LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 937
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 420
След колко време доставят колета вкъщи от митница?
(на 1 стр. не пише, а там не вдигат тел.)

Ами те доставят колета, ако си направила заявка за това.
А ако си успяла да направиш заявка трябва да са ти казали кога ще ти го доставят.
Винаги е различно, зависи колко работа имат, чувала (чела) съм, че когато са натоварени може да ти определят дата за доставка след 3-4 дена

# 421
  • Sofia
Мерси!   bouquet
Май ще товаря децата в колата, не ми се чака повече!  Grinning

# 422
В Практикер май бях гледала такива, с детски мотиви по тях.Доста по-изгодни от ларедутските.
Няма смисъл да ги поръчваш от Франция.

# 423
  • Пловдив
Ако не успееш с код, отиди в Бриколаж/Практикер/Юск/Метро (виждам, че си от Пловдив) или в голям рибарски магазин и купи подобен едноцветен за 25 лв Simple Smile
10х  Peace
Чухме за Практикер, но като не открихме там...
Пак ще се ходи да търсим  Mr. Green

# 424
  • Добрич
Получих днес първата поръчка от намаленията, но малка от 11.01 не е чрез митницата. От пощата ми звънаха сутринта на мобилния, че имам малък пакет.
Този е с много висока талия http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-a-pont.aspx?productid= … e&pagesize=16
Този е като парцал http://www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt.aspx?productid=32406 … e&pagesize=16
Този е майка ми, но не ми харесва може да стои хубаво ще видим http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite.aspx?product … e&pagesize=16
И една пола, но и тя не е хубава. Не мога да намеря линк беше от -90% намалените.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 12:03 от natali_bu

# 425
  • София
Днес получих отговор от ларедута за пратката от 21.11
Явно аз съм тъпа, ама не знам добре английски и не можах да си го преведа качествено с преводача:
I am reimbursing by a voucher the amount of 258,39 EUR for parcel n° 325 6396814 you have not received. We are investigating. Tomorrow, leave me a message because as the voucher has not been emitted yet, I cannot give you the n° of this voucher. When you will place an order online, ust above paiemnt of credit card, you click on "Avoir ou bon d'achat" and it will appear. You will receive the voucher by post mail but once you used it, you could destroy it because ouf refund files will be updated.
Може ли някой който е по-наясно да ми обясни за какво иде реч?
Получих и отговор на писмото за колета от 08.12. Тук по ми е ясно, че ми казват, че ми е втория колет който не съм получавала и ми пращат адреса на който съм поръчала да видя дали аджеба това е адреса. Да! Това е! Ама те виждали ли са български пощи?
В тази връзка, ако те ми пратят чек и след това си получа колета на кого трябва да пише, за да върна парите или колета? Как се процедира в такива случай?

...... От пощата ми звънаха сутринта на мобилния, че имам малък пакет.

Е това и да го видя, няма да го повярвам  ooooh! Освен връзки да имаш там?

# 426
  • Добрич
450 да така е в нашия клон са супер любезни. Досаждам всеки ден по телефона и не ми се зъбят. Днес вече бях си казала, че няма да им звъня да ги тормозя, но тя ми звъна. Даже ми каза, че съжалява, че е малък пакет, а не колет. Peace Нямам връзки просто си бях оставила телефона да го имат.

# 427
  • Все на втория етаж
Има ли някъде снимка на приборите и покривки подарък с код 36900, много искам да ги видя?

# 428
  • До хладилника, който обичам
Цитат
I am reimbursing by a voucher the amount of 258,39 EUR for parcel n° 325 6396814 you have not received. We are investigating. Tomorrow, leave me a message because as the voucher has not been emitted yet, I cannot give you the n° of this voucher. When you will place an order online, ust above paiemnt of credit card, you click on "Avoir ou bon d'achat" and it will appear. You will receive the voucher by post mail but once you used it, you could destroy it because ouf refund files will be updated.
Доколкото разбирам счупеният им английски:
Издаваме ти ваучер на стойност... за колет..., който не си получила. Разследваме. Утре ми остави съобщение (мейл? телефон?), защото тъй като ваучерът още не е издаден, не мога да ти кажа номера му. Когато пазаруваш онлайн, точно над (поле) за пазаруване с кредитна карта натисни "Avoir ou bon d'achat" и то ще се появи (може би - поле, където да пишеш номера на ваучера?) Ще получиш ваучера по пощата, но веднъж щом си го използвала, можеш да го унищожиш, защото файловете ни за възстановяване на пари ще са обновени (демек да не пробваш да го ползваш два пъти)

# 429
Цитат
Ето и реални снимки,не са дълбоки,за пролетта са,не са дебели,по-скоро сивее цвета,някой ако се интересува да ми пише на лични,взех ги за 12Е и нещо,продавам ги за 24 лв.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209045&photo=14
Запълнена ти е пощенската кутия. А дънките еластични ли са?

# 430
Цитат
Ето и реални снимки,не са дълбоки,за пролетта са,не са дебели,по-скоро сивее цвета,някой ако се интересува да ми пише на лични,взех ги за 12Е и нещо,продавам ги за 24 лв.
Благодаря Simple Smile,еластични са,
ето и размери:
талия -41см
ханш - 49см
дъблоки са-25см

# 431
  • София
Бу, златна си. Много благодаря   bouquet
Извинявам се, че спамя темата, но за такива важни неща не искам да разчитам на скапан преводач, който ми казва да подскоча върху бутона  Joy
Видях го аз това поле, което са направили. А дано така си оправят нещата, та да е по-лесно. Те пък, втори път съм щяла да пробвам, ама ха  #Cussing out А те ще ми пратят номер така ли? Може и по майл да и го пратят?
А някой знае ли нещо по втория ми въпрос? Ако поръчам чрез ваучера който ми пратят после какво правя, ако наште пощи ми изровят колета? Да не би пък тогава да трябва да им го връщам колета? Че ще ми излезе златен. Или пък ще дръпнат пак пари от картата, а аз ще се чудя къде да пласирам стока и то на по-висока цена отколкото е в момента  #Crazy?

# 432
  • Все на втория етаж
Току- що поръчах само детски играчки с безплатна доставка. Довечера ще разгледам дрешолята, че сега нямам време. Сменили са начина на поръчка малко , но мисля, че се получи, защото ми опразни кошницата.

И отново, ако някой може да ми покаже подаръка с код 36900, че искам да го видя или поне какво точно представлява? Вилици и ножове с тези подложките ли или какво? Blush Прочетох цялата тема от снощи, но не видях да са коментирани какво точно представляват.

# 433
  • До хладилника, който обичам
Евтин гащеризон

# 434
  • София
Цитат
Благодаря Simple Smile,еластични са,
ето и размери:
талия -41см
ханш - 49см
дъблоки са-25см
И аз получих същите дънки 40 р-р - и на мен са ми малки - ако има още един желаещ за тях - моля да ми пише на лични
Te@, надявам се че нямаш нищо против, че ползвам твоя пост - ама понеже са абсолютно същите реших да не спамя излишно темата
Иначе ако се появи купувач - ТИ СИ ПЪРВА  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт