ВРАЦА - 7

• 11 242
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Хайде и аз цоп в новата тема  Hug
Отдавна не съм писала но нещо не ми остава много време а като има слънчице използвам да сме навън.
Аз да ви кажа не се оплаквам от моето момченце. Доста е кротичък- не плаче, коликите му продължиха малко. Много е послушен  Crazy Ако момиченцата вярно са по кротки направо няма да разбера че бебе имам  Party

За линията аз си имах първо отдолу а после тръгна през целия корем.
Момичета моя съвет е да си купите всичко необхдимо предварително. Най- голямото удоволствие е избирането на нещата за бебо. Heart EyesА после ако знаете каква лудница е. Трудно става пазаруването.
Естествено всеки си избира но аз да си кажа  Blush
И последно аз си се подстригвах няколко пъти и пишока на моя беб си е на място Embarassed
Хайде лек ден засега че много се разписах   bouquet

# 61
Здравейте, как сте? Има ли нещо интересно във Враца? За прическите, аз се подстригвах по време на бременността, а даже и три пъти ходих да ми правят прическа, така без повод. Много оправя настроението Wink. Иначе дрешки, количка и креватче започнах да купувам 3 месеца преди термина ми.

# 62
аз съм чувала но не знам дали е вярно че ако стомаха е по ниско надолу и е по остър издаден напред ще е момче а ако е нагоре и по заоблен по плавен ще е момиче но не мога да кажа дали не са бабини девитини

# 63
ще взема да се загледам когато ми попорасне стомаха дали има нещо вярно Laughing Laughing Joy

# 64
аз съм чувала но не знам дали е вярно че ако стомаха е по ниско надолу и е по остър издаден напред ще е момче а ако е нагоре и по заоблен по плавен ще е момиче но не мога да кажа дали не са бабини девитини
Аз ще опровергая това , втората бременност коремът ми беше ниско долу и много остър и всички ми казваха момче ще е освен моята докторка която каза момиче . Итака до самия край спорехме с всички докато накрая докторката позна пак момиче .
Лека нощ

# 65
Добро утро мили мами !!!   
Ха ,наистина е Георги Монов немога да повярвам .А откъде го познаваш afroditka1783? Момент нека да позная поддържа ви касовия апарат така ли е или греша?Или се познава с твоята половинка, хайде кажи че нямам търпение да разбера !

# 66
Добро утро момичета Simple Smile рано рано съм станала днес и вече приготвят закуска за мен и бебето smile3504

# 67
Забравих да кажа в градът ни е обявена грипна епидемия.Снощи,като отидох да взема децата от градината не ни позволиха да влезем вътре .Персоналът извежда всяко дете, а ние стоим отвън.Същото беше и сутринта.Как ли се справя малката панта newsm78 Сигурно цял ден ходи с разменени пантофи най-малкото Joy
Затова мили мами пазете дечковците си HugДано бързо да отмине тази напаст Praynig

# 68
добро утро и от мене на всички събудили се мами. А за Георги ни поддържа компютъра даже вчера се видяхме че имаше проблем  Grinning Grinning Grinning

# 69
честно аз нямам търпение да разбера какво ще е моето бепче и да му накопувам дрешки че вчера ходих в симба срещу ботев и има такива хубавииииииии

# 70
afroditka1783  вълнуват ни едни и същи неща newsm10

# 71
Ами нормално,нали сте в едно и също положение  smile3503  thumbsup  cheers

# 72
ти няма ли да се присъединиш към нас Grinning

# 73
Е, че на къде без мен   Joy  Вчера си мислих докато се разхождахме с мъжа ми,че трябва когато имам малко време да ги обиколя тез магазини да видя какво има да си купя,някоя и друга дрешка.Аз за сега мисля за мен как да се обзаведа като понаедрея,а като мине малко време ще гледам и за бебо  smile3521  smile3522

# 74
някой ден може трите да излезем и да обиколим магазините за детски дрешки.аз онзи ден си купих гащеризон,но от тези за бременни а обикновен си,много е удобен.

Общи условия

Активация на акаунт