ДОБРИЧки майки - ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА (2)

• 32 812
  • 914
  •   1
Отговори
# 870
  • Добрич
Ели, останаха най-много шишета. Останаха и 2 от чиниите от предния базар, както и свещниците, шнолата и др. дрънкулки. Доста картички останаха, но тях, една от управителките на Етнографската къща, ни предложи да ги занесе на свои познати в хранителен магазин и да пробват да ги продадат. Останаха и 6 бр от яйцата-свещ. Реално почти се изчерпа стоката.

# 871
  • Добрич
Да, това забравих да кажа. Утре няма да се отваря базара. Няма смисъл.
Малките бутилки се продадоха всички. Има продадени и от големите. ..3, от твоите почти не останаха.

# 872
  • Добрич
Страхотно! Това да се чува, момичета!   bouquet Много се радвам, че почти всичката стока се е продала!  Peace
Кеми, с непродадената стока, ако искаш да процедираме както до сега - всеки да си я прибере и да си я съхранява за следващите базари? Все пак не е склад у вас.  Laughing
Много се радвам за поредния успешния базар! Браво!  Hug
Благодарим и на едната от управителките на Етнографската къща, че се отзовава!   bouquet 

# 873
374 лв. е днешният оборот.
Супер Hug
Кеми,Краси  newsm20
Благодаря ви  bouquet

# 874
  • Добрич
Оставихме всичко в Етнографската къща. Аз утре ще отида и ще опиша какво има останало, за да знае кой да ходи да си прибира нещата.

# 875
  • Добрич
Оставихме всичко в Етнографската къща. Аз утре ще отида и ще опиша какво има останало, за да знае кой да ходи да си прибира нещата.

ОК! Мерси, Кеми!   bouquet

# 876
Браво!Радвам се , че и този базар беше успешен.Доказахме за сетен път ,че щом се захванем можем да доведем нещата до край и то с положителен резултат.Кеми по кое време ще излизаш утре?Ако искаш да се видим!

# 877
Доказахме за сетен път ,че щом се захванем можем да доведем нещата до край и то с положителен резултат
Нима има скептици още Laughing

# 878
  • гр.Добрич
Браво момичета.   bouquet
Най-много адмирации заслужават Кеми, Арчела и Красито Обр. Много неща бяха приготвили.
Изненадах се от продажбата на картички през този сезон, но и те бяха много красиви - и на Елито и на Д Ормани.
Предполагам, че доброто време и празника създадоха и положителната емоция.
Kemi, яйцата свещи доколкото видях са моите. Няма да си ги търся, така че прави с тях каквото прецениш.

# 879
  • Добрич
Здравейте момичета.
БРАВО!!!
Чудесен резултат за 2 дни. Heart Eyes

# 880
Страхотен резултат за два дни това е много добра новина.Браво на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 881
Да ви призная, аз снощи не дочаках резултата, направо бях толкова уморена и емоционално и физически, че си легнах и спах, до сутринта.
 Много хубав резултат, имайки предвид, че почити всичко се продаде.  Hug

# 882
  • гр.Добрич
Кеми, качи някъде снимчиците Grinning

# 883
Да ви пейстна една статийка.

# 884
  • Добрич
Браво  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт