LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 181
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 375
  • До хладилника, който обичам
Успявате ли да влезете в намалението с кръгли цени?  newsm78 Или само аз не мога?
Уж влизам, но цените не са особено кръгли - както обичайно са.

# 376
Сутринта ми излизаше страница с монети, на които пишеше 1,2,5,7 и 10 евро. Сега я няма. За нея питам, дали някой я вижда.

# 377
  • До хладилника, който обичам
Алекс, http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=4130297 … &opeco=soldes
От името на линка става ясно, че това са уж-кръглите цени. Може още да не е в сила, не знам.

# 378
Май още не са ги пуснали.
Това с кръглите цени изглеждаше по същия начин и миналата година. Стотинки с нарисувани върху тях цени. Сутринта ги имаше, но като кликнеш върху тях, излизаше жената с книгата. Сега въобще не се показват.
Явно повредата не е в моя телевизор.

# 379
Да попитам следното- направих си втори акаунт, но на мейла не дойде потвърждение че регистрацията ми е успешна, както се случи с първия. От друга страна  ми пускат разни оферти и на него. Мога ли да поръчвам спокойно от втория?
А, пуснали ли са ми оферта за новата колекция- минус 15 евро, беплатна доставка и подарък- L`ensemble gourmant каквото и да значи Mr. Green, кода е 65218.

# 380
  • гр. София
Някой дали е поръчвал тези дънки, ако може да даде мнение, ще съм многооо благодарна

http://www.laredoute.fr/vente-jean-forme-droite-enfant.aspx?prod … e&pagesize=16

# 381
Здравейте и от мен .Имам едно питане -някой опитвал ли се е да пора4а нещо днес?Мисълта ми е, че като си отворих кошницата всичко изглежда различно.Явно са сменяли нещо,но тъй като не говоря френски ми е трудно да разбера дали има някакви особености или вси4ко си е по4ти по старому.Мерси предварително.

# 382
  • София
bonina, малко по-назад 450 е писала че вече има 4 стъпки. Иам, промяна в дизайна. Аз снощи се опитак към 12  Embarassed да шпоръчва  има наплю..

Въпрос: ако съм 160 и съм за 38 номер ще ми станели 162 от момичешката номерация. Отнася се за панталон и блуза (тук даже съм 40) 

# 383
Сутринта ми излизаше страница с монети, на които пишеше 1,2,5,7 и 10 евро. Сега я няма. За нея питам, дали някой я вижда.

Мда.. Снощи я имаше, ама като щракнеш на монетките и даваше грешка.. Явно не са активни още - предполагам утре ще ги пуснат.. От началото на намаленията СРЯДА е денят за промените.. Да видим  Rolling Eyes

# 384
  • Бг-мама
Здравейте и от мен .Имам едно питане -някой опитвал ли се е да пора4а нещо днес?Мисълта ми е, че като си отворих кошницата всичко изглежда различно.Явно са сменяли нещо,но тъй като не говоря френски ми е трудно да разбера дали има някакви особености или вси4ко си е по4ти по старому.Мерси предварително.
аз току що поръчах , същото е няма проблеми  Peace

# 385
За тези дето се интересуват от коя дата и къде идват пратките....
Ей сега ми пристигна известие за митница. Имам поръчки на 9-ти, 10-ти, 11-ти и 12-ти -  не знам за коя е Wink Следобяд ще разбера

# 386
  • Бургас
Въпрос: ако съм 160 и съм за 38 номер ще ми станели 162 от момичешката номерация. Отнася се за панталон и блуза (тук даже съм 40) 

Едва ли ще ти стане е моето мнение, детската номерация май е за кльощави, в миналата тема се обсъжда доста  Peace

# 387
  • Варна
Здравейте!

Имам две въпросчета:първото е отново дали някой може да ми каже как да открия стоките от колекция Есен-зима 2007, защото кода ми за намаление е само за тях???

И второ: снощи забелязах нещо много странно, за което не подозирах и на което случайно попаднах. След като натиснах MON ESPACE CLIENT, след това избрах MES OFFRES SPECIALITES, бутон с процентчето отгоре ми се отвори това:

https://www.laredoute.fr/Account/Offers.aspx

Ако при вас не се отваря, става въпрос за следният текст:

DE BONNES RAISONS DE ME FAIRE PLAISIR!

Envie de profiter au maximum des avantages réservés par laredoute.fr ?

Faites votre choix parmi ces offres.

L'offre sélectionnée s'appliquera automatiquement à votre panier : à vous les économies et les cadeaux !

Certains champs du formulaire posent un problème: 57428

Je peux changer d'offre en choisissant ci-dessous :

PENDANT LES SOLDES, PROFITEZ D'UNE OFFRE VRAIMENT EXCEPTIONNELLE !
Jusqu'à -50% sur TOUTE votre commande !

-50% sur TOUTE votre commande Prêt-à-Porter passée dans les collections FEMME, LINGERIE, ENFANT, et HOMME La Redoute Automne-Hiver 2007/08 !
-40% sur TOUTE votre commande passée dans les collections LINGE DE MAISON et BEAUTE La Redoute Automne-Hiver 2007/08 !
-35% sur TOUTES les collections Automne-Hiver 2007/08 ANNE WEYBURN, TAILLISSIME, SO'HOME, et AM.PM.
-25% sur TOUTE votre commande dans les collections LITERIE, MOBILIER, PETIT ELECTROMENAGER, et JOUET La Redoute Automne-Hiver 2007/08
-20% sur TOUTE votre commande EQUIPEMENT passée dans les collections GROS ELECTROMENAGER, IMAGE, SON La Redoute Automne-Hiver 2007/08, et sur SOLUTIONS MAISON Spécial Fêtes

ET EN PLUS, UNE OFFRE COUP DE CŒUR SUR LES NOUVELLES COLLECTIONS:
-20% sur votre article Prêt à Porter préféré choisi dans les collections FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT et HOMME La Redoute Printemps-Eté 2008 !.
Mon code offre spéciale 30635

Offre non cumulable, valable une seule fois sur laredoute.fr jusqu'au 9 février 2008 dans les collections indiquées. Les réductions ne sont pas ouvertes aux nouveautés, exclusivités et produits déjà démarqués du site laredoute.fr. Les offres à -50%, -40%, -35%, -25% ne sont pas ouvertes aux pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges et Prix Mini. Les offres à -20% ne sont pas ouvertes aux pages rouges, prix rouges, Prix Mini, et articles Repetto.

При вас има ли го това, нямам идея от кога стои там, и кои от всички изброени проценти намаля?!? Там периодично ли пращат такива кодове или аз нещо съм изпуснала... newsm78

# 388
  • Sofia
моля, измери стелката  Hug
имат ли цип?
Имат ципче, да. Стелката вътре е 20,5 см, а подметката е 22см.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт