ДОБРИЧки майки - ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА (2)

• 33 958
  • 914
  •   1
Отговори
# 720
Креми,не са ли чупливи? Много са симпатични Wink

# 721
Кеми,Арчела много са хубави свещите Hug

# 722
Страхотни са свещите Кеми и Арчелка.Аз вчера взех от нашия магазин прозрачна поставка от шоколадови яйца , за да можем да изложим рисуваните и тия  евентуално-има място за 24 яйца.Ако сметнете ,че е необходима ще я взема , ако не в кофата.Ако на някой му трябват кофички от Данонино да свирка имам доста ,но така и не измислих какво да ги правя.

# 723
Аз вчера взех от нашия магазин прозрачна поставка от шоколадови яйца , за да можем да изложим рисуваните и тия  евентуално-има място за 24 яйца.Ако сметнете ,че е необходима ще я взема , ако не в кофата.
Краси,запази я,мисля,че ще свърши идеална работа

# 724
  Момичета, трябва да решим, кога ще занесем комплектчетата в Дома, не смятам, че трябва да го отлагаме до безкрайност все пак, а и ангажираме Геомар да ги съхранява. Тя каза, че ако се отиде в Сряда, може да помоли свекър си да ги закара, тъй като Сряда като ден е в града човека. Аз друг вариант не съм измислила, защото като количество са доста обемни.
 За свещичките радвам се че ви харесват, ще направим още. Тези бяха първитя опит, следващия път ще знаем вече какво правим. Аз в понеделник, реших да духам яйца, че правих омлет. Издухах 7 едно след друго, не правете тази грешка, после главата ми беше два часа като балон, сигурно не съм се напъвала толкова като раждах малкия, тогава се оправдавах, че незнам как се напъва. Ама след тези яйца, за второто вече имам тренинг.

# 725
За ходенето в дома аз съм на линия,който и ден да решите,но ще съм с Ивка.Надявам се,че това не е проблем Laughing

# 726
За ходенето до Дома незнам дали ще мога да дойда , зависи от Гого как ще е .

# 727
  • Добрич
Като заговорихте за поставки за яйца...
Имам вкъщи 2-3 пластмасови кутии за яйца. Сещате се, нали- тези, в които се продават суровите яйца по суперите.
Да ги пазя ли?

# 728
  • Добрич
Краси, Ани, пазете всички такива поставки за яйца. Ще потрябват  Simple Smile И аз имам една от пластмасовите и я пазя, като скъпоценност  Joy

Бори, да, чупливи са, но все пак е счупено яйце. Въпреки това, колкото мога ще ги заздравя  Simple Smile

Благодаря за отзивите - ще направим още  Hug

За Дома - и аз ще дойда с Ванко. Да видим другата сряда как ще е времето и да отиваме - който може.

Има останали 160 лв. Ако някой има идеи за какво да ги оползотворим - да казва  Peace

# 729
За Дома - и аз ще дойда с Ванко. Да видим другата сряда как ще е времето и да отиваме - който може.

Има останали 160 лв. Ако някой има идеи за какво да ги оползотворим - да казва  Peace
Нали имаме дадено обещание за кебапчета,ако сега е удобен момента да го изпълним newsm78

# 730
Мацки, сега служебната преса минава през мен и ми попадна информация от местните вестници, че в дом Дъга има 11 заболели деца от заушка.
Незнам дали е подходящ момент за посещения.

А в отговор на питането за парите - и аз съм ЗА почерпка Grinning

# 731
  • Добрич
Мацки, сега служебната преса минава през мен и ми попадна информация от местните вестници, че в дом Дъга има 11 заболели деца от заушка.

О, значи ще го отложим за по-здрави времена. Бори, благодаря за информацията  Simple Smile

# 732

О, значи ще го отложим за по-здрави времена. Бори, благодаря за информацията  Simple Smile
Ако ще ходите с децата и моето мнение е да изчакате малко докато отмине заушката. Дано да  има възможност да се складират чаршафите още малко.
За парите (160 лв) и аз си мислих за кебапчета , децата така сибяха поръчали , ако сте съгласни няма е зле да им изпълним желанието.

# 733
  • Добрич
Нали имаме дадено обещание за кебапчета,ако сега е удобен момента да го изпълним newsm78

За парите (160 лв) и аз си мислих за кебапчета , децата така сибяха поръчали , ако сте съгласни няма е зле да им изпълним желанието.

Ще им изпълним желанието, разбира се. За тях сме се трудили.  Simple Smile

# 734

Е, друго си е да имаме човек в Здравната каса Joy
Бори,мерси много за инфото  bouquetслед всички вироси,само заушка ни трябва :mrgreen

Общи условия

Активация на акаунт