Съпруги, чиито мъже пътуват - 4

• 29 426
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Pepsin мила,и с мен това се случваше редовно!Пише ми ще ме сменят, и сега като се замисля беше точно по това време за рождения ден на детено и за свети Валентин ,но може да е за добро!
Моя си увеличи контракта , че да хване и малко от лятото  sun

# 106
  • Malgrat de mar
А пък ние не сме ходили в Патиланци досега.Ако е в клуб трябва доста по-отрано да се резервира,че все са заети с рожденни дни.Този път няма да пропуснем сбирката.

# 107
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Ми айде в Патиланци. Който е без превоз аз съм насреща с бръмката.
Дайте и дата и да решим. Но , Валка е права , нека след понеделник да уточним ден , та да видят кога са на път мъжете, че ние с Емили сме лесни.
Емили , поздрави на мъжлето от Краси. Скоро са се засичал даже. Ние бяхме скоро на гости в Испания при приятели , видяхме се с много от напусналите Бец , но неуспяхме да се видим по плажовете и кафенетата с мъж ти.

# 108
  • Brokenpromiseland
Да,май винаги така се случва.Съпруга ми миналата година 4ака месец докато му намерят смяна, независимо че всяка седмица кораба идваше в БГ.

# 109
pepsin,наистина е много неприятно когато стане така Confused.На всички ни се е случвало и те разбираме. Hug 

# 110
  • Между гори и планини
Варненки, а вие къде се услушвате?
Ние среща няма ли да си чукнем, а? А?  Crossing Arms

# 111
Става,на линия съм с малък Зузи Hug.

# 112
  • София
За софийска среща изказвам веднага съгласие.

не знам мъж ми как ще е, но ще се разберем другата седмица.

# 113
  • Brokenpromiseland
Хубаво е ангажираните с мъже мами да кажат първи кога ще им е удобно.Нали се ховореше нещо за 16 февруари  newsm78 или аз нещо грешно съм разбрала.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 19:08 от мама_на_фъстъче

# 114
  • Malgrat de mar
Ние бяхме скоро на гости в Испания при приятели ,  но не успяхме да се видим по плажовете и кафенетата с мъж ти. [/i][/b][/color]
ХИ хи хи,аз си го бях прибрала на топло при мен.
Казвайте дата и да свирим сбор!

# 115
Преди малко говорих с мъж ми края на другата седмица ще съм сама,така че ще изчакаме и само казвате и звънкам да запазя маса в Патиланци.Mарина да се надяваме този път да имаш възможност да се присъединиш към нас.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 19:29 от valq_78

# 116
  • Варна
Аз съм винаги готова за среща. Всеки ден до сред нощите и събота и неделя с преспиване ако искате. Когато мъжът ми е тука, аз съм най-свободният човек на света.
Казвайте кога и къде?

Пепи,мила Hug съжалявам много, че се отлага прибирането на любимия. Нека да те радва това ,че цяло лято ще си е тук. Моя ще заминава след 1 май и пак няма да можем да мръднем никъде. Април месец ще правим ремонт,ще се сменя дограмата, трябва да спрат парното за да се махне радиатора и да се боядисва зад него и него.

Данче, как се казва мъжът ти. Моя предния рейс е имал колега от Ст.Загора. Да не излезе, че се позвнават.

# 117
  • област Софийска
Иска ми се, момичета, но ако мъжо е тука, още сега ви казвам, че няма да мога. Просто събота и неделя, когато не е на път, са много ценни за нас, защото тогава можем да сме заедно, нещо рядко ни се случва вече. Сигурна съм, че ме разбирате и няма да ми се сърдите   bouquet Но то се не знае, де, той си идва в неделя май и то се не знае кога пак ще тръгне. На 16 може и да го няма. Ама пък, ако замине, Софията ми е на 50тина километра, колко му е, товарим се на рейсчето с щерката и сме там. При всички положения ще ви кажа, та да знаете.

# 118
Цитат
Когато мъжът ми е тука, аз съм най-свободният човек на света.
И за мен се отнася същото Laughing.Само пишете кога и къде.

# 119
Добро утро момичета!

Аз пийвам кафенце и чакам мъж ми към обяд да си дойде.
Марина не се притеснявай до края на другата седмица има време,но ще се радваме ако този път се присъединиш към нас.

Общи условия

Активация на акаунт