.
!

! Май програмата на дребните почва да става все по-богата и разнообразна
! И ние се опитваме да използваме думички, но успява да изрича само срички, на банана казваме "ба", на мандарина - "ма", телелевизора е "теле", а най-смешна е като казва няма - вдига рамене и вика"матня"
. Ние започнахме с опитите да се храни сама
и няма да ви казвам каква живопис си имам по пода и стените
!
, но за сега ни търпят, няма оплаквания
. А пък плодове може да изяжда по килограми, това съм го пробвала
, та затуй ми се налага понякога да я ограничавам че тя кантар няма на корема
!!!
!
. Малкия обаче нещо ми направи компа, та сега пиша от нашите, а и той не ми оставя време да се докопам до него.Янислав ми взима тока, много е луд едва го издържам !Все пак си викам, че по добре така и да ми е жив и здрав, то иначе няма да се разбере, че имам дете .Днес например извади от една саксия половината пръст, но сега е бинтовано и му е оставено дупка само за поливане .Като влязох да се изкъпя пък толкова ми се е ядосал, че го оставям сам и като излязох заварих дрехите си разхвърляни из целия апартамент .Блъска по клавиатурата, та се чудя как да си увардя компас .Ужас !!!При вас как е ?

. Ох, ами имат дете, ама е на 18 сега...
поне във входа на майка ми имаше такива нагласи, после и аз като бях на квартира -поздравявах винаги всички, опитвах се да вържа някаква приказка с някои, особено по-младите семейства като нас... срещах само надменни погледи... не мога да го разбера 

), като бяхме гаджета се впечатлявахме един друг 
Препоръчани теми