Доктор Дяволов от МД София

• 176 925
  • 851
  •   1
Отговори
# 120
Ира, щом си в неговите ръце, всичко ще бъде наред, ама ти си го знаеш това, де!  Wink

temenu6ka, и от мен пожелания за сладка бременност! Не се притеснявай за нищо, д-р Дяволов ще се погрижи за теб и бебето ти перфектно!  Hug За раждането е рано да обсъждаш още, към 8-мия месец може да говориш.  Laughing

# 121
Мили момичета,
Бихте ли ми дали телефони на мястото, където д-р Дяволов преглежда частно всяка сряда следобяд?
Благодаря ви предварително!
P.S. Редно и аз да изкажа мнението си за Докторчето (така се обръщам към д-р Дяволов) - обичам го този човек! Имам му безгранично доверие.

# 122
Слава, няма да успееш да убедиш никой от пишещите в тази тема против д-р Дяволов, по простата причина, че всички сме негови пациентки и си го обичаме и уважаваме. Не знам ти за какви пропуски си чувала, аз пък не съм чувала никога нищо лошо за него, репутацията му е безупречна!  
Ако ще хвърляш кал по него, ще ти трябва нещо повече от "чувала съм".  Naughty
Не е вярно, че не обяснява, много добре обяснява даже. Не е вярно, че не насочва към други специалисти, напротив, мен ме е пращал при негова колежка специалист в друга област. Ти като твърдиш, че е супер корумпиран, какво ТОЧНО имаш предвид? НА мен никога не ми е искал нито стотинка извън регламентираното по ценоразписа на болницата.  Naughty
Така че, по-добре обоснови серозно твърденията си, или аз ще те обвиня в клевета по негов адрес.  Naughty

ПС. Аман от празнословие за чесане на клавиатурите!  Whistling

Не мога да цитирам случаи, защото в момента се водят процедури от една инстанция от жени, които са подали оплакване срещу него.
При това им е взел много пари!
Ето защо не мога да цитирам случаи, но има такива случаи, за които аз знам и са няколко.
Всеки има право на лекар, всеки има право на мнение.
Аз си имам мнение и го защитавам.

# 123
Не мога да цитирам случаи, защото в момента се водят процедури от една инстанция от жени, които са подали оплакване срещу него.
При това им е взел много пари!
Ето защо не мога да цитирам случаи, но има такива случаи, за които аз знам и са няколко.
Всеки има право на лекар, всеки има право на мнение.
Аз си имам мнение и го защитавам.

За какви случаи говориш? Случаи на какво? Оплакване за какво?
Не се обиждай, но аз твое мнение не чух. Изглежда, че ти изобщо не го познаваш лично, но си чувала нещо от някого. Нали знаеш приказката "от мухата направиха слон".  Laughing

# 124
Благодаря ви за добрите пожелания.Д-р Дяволов преглежда всяка сряда в кабинет в кв.Стрелбище ул Костина 6 тел за записване859 60 71.

# 125
Здравейте и от мен! Предстои ми първи преглед при д-р Дяволов през идващата седмица-ще споделя впечатления след това. Изчетох доста теми за него и навсякъде, както и в тази, преобладават положителните мнения. Не съм претенциозен пациент, просто искам да съм в добри ръце, докато следя бременността си и по време на самото раждане. Само да допълня, че се бях насочила към частна клиника, но след две посещения там, не бях очарована от професионализма и се насочих към МД, въпреки градските легенди, които се носят за условията там. Все пак най-важен е лекарят.

# 126
tweeety, наистина градски легенди са приказките, които си чула за условията в МД.  Laughing Условията в следродилна клиника на 12 етаж са напълно задоволителни, повече от добри, бих казала.

# 127
tweeety, ако само 12-тия етаж е МД, значи си в добри условия. Но МД е и изолатор на 2-рия етаж, 10-ти етаж ... Мама си джаз, извинете.
Все пак някои екстри вървят с лекаря. Тъй като ти си имаш лекар, може да не опознаеш потайностите. Леко и щастливо да минава всичко около раждането ти.  Peace

# 128
Момичета, благодаря за окуражителните думи! Спрях се на МД заради лекарите и доброто неонтологично оборудване-аз съм бременна с близанци и не мога да експериментирам! Освен това МД е болница, а не СПА хотел, така че... Grinning

# 129
Здравийте вчра бях на преглед при д-р Дяволов и той сам повдигна въпроса за раждането, аз  искам секцио , но той като че ли не е склонен ,казах че отовям на него да реши и той смята че дотогава има време и ще прецени според ситуацията.Държа се перфектоно с мене и тоговори на всичките ми въпроси.Имам му доверие затова страх не страх каквото каже той ще го послушам.

# 130
temenu6ka, да знаеш, че д-р Дяволов не е привърженик на секциото по желание на майката, ако не е мотивирано със здравословни причини. Тоест, ако ти искаш секцио просто защото така си намислила (независимо от твоите мотиви), а нямаш показания за секцио, той няма да се съгласи да те оперира.
Не знам какви са ти мотивите, но правилно си решила да му се довериш, каквото ти каже, това прави, няма да съжаляваш.  Peace

# 131
Въпреки опитите му да го убедя в страха си с всякакви доводи в нуждата от секцио, той не се подаде , за което му благодаря!

Много съм впечатлена. Търся именно лекар, който да се ангажира поне с опит за нормално раждане след секцио и при наличие на двурога матка. Мисля да се свържа с него.

# 132
Да споделя и аз първи впечатления от доктора-абсолютно положителни! На въпроса му как мисля да раждам отговорих, че е още рано и не съм решила, и че ще постъпя така, както ме посъветва той-това определено му хареса. Прегледът продължи около 25 мин.-задавах въпроси спокойно, така че за разлика от много други места там наистина не те "претупват". Само да допълня за онези, които се интересуват-прегледът струваше 50 лв. /УЗ+гинекологичен/. 

# 133
Не съм била при доктор Дяволов, но от двете родилки, които бяха в стаята ми само добри думи чух. Няколко часа след като роди една.ото момиче, докторът дойде да я види. Пита как е, поиска да я види, отиде и картона да разгледа. Говори си човека, не е затворен. на другия ден отново дойде  newsm10
Ведър човек е!

# 134
И аз съм от неговите големи фенки...обичаме го много със съпруга ми...много коректен. Той ми следя бременността, аз исках да раждам нормално и той се съгласи, но тъй като съм с много тесен ханш и с много тесен малък таз. До последно  пълно разкритие , не можах да  родя ( а и бебето беше застанало на криво, се разбра по време на секциото) и той назначи веднага секцио. Не се мъчих много около 2 часа с контракции. Много съм му благодарна. Не ми е искал нито стотинка, макар че аз държах да му се отблагодаря по този начин. С мъжа ми определихме скромна такава според бюджета ни.
Второто дете пак при него...Излъчва такава сигурност този човек...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт