LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 143
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
alokazia Има го, периодично пускат такива оферти.

# 391
Отдавна имам една питанка за панталоните - има един и същи панталон с два различни текста:

Pantalon 5 poches EDEIS, entrejambe 81 cm
и
Pantalon 5 poches EDEIS, entrejambe 86 cm

Не мога да намеря в речника какво точно е "entrejambe". Но предполагам, че става дума за дължината на панталона. Да го разбирам ли, че 81 и 86 всъщност е за мъж висок около 181 и съответно 186?

# 392
Отдавна имам една питанка за панталоните - има един и същи панталон с два различни текста:

Pantalon 5 poches EDEIS, entrejambe 81 cm
и
Pantalon 5 poches EDEIS, entrejambe 86 cm

Не мога да намеря в речника какво точно е "entrejambe". Но предполагам, че става дума за дължината на панталона. Да го разбирам ли, че 81 и 86 всъщност е за мъж висок около 181 и съответно 186?

Не. Сантиметрите са дължината от чатала.

# 393
Размерите на чаршафите са в тоя вид:
140:190:1p
Какво значи последното нещо? 1р, 2р, 1-2р?

# 394
Размерите на чаршафите са в тоя вид:
140:190:1p
Какво значи последното нещо? 1р, 2р, 1-2р?
1 personne, 2 personnes.. демек единичен и двоен.

# 395
Защо ми пише това когато си сложа нещо в кошницата-Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution и не ми дава да поръчам.Някои може ли да помогне?

# 396
Здравейте!

Имам две въпросчета:първото е отново дали някой може да ми каже как да открия стоките от колекция Есен-зима 2007, защото кода ми за намаление е само за тях???

И второ: снощи забелязах нещо много странно, за което не подозирах и на което случайно попаднах. След като натиснах MON ESPACE CLIENT, след това избрах MES OFFRES SPECIALITES, бутон с процентчето отгоре ми се отвори това:

https://www.laredoute.fr/Account/Offers.aspx

Ако при вас не се отваря, става въпрос за следният текст:
------------------------------------------------------------------
При вас има ли го това, нямам идея от кога стои там, и кои от всички изброени проценти намаля?!? Там периодично ли пращат такива кодове или аз нещо съм изпуснала... newsm78
Стои си в кошницата винаги, аз веднъж използвах кода, даде ми намаление от 60 евро  Crazy

# 397
  • Варна
АХА, ГОРЕ-ДОЛУ СХВАНАХ КАКВО НАМАЛЯ, ОСТАНА САМО ДА ОТКРИЯ КОИ СТОКИ СА ОТ ТАЗИ ПРОСЛОВУТА КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН-ЗИМА2007, НИКОЙ ЛИ НЕ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ  : Cry Cry Cry

# 398
Мерси, бодил! Simple Smile

Алоказиа, тоя код се прилага автоматично за всяка поръчка - провери си офертите за вече изпратени поръчки и ще се увериш Simple Smile.

# 399
Защо ми пише това когато си сложа нещо в кошницата-Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution и не ми дава да поръчам.Някои може ли да помогне?

Ползвала си някой код за намаление, който не се приема за твоя акаунт. Сложи си друг работещ код и надписът ще изчезне. В новия вариант на кошниците днес вече има възможност просто да се откажеш от текущия код без да въвеждаш нов (с бутона J'annule mon offre spéciale).

# 400
Здравейте! Имам следният проблем: пуснах поръчка на 10.01,получих потвърдителен имеил, не знам дали са дръпнали парите, но в неделя ми писаха да се свържа с хелпа на ларедут Thinkingдали да си чакам колетчето?!На някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 401
АХА, ГОРЕ-ДОЛУ СХВАНАХ КАКВО НАМАЛЯ, ОСТАНА САМО ДА ОТКРИЯ КОИ СТОКИ СА ОТ ТАЗИ ПРОСЛОВУТА КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН-ЗИМА2007, НИКОЙ ЛИ НЕ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ  : Cry Cry Cry
еее, стига де  Joy ми това са новите колекции, то си пише отгоре - ново

# 402
мама Бобо, вече не ги намирам, може да са свършили newsm78 Провирих и в старатами поръчка - няма им я сничицата, предполагам са се изчерпили
Иначе, те бяха при детското, не при дамското.

С новия облик на кошницата специално пробвах да напиша код и да натисна Ентер - всичко си остана на мястото Peace

# 403
  • Варна
Мерси, бодил! Simple Smile

Алоказиа, тоя код се прилага автоматично за всяка поръчка - провери си офертите за вече изпратени поръчки и ще се увериш Simple Smile.

Съмнявам се да се е прилагал, понеже на предните си две поръчки, повечето неща бяха намалени, а за ненамалените ползвах други кодове, и сметката накрая излезе точна. Мисля че като сложиш отметка на този текст и натиснеш отдолу бутона тогава автоматично изчислява намаленията на нещата в кошницата. Проблема е че аз там в момента имам само намалени неща, или ненамалени от новата колекция, но върху тях не се отразява  Cry, затова упорито се опитвам да разбера кои са от колекция Есен-Зима 2007

# 404
  • гр. София
Получих оферта, но не мога да намеря кода, ако може да ми помогнете

*Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 30? d'achats sur les pages et boutiques FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER de la collection Automne-Hiver 2007 y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix rouges et prix mini, sauf pages Christian Lacroix, et pages Calvin Klein et de la collection Printemps-Eté 2008, y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix rouges, collections Christian Lacroix et Sonia Rykiel et marque Repetto. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

Общи условия

Активация на акаунт