ВРАЦА - 7

• 11 269
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
хайде да се запознаем чрез снимки.пу аз съм първа Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210056 паролата е 1234

# 91
Албума ти го дава като личен и не може да се отвори.
Моите снимки са в профила ми.

# 92
въведи паролата 1234

# 93
То трябва някой да чете  ooooh!
Оооо сватба  Grinning
Позната си ми. Да не живееш покрай болницата?

# 94
и ти си ми позната Laughing живеех преди да се омъжа там,в блока където е Mobille Wolrd ако се сещаш,сега вече съм на стария пазар.

# 95
Да виждала съм те.
Аз ще храня малката и ще излизам. Бай за сега.

# 96
ок.приятна разходка newsm03

# 97
litle_angels нас в църквата ни венча този който се пада от дясно, отец Младен с жълтото където е облечен.Но църковния брак не можа да е на същия ден когато беше самата сватба понеже били някакви пости.

# 98
litle_angels аз съм в 4-тия месец а ти? Аз имам обедна почивка през ден по 2ч а през другото време е по 30 мин но можем да се уговорим. и някаде по центъра ми е напълно удобно

# 99
и  аз съм в 4-я.ако искаш да чакаме и  buba_85  да е свободна,или само двете както кажеш,за мен е без проблем.ако има и други желащи да се присъединят към нас

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 14:54 от litle angels

# 100
И аз след няколко дена ще стана в 4-тия,иначе утре ще мога да ви кажа,ако в понеделник не ходя на работа заради тези прегледи може да се видим по някое време.Ако ви е удобно и на двете де Simple Smile

# 101
мен не ме бърка кога  ще е, то не е каза че после не можем пак да пием някаде кафе в това хубаво време утре съм с 30 мин почивка и така се редя 2ч следващия ден  30 мин ..... и т.н.

# 102
забравих да кажа че когато съм с 30 мин почивка както ще бъда в понеделник съм до 16 и 30 ч. на работа така че кажете кога на вас ви е удобно и ще се опитам да го съч Praynigетая

# 103
Ами може да се видим след работата ти,да се чакаме някъде там около твоята работа и да видим на къде ще ходим.

# 104
Сетих се ти си новото момиче в Сателит. Права ли съм afroditka1783?

Общи условия

Активация на акаунт