ВРАЦА - 7

• 11 241
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
gretacvetina ако искаш има и по-лесен начин -излез първо от своя профил в снимка.бг ,отиди на твоя албум маркирай горе адреса и с мишката десен бутон copy влез във форума започни да пишеш отговор и натисни десен бутон и paste и така поставяш адреса на албума си за разглеждане.Дано съм обяснила разбрано

# 226
Ако го е направила да не е публичен, а да се влиза с парола, няма да стане.

# 227
Така няма ли да направя линк-връзка за албума?Ако е така-това го мога Laughing.Не можех да слагам снимки в мнение.Няколко пъти съм пробвала с указанията на форума,но все не се справях,ама сега с обясненията успях. Mr. Green

# 228
Ама ние не ги виждаме Mr. Green

# 229
afroditka1783,buba 17:00 съм там.хайде ще започвам да се приготвям,че докато стигна....пък на място ще видим къде ще седнем.чао

# 230

Ако се отнася за мен,аз не съм ги публикувала тук,а във форума за пробите Grinning

# 231

Ако се отнася за мен-аз не съм ги публикувала тук,а във форума за пробите. Grinning

# 232
Малеееееееееее,нета ми е ужасен Twisted Evil.Много бавен.Уж не бях публикувала мнението,а то два пъти.Извинявам се за което.

# 233
Не е в нета проблема, а в сайта. И на мен бавно ми зарежда Бг-мама, но другите сайтове бързо ги зарежда.

# 234
Може би си права.А аз спрях бит комета,та да улесня процесите. Mr. Green

# 235
А аз чакам ,чакам  снимки,а те не били за нас Rolling Eyes

# 236
А аз чакам ,чакам  снимки,а те не били за нас Rolling Eyes
[/quot

Не знаех,че проявявате интерес. Rolling Eyes

Тази е от вчера Laughing

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 17:17 от gretacvetina

# 237
Аз само чакам някой да даде снимки да гледкам  Joy

# 238
Като гледам,няма никой,аз ще се приготвям за сън,че утре ме чака пътуване newsm44 От мен лека нощ smile3524

# 239
А кога ще разкажете какво правихте вие трите а?  Whistling Crazy

Общи условия

Активация на акаунт