LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 037
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 465
Iliana, а за Диана нямаше ли? първата ми поръчка  е от 9,01  Sad

# 466
Ани,Елена,Ирена ,Ивелина и моя милост имат колети на Митницата в Русе.Хайде бегом към ЖП гарата! Laughing

Завидях ви  Grinning Откога ти е поръчката?
От 9.01.

Благодаря.  bouquet  И моята е оттогава - значи мога да очаквам включване тези дни  Simple Smile Моля те, като отидеш, да провериш, да не би случайно да има и други  Praynig  Hug

# 467
Някой има ли впечатления от тази рокля?

# 468
Бу, златна си. Много благодаря   bouquet
Извинявам се, че спамя темата, но за такива важни неща не искам да разчитам на скапан преводач, който ми казва да подскоча върху бутона  Joy
Видях го аз това поле, което са направили. А дано така си оправят нещата, та да е по-лесно. Те пък, втори път съм щяла да пробвам, ама ха  #Cussing out А те ще ми пратят номер така ли? Може и по майл да и го пратят?
А някой знае ли нещо по втория ми въпрос? Ако поръчам чрез ваучера който ми пратят после какво правя, ако наште пощи ми изровят колета? Да не би пък тогава да трябва да им го връщам колета? Че ще ми излезе златен. Или пък ще дръпнат пак пари от картата, а аз ще се чудя къде да пласирам стока и то на по-висока цена отколкото е в момента  #Crazy?

къде е това поле за вау4ера, туй като на мен скоро ще ми се наложи за 2 пратки май

# 469
Ани,Елена,Ирена ,Ивелина и моя милост имат колети на Митницата в Русе.Хайде бегом към ЖП гарата! Laughing
newsm51 Дано съм аз! Praynig

# 470
Момичета, получил ли е вече някой от София пратка от 09.01 на митница?
Аз!Току ще се връщам от митницата и колета ми е от 09.01 Simple Smile

# 471
  • на пистата
някой има ли ги  newsm78

# 472
  • при палмите и алигаторите,FL
млоя, не ми се карайте, но как даизвадя нещо от кошницат Embarassed, четох но не видях

# 473
# 474
  • София
Моля за помощ! Praynig Как се виждаше поръчката със снимки?

Suivi de commande > Toutes mes commandes (от дъното на страницата) > Избираш поръчката, която те интересува и цъкаш на нея > И от началото на страницата избираш Voir mon offre spéciale sur cette commande
 Hug

# 475
  • Варна
млоя, не ми се карайте, но как даизвадя нещо от кошницат Embarassed, четох но не видях

Маркираш стоката най вдясно квадратчето, и натискаш отдолу Suprime

# 476

Аз си ги купих миналото лято, но се оказаха подходящи за тясно и тънко стапало, а моето е широко и високо, въобще не можах да се навра и отидоха за подарък.

# 477
  • В офиса
Този линк видяхте ли го:
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-tout-a-moins-90-pourc … tegoryid=41134540

Ако повтарям някого, сори Simple Smile

# 478
Направих си поръчка  преди два дни и си проверих статуса- пише Ma livraison-a domicile- за какво иде реч?Че вече е обработена ли?Или е пратена? Благодаря ви предварателно  Hug

# 479
  • До хладилника, който обичам
Тинкърбел, как не те беше срам!

Общи условия

Активация на акаунт