LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 952
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 585
Я ми кажете поне от тези балерини същият номер който нося ли да поръчвам, или с един номер по-големи?

http://laredoute.fr/vente-ballerines-femme.aspx?productid=324125 … e&pagesize=16

# 586
взех си поръчката от 09.01 от митницата (нямах известие)вчера са ги получили Peace
и от 11.01 от пощата

Имаше ли много колети че и аз чакам от 9ти ! ?

# 587
  • гр. София
Преди малко се опитах да направя поръчка, но ме върна на 2-ра стъпка, може ли някой да помогне baby_neutral, от начало ли да почна.

# 588
  • В света на мечтите
предварително се извинявам, че може да питам нещо което е питано и обсъждано на предната старниц,а но нямам време да ви изчета и не съм писала  от почти цяла седмица

чакам от 04.01, 09.01, 11.01 и т.н още около 5-6 поръчки
Искам да питам дали вече се е получило на митница Пловдив нещо от тези дати

Благодаря предварително

# 589
  • до морето
Някой може ли да ми каже тук какво точно предлагат ,че от преводача нищо не можах да разбера?-    - линк е

# 590
  • Sofia
И как успя в крайна сметка.....вече незнам колко опита направих и никаква промяна.....хващат ме нервите вече  ooooh!
Логвах се и се разлогвах около 10-тина пъти и всеки път пробвах да ги сложа в кошницата, стана ама сега едни други уж ги слагам а ги няма, сайта се побърка пак.

Направо ме разби.  Mr. Green
Леко раждане ти желая!!!   bouquet
Аз пък пазарувам на сън- бълнувала съм за някакви страхотни цени...  Laughing
Благодаря  Grinning
А така като гледам сънищата са ти пророчески  Mr. Green

# 591
Момичета,спешно питане - 50 номер мъжки по фр. номерация на кой номер европейски отговаря?
Мъжът ми носи 52 европейски, какъв панталон да му взема?

# 592
А размерите на тази блузка бихте ли ми разяснили?От една страна, ако това е височината, защо е в мъжкия сектор, а не в детския?
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-tipster.aspx?produc … e&pagesize=16
поправям се:Мисля че се светнах как стоят нещата Crazy

# 593
  • Бургас
За мъжките дънки - тези размери 36,38,40 според таблицата с размерите ли трябва да ги определя, като гледам размерите за панталони?

# 594
Момичета, ще ви разкажа накратко как поръчах днес и какъв проблем възникна, а който може да дава акъл как да действам оттук насетне. Предстоеше ми да поръчам повечко неща и реших да разделя поръчката. Първият път стигнах до пета стъпка с 4 артикула и не ме пусна нататък,отгоре се изписа нещо в смисъл,че картата не е в час.Пък аз сутринта специално си внесох нужната сума /че и отгоре/ в банката.Но...преди да забележа оранжевия надпис, вече бях кликнала към шеста стъпка. Как да е, дадох на заден и пак пробвах, щото бях сигурна в картата. Пак не ме пусна. Тогава излязох от акаунта и започнах все сначале. Поръчката приключи успешно и няма и 10 минути по- късно имах потвърдителен мейл. По- интересно става оттук нататък. Втората поръчка пуснах от другия си акаунт, за да спестя една доставка. Всичко си мина гладко /платих със същата карта/. Получих си мейла на другата поща. Обаче продуктите си седят в кошницата и това е. Влязох в "сюиви де команд" и на двата акаунта, уж всичко е точно...Пък кошницата е пълна. Въпросът: Ей с'я кво да правя?
Айви, и при мен беше така! Чак след два дни ми се изпразни кошницата, имай търпение! Явно системата им пуши вече!
Снощи взех,че я изтрих кошницата. Но не и преди да се уверя,че поръчката е "е домисил"  Wink.

# 595
А размерите на тази блузка бихте ли ми разяснили?От една страна, ако това е височината, защо е в мъжкия сектор, а не в детския?
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-ras-de-cou-tipster.aspx?produc … e&pagesize=16

По-скоро е обиколка на талията.

# 596
  • Бургас

По-скоро е обиколка на талията.

Не е ли гръдна обиколка?

# 597
  • София
Аууу, и аз пуснах още една поръчка - 21 неща Confused.

Сега най-тържествено ви обещавам, че спирам да ви чета, да отварям ЛаРедут и всякакви он-лайн магазини. (поне ще се опитам, но в момента съм много категорична Joy)

Ааа, и ще трябва само нови гардероби да си купя...

# 598
  • София
За мъжките дънки - тези размери 36,38,40 според таблицата с размерите ли трябва да ги определя, като гледам размерите за панталони?
да

# 599
Има ли някой от Пазарджик който да поръчва. Ако има искам да питам там в пощата ли се получават колетите над 2 кг

Общи условия

Активация на акаунт