LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 054
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 450
colis е единият, а другият май вече не е валиден.
Стана .Благодаря  bouquet Аз бях запомнила colin пробвах пробвах и се сетих ,че съм в грешка.

# 451
  • Варна
Току що ползвах код COLIS даде ми безплатна доставка.

# 452
  • Бургас
Току що пуснах 2 поръчки.Новия изглед на кошницата е по-хубав и по-лесно се плаща.Даже доколкото схванах май като първа опция ти дава плащане с чек  newsm78 Който знае френски да каже,че аз гадая само по картинките.
Боже нов изглед ли имало аз си помислих че съм сгафила нещо и че не мога да го оправя.Иначе да сега само с 4 стъпки и си готов,кофти само че си пишеш винаги адреса нанаво.

# 453
  • Бургас
Aз доколкото разбрах те ще пуснат разследване на пратката и предполагам ако разберът, че си я получила ще си търсят парите за нея,според мен изчакай няколко дни преди  да ползваш ваучера,от моя опит в ибей съм забелязала че като се пуснеше жалба от Англия и до ден два си получавах нещата единия път с 40 дена закъснение.
Ама аз този разговор с тях го водя от 2 седмици. Въпроса ми е като го ползвам и след месец дойде колета кво правим? Иначе в онова поле в момента пише Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client.
Andrea$ според мен те са си взели парите вече от картата ми и сега по този начин показвам, че сме се разбрали да ми пратят нещата от поръчката за същата стойност безплатно. А за загубения колет би трябвало да имат застраховка предполагам. Много време мина вече - 2 месеца  newsm78
Да тази от 21.11 много време мина  по добре да ти дадът ваучер да ги поръчаш наново нещата явно е че нещо е  станало .

# 454
кофти само че си пишеш винаги адреса нанаво.

Няма такова нещо, пишеш го само ако искаш да ти изпратят нещата на друг адрес, виж в ляво си стои твоя адрес.

# 455
  • Sofia
Не биваше да го споделяш, заради него ме вкара в нова поръчка  Mr. Green

# 456
  • До хладилника, който обичам
Не биваше да го споделяш, заради него ме вкара в нова поръчка  Mr. Green
Аз го гледам от вчера - нямаше размери вчера. Днес има. И аз с нова, непредвидена поръчка. Реших да споделя - докато го има... Grinning
A това някой видя ли го?

# 457
Момичета, не ме бийте, един път и аз да поискам съвет Mr. Green Тия сандалки с един номер + ли се поръчваха? Thinking Да не се объркам точно на финала на поръчката...

# 458
  • Бургас
кофти само че си пишеш винаги адреса нанаво.

Няма такова нещо, пишеш го само ако искаш да ти изпратят нещата на друг адрес, виж в ляво си стои твоя адрес.
M да права си мерси  bouquet

# 459
Моля за помощ! Praynig Как се виждаше поръчката със снимки?

# 460
Момичета, поръчката от 09,01 ми е пристигнала. След работа ще ходя да я взема и утре ще пиша как са нещата. Много съм щастлива. smile3508

# 461
Момичета, получил ли е вече някой от София пратка от 09.01 на митница?

# 462
Ани,Елена,Ирена ,Ивелина и моя милост имат колети на Митницата в Русе.Хайде бегом към ЖП гарата! Laughing

# 463
Ани,Елена,Ирена ,Ивелина и моя милост имат колети на Митницата в Русе.Хайде бегом към ЖП гарата! Laughing

Завидях ви  Grinning Откога ти е поръчката?

# 464

Завидях ви  Grinning Откога ти е поръчката?
От 9.01.

Общи условия

Активация на акаунт