LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 272
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 315
Момичета изпратили са ми промо код 57444 , който доколкото разбрах намаля 15 евро  при 55 поръчка и БД. Дано да свърши работа на някого - ако се интересувате ще копна текста точно какво намалява . Peace

# 316
Ако имате време и желание може да прочетете тук как да си вьрнете малко парички от сайта.  Peace

# 317
Така направено,не могат ли да се копират данните от картата на логващият се ?

# 318
Така направено,не могат ли да се копират данните от картата на логващият се ?

Ти никъде в тяхния сайт не въвеждаш данни .. само в сайта на LaRedoute.fr

# 319
А какво е основанието за връщане на парите и кой всъщност ги връща?

# 320
Има пусната друга тема за връщането на парите, моля не пишете тук. И без това станиците са прекалено много.

# 321
А какво е основанието за връщане на парите и кой всъщност ги връща?

Връщат ги от другия сайт. Според мен са се разбрали на процент между сайтовете при изпратени потребители.
Пиши плс в другата тема да не спамим тази  Wink

# 322
  • Варна
Момичета, как да разбера кои дрехи са от колекция ЕСЕН - ЗИМА 2007, защото кода, който ми изпратиха за 20 евро намаление не ми се отразява върху стоки от новата колекция???

# 323
  • Варна
Искам да питам , мога ли да сменя част от вече действащ адрес(по точно кода на населеното място) с друг без да променям друго в адреса ?
Имам  и още един въпрос към знаещите : артикулите от тийн номерацията , примерно за 162см на кой номер приблизително отговарят?

# 324
# 325
Момичета, как да разбера кои дрехи са от колекция ЕСЕН - ЗИМА 2007, защото кода, който ми изпратиха за 20 евро намаление не ми се отразява върху стоки от новата колекция???

Мисля, 4е отгоре където примерно на дрехите от разпродажбата пише Soldes, има едно друго квадратче: Collection Autumne 2007/08 или нещо подобно..

# 326
Дайте ми код за безплатна доставка на намалени стоки-имам ги всички но са ми на работа, а искам сега да пусна поръчка  bouquet

# 327
Дайте ми код за безплатна доставка на намалени стоки-имам ги всички но са ми на работа, а искам сега да пусна поръчка  bouquet
colis

# 328
  • Sofia
Момичета, моля за спешна помощ, че не мога да си пусна поръчката. Какво означаваше, ако две от картинките на артикулите са изчезнали, но нещата не са оградени в червено. Обаче като чукна върху артикула ми дава, че е свършил, от друга страна пък ми дава възможност да поръчам... Дали да рискувам да поръчам или само ще ми дръпнат парите и няма да ми изпратят въпросните дрешки???  newsm78
Аз поръчах така на  9.01. 1 пола-нямаше снимка, но ми прие поръчката.Получих потвърдителен e-mail, в него фигурираше.Седмица по-късно открих, че полата я има, но линка е сменен.Чакам да пристигне колета, ще пиша сложили ли са я.

# 329
  • Варна

Мисля, 4е отгоре където примерно на дрехите от разпродажбата пише Soldes, има едно друго квадратче: Collection Autumne 2007/08 или нещо подобно..

НИЩИЧКО НЕ НАМИРАМ  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт