Съпруги, чиито мъже пътуват - 4

• 29 442
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Да, новината е хубава-от м.март ще имат увеличение на заплатите. newsm44
Е наистина е супер, дано и да е истина, защото слухове много! Нещо по-конкретно знаеш ли Каприз? Например увеличението още в самата мартенска ли ще е, ще важи ли за целия персонал и т.н.?! Питам, защото довечера като ми се обади любимият ще му кажа  Wink

# 136
Росимарт останахме само двете в нета.  newsm10
Не сте само двете и аз съм тук, но само чета, защото не ми се пише... в дупка съм! Даже в тази нова тема за първи път се появявам!

# 137
Да за всички се отнася, чакам една приятелка, тя като дойде
ще ми донесе сайт за фирмата им и ще ти го пратя. Там се споменавало, че е от м.март,
предплагам, че се отнася за мартенските им заплати.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
Данчето, здравей!
Нищо и при мен имаше такъв период, ние сме на периоди,
ту ни се пише, ту не. Радвам се, че поне си край нас и ни четеш.
 newsm51 smile3525 smile3525

# 139
Да за всички се отнася, чакам една приятелка, тя като дойде
ще ми донесе сайт за фирмата им и ще ти го пратя. Там се споменавало, че е от м.март,
предплагам, че се отнася за мартенските им заплати.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Е аз го имам и веднага ще погледна  Peace

# 140
Вярно е! Първоначално не намерих такова съобщение в сайт-а им, но после пуснах в Google "Zodiac" и на търсене в резултатите "увеличение заплати"!
Ето това пише: "От 1ви Март 2008г. влиза в сила увеличение на заплатите за целия плавателен състав .
За информация се обръщайте към офиса на компанията."
 Peace
Само, че аз няма как да се обърна към офиса, за да разбера в какъв размер ще е, но те ще им съобщят с телекс по корабите Peace

# 141
Данчето, можеш ли да ми изпратиш адреса на Зодиак? google

# 142
Благодаря ти, сега разбрах как мога да вляза, но знай, че
са го получили по корабите, защото източникът ми е достоверен.

# 143
  • Варна
Имам въпрос до съпругите,  чиито мъже пътуват с БМФ. Има опция за проследяване на кораба, информацията се обновявала на 2 часа. Има ли представа някой коя е и как се казва???  Praynig  Hug
Здравей, viessmanka, аз лично ползвам руския сайт Виктория, но там информацията се обновява 3 - 4 пъти на ден. Поне така е за кораба, на който е моят съпруг. Ако представлява интерес за теб, ще ти изпратя паролата на лични.

# 144
  • London, baby
Здравей, viessmanka, аз лично ползвам руския сайт Виктория, но там информацията се обновява 3 - 4 пъти на ден. Поне така е за кораба, на който е моят съпруг. Ако представлява интерес за теб, ще ти изпратя паролата на лични.
Аз гледам сайта в navbul.com, но те я обновяват 1 път на ден.. Това била програма, нещо като карта и показвала къде  се намира точно кораба. Не знам твоя съпруг дали е на същият кораб, и дали важи това и за мен. Ще съм ти благодарна, ако ми го пратиш!!!  Hug

# 145
  • Варна
[[/quote] Аз гледам сайта в navbul.com, но те я обновяват 1 път на ден.. Това била програма, нещо като карта и показвала къде  се намира точно кораба. Не знам твоя съпруг дали е на същият кораб, и дали важи това и за мен. Ще съм ти благодарна, ако ми го пратиш!!!  Hug
[/quote]
Писах ти на лични. На мен този сайт ми е по-полезен, отколкото сайта на БМФ.

# 146
  • London, baby
deni_tsoneva, изчисти си кутията!!!

# 147
  • Brokenpromiseland
Публикувам отново линковете от тема 2, с молба да се включат във връзките на следващата тема.
Връзки, към пристанищни сайтове в цял свят
БМФ
ЗОДИАК
ПРОМАР
ОКЕАН-морски форум.Новини от морският бизнес
Снимки на всички кораби по света

# 148
  • London, baby
Разбрах се, че има камера, която снима панамския канал. А има ли такива,които са на гибралтар, босфора, дарданелите?

# 149
Разбрах се, че има камера, която снима панамския канал. А има ли такива,които са на гибралтар, босфора, дарданелите?
Когато моят човек е в пристанище или минават канал си пиша в Google съответното място и после на търсене в резултатите - webcam! За съжаление нищо свястно освен тази на Панамския, за това и ви казах за нея! Току що проверих локациите, за които питаш и нищо особенно не излезе! Пробвай с http://www.geocities.com/player2000gi/gibraltar_webcam.htm за Гибралтар, но ще ти поиска Java приложение, за да ти тръгне видеото!
Дерзай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт