Отговори
# 270
Андрес4ето и той са мо ъка и со4и.Използва мама, баба и биби за вси4ко горе долу.Според зависи....иди го разбери newsm78

# 271
Здравейте!Много се смях на пакостите на малчyганите,а още повече с тези съседи.Ние на етажа сме три млади семейства с малки деца,отгоре живеят възрастна жена със сина си но не са ни правили забележда досега.А тези съседи деца не са ли имали,че правят такива неyместни забележки newsm78.
И  Вяра е от отбора на тези,дето отказват още да говорят,но всичко разбира когато и кажеш нещо да донесе или направи..
Зеле,кофти номер ти е погодила малката,но поне си намерила решение.
Рyме,сигyрно в бързината си чела по диaгонал,моята племенница е една 8год.госпожица.
Херич,нищо лично към малките господинчовци и към техните мами,  bouquet!
Има ли новини от Евелинка и Маги?Ще ги изписват ли скоро?
Вяра ще си има още едно зъбче,вчера видях че е пробило и от два дни се поyспокои и приспиването стана по леко,а и нощеска по спокойно спинка.До кога ли ще е ,незнам? newsm78
Yспех на всички,на които им предстоят изпити! Peace
Извинявайте,че пиша хаотично ,но фокyсирам в три точки .Чао и целyвки на мъниците! Hug

# 272
Привет от нас с Ива! sohappy
Вече ни се наредиха всички 16 зъбчета , та се поуспокои малко положението tooth ! Май програмата на дребните почва да става все по-богата и разнообразна  Joy ! И ние се опитваме да използваме думички, но успява да изрича само  срички, на банана казваме "ба", на мандарина - "ма", телелевизора е "теле", а най-смешна е като казва няма - вдига рамене и вика"матня"   33uu. Ние започнахме с опитите да се храни сама eat и няма да ви казвам каква  живопис си имам по пода и стените  #Silly!
За съседите какво да кажа -  на Ива много и харесва да си взима по една капачка във всяка ръка и да пълзи по теракота - като подкован кон е, как ли издържат отдолу не знам ooooh!, но за сега ни търпят, няма оплаквания  Blush. А пък плодове може да изяжда по килограми, това съм го пробвала  yes , та затуй ми се налага понякога да я ограничавам че тя кантар няма на корема  Rolling Eyes.
Ставам да си пооправя къщата докато има спокойствие  Whistling
 На всички пожелавам само весели емоций и хубав слънчев следобед Nature Sunny !!!

П.П. Ето и моето предложение за заглавие : "В ОКТОМВРИЙСКИЯ отбор си имаме малък батко и бебче-февруарче сладко"

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 15:27 от Didi81

# 273
Рyме,сигyрно в бързината си чела по диaгонал,моята племенница е една 8год.госпожица.
Ася,  Embarassed Но пожеланията на се отменят!
Бомболина, и твоята племенница много да ви радва! Да папка и скоро да почне да ви радва с бебешки изпълнения!

# 274
Здравейте мами  bouquet !
Ние сме добре Peace . Малкия обаче нещо ми направи компа, та сега пиша от нашите, а и той не ми оставя време да се докопам до него.Янислав ми  взима тока, много е луд едва го издържам !Все пак си викам, че по добре така и да ми е жив и здрав, то иначе няма да се разбере, че имам дете .Днес например извади от една саксия половината пръст, но сега е бинтовано и му е оставено дупка само за поливане .Като влязох да се изкъпя пък толкова ми се е ядосал, че го оставям сам и като излязох заварих дрехите си разхвърляни из целия апартамент .Блъска по клавиатурата, та се чудя как да си увардя компас .Ужас !!!При вас как е ?
П.п.Евелинче , да ти е жива и здрава щерката! Да расте весела и безгрижна!

# 275
Оф, с тия пакости направо ужас  ooooh!
Като ви чета отстрани, хем се радвам - как им идват такива идеи на акъла изобщо, хем като си помисля какво е да си в центъра на събитията..... Tired
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  Peace
Мойта уж мома, а и тя какви ги върши - ужас. Кога ще си видя къщата поне малко в час незнам? Пък и с тая работа съвсем вече незнам кое къде се намира.... А баткото си беше кротък, като се замисля в такива филми не ме е вкарвал  Rolling Eyes
Взех да съжалявам госпожите в яслата - аз мойта една я издържам понякога, а те с 20 

Отдавна се каня да ви питам
Водили ли сте си децата на очен профилактичен преглед  Thinking
Не мога да си представя как минава един такъв преглед на зверче като мойто, ама нещо от време на време криви окото и май не фокусира като хората. Уж нормално при бебетата, ама то вече взех да се притеснявам  newsm78

Отивам да вечеряме
Лека за сега от нас и много целувки  Heart Eyes

# 276
момичета, помогнахте ми да се чувствам по-добре като ми оказахте съчувствие за съседите  Hug . Ох, ами имат дете, ама е на 18 сега...  Rolling Eyes  И учи за матури и се готви да кандидатства... Ама се чудя как майката има срам да ме моли да пази тишина. Ами наистина тежък случай... Иначе също не мога да разбера как може да се оплакват че няма звукоизолация и се чувало от всички страни-и кучето отгоре, и телевизори и от нас... Ама ние сме наематели, те да си звукоизолират! А и ние сме в гарсониера, накъде да се простираме? А те имат 3 стаи, като й пречи на госпожицата да спи до стената с бебето, ами да си смени стаята!
Иначе за говоренето, Ваньо се опитва ама засега казва съвсем малко неща, които да разбираме. Коте и куче е "ко", "мням-мням" означава-вкусно ми е или яде ми се!  "та" означава там, но също и тате. Напоследък много обича да си повтаря "ненененене" което е предизикано от многото неща, които са му забранени да пипа. Отива до някое оттях и почва да нарежда-"не-не-не-не-не".  Та за такова говорене става дума... Айде лека нощ от нас!

# 277
galentse , я не си го слагай и им дай свободно.
тя сигурно и госпожицата купони прави и надува МР3ките си, ама това не се чува.
на собственика на кучето правят ли забележки? а на тоя с телевизора?

много ме е било яд винаги, имам чувството, че почти всички гледат на наемателите като на хора трето качество  #Cussing out поне във входа на майка ми имаше такива нагласи, после и аз като бях на квартира -поздравявах винаги всички, опитвах се да вържа някаква приказка с някои, особено по-младите семейства като нас... срещах само надменни погледи... не мога да го разбера

нашия речник е ограничен до: ам-ам, ало, тати, бати, мама, пати, мау, бау и това е , всичко останало е едно голямо Ъ

ох ще лягам, че утре ще дремя пак на работа  Embarassed с тия вечерни събужданки покрай зъбите, денем е ужас

# 278
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ МОМИЧЕТА и...не чак толкова влюбени!А НА МАЛКИТЕ НИ СЪКРОВИЩА МНОООГО ЦЕЛУВКИ!

# 279
  • Някъде в Европа...
След Мама Тони просто няма какво да кажа Simple Smile

Честит празник, скъпи приятелки!

# 280
mama toni ,благодаря за  поздрава! Kissing Heart
Нещо няма много влюбени... Mr. Green
Мъжа ми преди малко се обажда по тел. и казва: "Ами ние ще празнуваме ли?...щото нищо не сме планирали..." А, едно време не планирахме,направо празнувахме Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Снощи Габи вдигна Т.-37,3,през нощта 37,7.Спадна без Панадол.Мисля,че е от зъбки,но да видим...Татко й се опитва да се разболее,майка ми и тя...та има откъде да дойде Twisted Evil
Хайде бъдете здрави! И празнувайте...  1dating 

newsm51 newsm51 newsm51

# 281
  • Някъде в Европа...
mama toni ,благодаря за  поздрава! Kissing Heart
Нещо няма много влюбени... Mr. Green
Мъжа ми преди малко се обажда по тел. и казва: "Ами ние ще празнуваме ли?...щото нищо не сме планирали..." А, едно време не планирахме,направо празнувахме Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Снощи Габи вдигна Т.-37,3,през нощта 37,7.Спадна без Панадол.Мисля,че е от зъбки,но да видим...Татко й се опитва да се разболее,майка ми и тя...та има откъде да дойде Twisted Evil
Хайде бъдете здрави! И празнувайте...  1dating 

newsm51 newsm51 newsm51

Мики, така е за жалост и при нас - няма вече спонтаност и изненади - всичко е премислено, планувано, изчислено......ама какво да правиш семейство Mr. Green ( изненадал или не, все при него ще прекарам нощта Wink), като бяхме гаджета се впечатлявахме един друг  Mr. Green

# 282
  • Варна
Miki M не сте само вие , и ние сутринта така - ще ходим ли някъде? Щото нищо не сме планували и кой ще гледа Митето  Confused
Поздрав и от нас ! Нека всички се обичаме малко повече , нека любовта сгрява сърцата и носи много топлина в дома .

Пък за тези , дето не им остава време да празнуват любовта си , нека се почерпят с по едно

# 283
  • Откъм Варната
....Мики, така е за жалост и при нас - няма вече спонтаност и изненади - всичко е премислено, планувано, изчислено......ама какво да правиш семейство...

Аааа има има, аз на моя съм му приготвила изненада, подарък съм му взела в кутийка във формата на сърце ще е която сама направих, и торта му направих, и малко празнична вечеря, ама той така ще е каталясал от работа ( щот кара 24 смяна ), че няма да има много време да ми обърне

Новата тема е готова, малко по късно ще я пусна

# 284
  • Варна
KaliMa като си сръчна , шъ правиш  Аз като съм с 2 леви ръце - тъй и ще си остане без подарък . А Митко днес като излизали с лелята на разходка и тя купила един малък заек със сърце - подарък за мама , защото Митко е зайчето на мама  Heart Eyes Много мило ми стана

Общи условия

Активация на акаунт