LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 114
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 405
Отдавна имам една питанка за панталоните - има един и същи панталон с два различни текста:

Pantalon 5 poches EDEIS, entrejambe 81 cm
и
Pantalon 5 poches EDEIS, entrejambe 86 cm

Не мога да намеря в речника какво точно е "entrejambe". Но предполагам, че става дума за дължината на панталона. Да го разбирам ли, че 81 и 86 всъщност е за мъж висок около 181 и съответно 186?

Не. Сантиметрите са дължината от чатала.

Гранде мерси  Simple Smile

# 406
АХА, ГОРЕ-ДОЛУ СХВАНАХ КАКВО НАМАЛЯ, ОСТАНА САМО ДА ОТКРИЯ КОИ СТОКИ СА ОТ ТАЗИ ПРОСЛОВУТА КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН-ЗИМА2007, НИКОЙ ЛИ НЕ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ  : Cry Cry Cry
еее, стига де  Joy ми това са новите колекции, то си пише отгоре - ново
Есен-зима е СТАРАТА колекция.. Новата е ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2008..

# 407
Мерси, бодил! Simple Smile

Алоказиа, тоя код се прилага автоматично за всяка поръчка - провери си офертите за вече изпратени поръчки и ще се увериш Simple Smile.

Съмнявам се да се е прилагал, понеже на предните си две поръчки, повечето неща бяха намалени, а за ненамалените ползвах други кодове, и сметката накрая излезе точна. Мисля че като сложиш отметка на този текст и натиснеш отдолу бутона тогава автоматично изчислява намаленията на нещата в кошницата. Проблема е че аз там в момента имам само намалени неща, или ненамалени от новата колекция, но върху тях не се отразява  Cry, затова упорито се опитвам да разбера кои са от колекция Есен-Зима 2007

Като отвориш някой продукт, търси в горния ляв ъгъл това квадратче: (въпреки че ми се струва, че доскоро беше зелено, а не червено newsm78)

# 408
Може ли някой, който е получил тези балеринки , да ми каже колко тежат и в кутия ли са?  newsm78 Мерси!  bouquet

# 409

Алоказиа, тоя код се прилага автоматично за всяка поръчка - провери си офертите за вече изпратени поръчки и ще се увериш Simple Smile.

Съмнявам се да се е прилагал, понеже на предните си две поръчки, повечето неща бяха намалени, а за ненамалените ползвах други кодове, и сметката накрая излезе точна. Мисля че като сложиш отметка на този текст и натиснеш отдолу бутона тогава автоматично изчислява намаленията на нещата в кошницата.

Значи за всеки акаунт има една "вградена" така да се каже оферта за намаления - вижда се точно там, където ти си описала. Като я избереш, просто ти се нулира действието на офертата, която последно си пробвала. Явно с тази "вгардена" оферта ползваш официалните намаления на сайта. Като идеш в "Suivi de commande" и провериш специалните оферти за всяка поръчка, виждаш, че тази "вгардена" оферта се прилага към всички поръчки, без значение дали си използвала допълнителен код за намаление или не. Така ги виждам аз нещата Simple Smile.

# 410
  • Варна
Благодаря Ви, открих го това нещо най-накраяяяяяя, лошото е че като му дам на лупичката да търси, не ми изкарва всички стоки от тази колекция, и ще падне голямо търсене докато намеря нещо останало от нея Cry

# 411
Aз пробвах с моята специална оферта и ми намали новата колекция

# 412
  • Бургас

Съмнявам се да се е прилагал, понеже на предните си две поръчки, повечето неща бяха намалени, а за ненамалените ползвах други кодове, и сметката накрая излезе точна. Мисля че като сложиш отметка на този текст и натиснеш отдолу бутона тогава автоматично изчислява намаленията на нещата в кошницата. Проблема е че аз там в момента имам само намалени неща, или ненамалени от новата колекция, но върху тях не се отразява  Cry, затова упорито се опитвам да разбера кои са от колекция Есен-Зима 2007
Tи сложи ли отметка,аз като го направих ми даде да плащам в 4 стъпки много странно и сега не знам какво стана.

# 413

Есен-зима е СТАРАТА колекция.. Новата е ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2008..
да, права си - 75% намаление я обхваща, а новата колекция не
абеее проба-грешка; проба-грешка само така стават офертите  Peace

# 414
  • Sofia
След колко време доставят колета вкъщи от митница?
(на 1 стр. не пише, а там не вдигат тел.)

# 415
Здравейте! Имам следният проблем: пуснах поръчка на 10.01,получих потвърдителен имеил, не знам дали са дръпнали парите, но в неделя ми писаха да се свържа с хелпа на ларедут Thinkingдали да си чакам колетчето?!На някой случвало ли му се е подобно нещо?

Сигурна ли си, че правилно си превела имейла, който са ти изпратили? И ако имаш продуктите в суивито и статуса им е домисил, значи няма проблем и според мен ще си ги получиш.

# 416
  • Пловдив
Мислите ли, че има код да намаля това:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4873874& … ue&ksource=-1

# 417
Получих си поръчката от 10.01-беше само с два артикула и не е за митница.
Евтината дестска пухенка и тези дънки,размер 40,като вече знаех,че съм за 42,но бяха поръчани Sad.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-active-wear.aspx?productid=324105214&documentid=530607&categoryid=32407285&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Ето и реални снимки,не са дълбоки,за пролетта са,не са дебели,по-скоро сивее цвета,някой ако се интересува да ми пише на лични,взех ги за 12Е и нещо,продавам ги за 24 лв.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209045&photo=14

# 418
Prix Rouge.. Почти невъзможно.. Поне не съм виждала още таквоз код..
Имаше по-назад няколко кода за Prix Vert, които намалят 10-20% .. ама не мисля, че ще стане  Rolling Eyes
А и да го намалиш, няма да е с повече от 2-3 Е.. Така че по-добре му махни достваката  Mr. Green От туй по-голямо намаление не мисля, че ще намериш специално за това  Peace

# 419
  • До хладилника, който обичам
Ако не успееш с код, отиди в Бриколаж/Практикер/Юск/Метро (виждам, че си от Пловдив) или в голям рибарски магазин и купи подобен едноцветен за 25 лв Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт