3511 newsm45 smile3515

# 232
Ние сме в проходилка Simple Smile и сме много щастливи  Mr. Green натиска всички бутони и е голям смях с глас се смее  Partyи обиколи стаята де може  Mr. Green А дано се измори и да спи довечера  Mr. Green е да но ще го оставя малко за 1 ден  Peace
Браво на момчето.  Hug Дано след тези изпълнения спите, щото и аз се надявах вчера, ама не стана моята. Даже спа още по-зле. #Crazy Пак казвам - дано поне при вас мине номера  Praynig

# 233
Хора още не ми е дошло, ще полудея вече  smile3511 newsm45 smile3515

Mr. Green

# 234
еха беба си поспа 2 часа Flutter

# 235
А Франческо Тоти ,не е тъй,не е тъй,аз съм добра душа и не съм инатлива хихих,на някой друг шъ да се е метнало таквоз дяволе  Mr. Green
За проходилка не е ли рано да се слагат бре,или пън не,хич не им разбирам...

# 236
  • София
А дано! Praynig
Ире,ми рано е но пък той седи стабилно сам на земята като се държи за спалнята и педи каза че може да си го държа на крака и днес реших да го сложа за малко иначе казват след 6 месеца а някои педиатри са против Peace

# 237
Верно, каква проходилка бе пате. Mr. Green
Може ли вече? Нали не седят стабилно..
Ще взема да изтичам и аз, уж не исках. Mr. Green

Чине, аз незнам къде има с дяволче, но мога да ти нарисувам. Само прати адрес за пратката.. Mr. Green

# 238
Аз мисля, че е рано за проходилка, но пък и всичко си зависи от детето. Смятам, че трябва детето да се научи поне само да се изправя. Аз лично смятам изобщо да не слагам Вики на проходилка.

# 239
  • София
Ние седим стабилно сами от 1 месец но гледам да го подпирам с възглавници но той става и мрънка иска сам да си седи Peace
Аз също не съм много за проходилка,но тоя терор дето имам ooooh! поне за по 20/30 мин на ден мисля,че не е проблем Peace

Общи условия

Активация на акаунт