Отговори
# 210
Честити месечинки на бебоците..

# 211
Бяхме навън с децата, ама голям студ и вятър............. бррррррррррр.................... и се прибрахме  cold

# 212
Хайде и аз да се запиша за деня!

Чета ви тези дни, но нямам желание да пише, защото нещата около мен не са никак добре. Продължавам да се боря с бучките, от утре започвам и физиотерапия, дано да се размина с антибиотика. Такова нещо не ми е идвало на главата. Гърдата ми се травмира, боли ме, зле ми е и така. Все пак не загубвам и положителния тонус и няма да се предам лесно. Какви ли бабини деветини не пробвах, така че, ако някоя от вас не Дай си Боже има такива проблеми, ще помагам. Вече се боря 4-ти ден, сили не ми останаха, вече 2 килограма от мен ги няма, добре, че е Персиян -Матей, който се смее като репичка и ме кара на моменти да забравям за цялата ситуация! 

Хайде сега стига с лошото, а да кажа:

Честити 6 месеца на Емма, Данаил и Радослав !!!
Честити 5 месеца на Кирил !!!

Беличка-не се отчайвай с хремата, най-вероятно са зъбки. Лично аз ползвах Виброцил, не видях супер ефект, просто детето трябва само да се пребори. Бих те посъветвала многократно на ден да почистващ леко носленцето. Перси беше с хрема 2 седмици, после и зачервено гърло и кашлица. Но в нашия случай някой ни беше заразил, защото и аз се тръшнах на всичкото отгоре. Пожелавам бързо оздравяване!

# 213
  • Ланкър, планините Овнерог
Бяхме навън с децата, ама голям студ и вятър............. бррррррррррр.................... и се прибрахме  cold

И ние така. Поне 1/2ч успяхме. Едва сложих дъждобрана, че и количката тръгна сама, а е мноого тежка. Иначе е топло, да му се не види.

# 214
  • София
Ох, и ние бяхме навън 40 минути. Времето е топло, обаче този вятър е отвратителен и само 40 минути издеянихме и се прибрахме.
Гита, сподели как правиш царевичното крем- нишесте, че и аз съм решила да се пробвам.

# 215

Гита, сподели как правиш царевичното крем- нишесте, че и аз съм решила да се пробвам.

Ох, пак на око горе-долу. Около 150мл е общо водата. Слагам да заври по-голямата част, а в останалата размивам малко повече от 1ч.л. нишесте. Като заври водата, изсипвам вътре и водата с нишестето. Не го подслаждам, защото, като поизстине, добавям плодово пюре+сухо АМ

# 216
  • София

Ох, пак на око горе-долу. Около 150мл е общо водата. Слагам да заври по-голямата част, а в останалата размивам малко повече от 1ч.л. нишесте. Като заври водата, изсипвам вътре и водата с нишестето. Не го подслаждам, защото, като поизстине, добавям плодово пюре+сухо АМ
А колко АМ слагаш?

# 217
Честито на порастващите бебоци!  bouquet
Благодаря за поздравите,относно нашето 6-месечие!Нямам време да качвам почерпка,но се чувствайте почерпени Wink

Имам въпрос към къремщите на поискване мами-по колко пъти на ден давате да сучат бебоците.Имам чувство, че при нас се случва на всеки 1-2 часа,невиждам скоро яденето да стане на три часа ПОНЕ!Искам да го приуча да пие от шише,и това не се получава,а имам нужда от откъсване от децата замалко,че ще лудна в даден момент.Започнах да давам зеленчуково пюре и при първа възможност ще заместя обедното хранене!
Марти,четох някъде твой постинг и размишления за майчинството с две деца с малка разлика.Да знаеш,не си сама Peace,аз те разбирам напълно!  bouquet
За статистиката и Радо още е с беззъба усмивка,но ме ръфа здраво! Mr. Green

# 218
Моя сега ми се обади купил 3 каши на Милупа мле4ни без глутеинови Банан,оризова и няква смесена Peace ще ги видя сега като си дойде и някви бисквити на прах купил Peace

# 219
  • София
Вале,аз взимам на Милупа нлечна-банонова страхотна е и безглутенова!
Бисквити сигурно е  взел тези които аз взех вчера на Плазмон Twisted Evil сега ще му ги дам с плодово пюре Mr. Green
Пиванова Hug

# 220

А колко АМ слагаш?

Слагам сухо и на око. Слагам->бъркам->слагам->бъркам, докато ми хареса  Mr. Green

# 221
Мили мами, и аз да се запиша за днес. И ние днес не сме излизали , че валя цяла нощ и навън не е много приятно.
Честито на всички месечинки и половинки, ей кога се изнизаха тези месеци и колко бързо растат тези бебчовци, пу пу  да не им е уроки!!!!
Относно кашите на нас ни препоръчаха кашите на Милупа. Има оризови с мляко и без мляко. Тази която е с мляко иска да и се добави просто малко водичка, аз като я опитах на мен ми хареса е малката я опита 2 дни и после не я иска, но ние сме съвсем в началото на захранването и не сме критерий. На етикета пише че няма добавена захар, безглутенови са и с добавени витамини. Мисля че са добър вариант за начало.

# 222
Димяни Twisted Evil и аз ще му ги слагам в плодовото пюре Mr. Green

# 223
и тук духа страаашно много! Но бяхме час и половина на терасата. Там е заветно и слънчево!
Тази царевична крем каша с обикновено царевично нишесте ли я правите?

# 224
Добър ден. Simple Smile
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИНКИ нА Емма и Радо.  bouquet
/кога мина това време, незнам.. #Crazy/

Аз уж излязох да се разходя, но нещо ми е тъпо..И пак купих дрешки на принцеса.. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт