LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 091
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
Ето и реални снимки,не са дълбоки,за пролетта са,не са дебели,по-скоро сивее цвета,някой ако се интересува да ми пише на лични,взех ги за 12Е и нещо,продавам ги за 24 лв.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209045&photo=14
Запълнена ти е пощенската кутия. А дънките еластични ли са?
Благодаря Simple Smile,еластични са,
ето и размери:
талия -41см
ханш - 49см
дъблоки са-25см
И аз получих същите дънки 40 р-р - и на мен са ми малки - ако има още един желаещ за тях - моля да ми пише на лични
Te@, надявам се че нямаш нищо против, че ползвам твоя пост - ама понеже са абсолютно същите реших да не спамя излишно темата
Иначе ако се появи купувач - ТИ СИ ПЪРВА  bouquet
Разбира се,няма проблем,ако не ще слабеем Peace

# 436
  • гр.Пловдив
Момичета що за цвят е ROSE VIF.

# 437
  • Бургас
Бу, златна си. Много благодаря   bouquet
Извинявам се, че спамя темата, но за такива важни неща не искам да разчитам на скапан преводач, който ми казва да подскоча върху бутона  Joy
Видях го аз това поле, което са направили. А дано така си оправят нещата, та да е по-лесно. Те пък, втори път съм щяла да пробвам, ама ха  #Cussing out А те ще ми пратят номер така ли? Може и по майл да и го пратят?
А някой знае ли нещо по втория ми въпрос? Ако поръчам чрез ваучера който ми пратят после какво правя, ако наште пощи ми изровят колета? Да не би пък тогава да трябва да им го връщам колета? Че ще ми излезе златен. Или пък ще дръпнат пак пари от картата, а аз ще се чудя къде да пласирам стока и то на по-висока цена отколкото е в момента  #Crazy?
Aз доколкото разбрах те ще пуснат разследване на пратката и предполагам ако разберът, че си я получила ще си търсят парите за нея,според мен изчакай няколко дни преди  да ползваш ваучера,от моя опит в ибей съм забелязала че като се пуснеше жалба от Англия и до ден два си получавах нещата единия път с 40 дена закъснение.

# 438
# 439
  • София
Момичета що за цвят е ROSE VIF.

според Гугъл е това

# 440
Видях го аз това поле, което са направили. А дано така си оправят нещата, та да е по-лесно. Те пък, втори път съм щяла да пробвам, ама ха  #Cussing out А те ще ми пратят номер така ли? Може и по майл да и го пратят?

Според мен искат да кажат, че като издадат ваучера, номерът му автоматично ще ти излиза там в онова поленце за бонове и авоари. Т.е. ще можеш да си го избереш на готово. Ще ти го пратят и по пощата , но ако вече си го ползвала през уеба, той ще бъде унищожен. Един вид, че няма да можеш да го ползваш втори път (макар че не ми е ясно как се ползва офлайн такъв ваучер - осребрява се в банката ли, що ли?).
И другият път им кажи да пишат по-добре на френски Simple Smile).

# 441
# 442
Днес получих по пощата поръчката от 11.1. Сложили са ми вместо желания подарък някаква рехава жилетка и то супер голям номер. Свеки ще се облажи  Thinking

http://www.laredoute.fr/vente-jupe-trapeze-femme.aspx?productid= … e&pagesize=12 - полата е хубава, но няма цип и подплата. Горе има лек ластик и пада леко с паднала талия.

Имаше и едно сако към тази пола, но не намирам вече линк - ами, не е кой знае какво, но става.

# 443
  • София
Aз доколкото разбрах те ще пуснат разследване на пратката и предполагам ако разберът, че си я получила ще си търсят парите за нея,според мен изчакай няколко дни преди  да ползваш ваучера,от моя опит в ибей съм забелязала че като се пуснеше жалба от Англия и до ден два си получавах нещата единия път с 40 дена закъснение.
Ама аз този разговор с тях го водя от 2 седмици. Въпроса ми е като го ползвам и след месец дойде колета кво правим? Иначе в онова поле в момента пише Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client.
Andrea$ според мен те са си взели парите вече от картата ми и сега по този начин показвам, че сме се разбрали да ми пратят нещата от поръчката за същата стойност безплатно. А за загубения колет би трябвало да имат застраховка предполагам. Много време мина вече - 2 месеца  newsm78

# 444
  • София
Току що пуснах 2 поръчки.Новия изглед на кошницата е по-хубав и по-лесно се плаща.Даже доколкото схванах май като първа опция ти дава плащане с чек  newsm78 Който знае френски да каже,че аз гадая само по картинките.

# 445
  • София
Току що пуснах 2 поръчки.Новия изглед на кошницата е по-хубав и по-лесно се плаща.Даже доколкото схванах май като първа опция ти дава плащане с чек  newsm78 Който знае френски да каже,че аз гадая само по картинките.
Ей сега това разискваме, че на мен ми предлагат да ми пратят ваучер, да натисна там, да му напиша номера и да платя следваща поръчка с парите за загубения колет  Peace

# 446
  • София
Цитат
Ето и реални снимки,не са дълбоки,за пролетта са,не са дебели,по-скоро сивее цвета,някой ако се интересува да ми пише на лични,взех ги за 12Е и нещо,продавам ги за 24 лв.
ето и размери:
талия -41см
ханш - 49см
дъблоки са-25см

Би ли измерила и ширината на крачола под чатала....надявам се да ме разбра......мерси предварително  Hug

# 447
Цитат
ето и размери:
талия -41см
ханш - 49см
дъблоки са-25см

Би ли измерила и ширината на крачола под чатала....надявам се да ме разбра......мерси предварително  Hug
27 см

# 448
Някой беше написал два кода за БД с букви  търсих ги назад ,но не що не мога да ги открия .............моля ви Praynig

# 449
colis е единият, а другият май вече не е валиден.

Общи условия

Активация на акаунт