LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 203
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 270
  Няма защо да плащаш за нова доставка, просто си пусни нова поръчка. Тук се въртят доста кодове за безплатна. Аз пуснах вече може би четири с този код COLIS. Ето и още които стават при мен - 64092 , 39195, 64106, 64084,25372. Обикновенно стават само по веднъж кодовете.
ооо много ти благодаря    bouquet  bouquet  bouquet значи вчера съм се минала  Confused

духи, друга ми беше идеята за акаунта,ама карай  Wink

# 271
  • София
Айде пак нови зарибявки - Кръгли цени - 1-2-3-5-7-10 Е  Crazy
Само дето още не са активни линковете  Rolling Eyes

Къде са?

# 272

Къде са?

В сряда ще се видят, вероятно.

# 273
И аз получих мейл с код, който ми намали 20 евро и махна доставката  Peace
Кодът е 57398.

# 274

Поне линкче няма ли newsm78

Упс...сега прочетох че не са активни
Сорри
Ще чакаме

Шефчето хареса фасона на маратонките за 12 Е
по този повод ще даде заплатата ми утре хихихи

# 275
  • In transit
Хайде да се обиденим и да пишем общо писмо до La Rеdoute за закъснелите поръчки да направят нещо ,че ние неможем да издирим пакетите по никакъв начин .Аз чакам от 08.12 и 29.12Писах им онова писмо те отг. че са ги пратили, но как да го докажа , ами ако някой си го е присвоил SickМоля ви дайте да направим нещо,тука в България на кой му пука за нашите колети и не ни обръщат внимание #Cussing out #2gunfire
пиши на Мики, тя е писала писмо от имато и на вси4ки нас 4акащите

ами има още няколко дни до отговора им.. ако искате драснете им и вие по един личен мейл или писмо мисля, че ще има ефект.. пораздвижиха се малко. В миналата тема бях пуснала адреса и мейла им.

# 276
  • Бургас
Как мислите, дали едни дамски джапанки, едни балеринки и едно болеро може да са повече от 2 кг?

Под 2 кг ще са със сигурност  Peace

И аз така си мислех, ама да питам...  Laughing

# 277
  • София, Хаджи Димитър
Момичета, помагайте-търся кода за подарък чанта и шалче.Не го откривам и това сие .Вече  половин час го търся в старата тема.
Открих го.Най-накрая.

# 278

Напротив, с ниска талия са - Taille basse

# 279
На мен защо не ми отваря този линк с дънките Levi's ?  Confused

# 280
  • Бургас

Напротив, с ниска талия са - Taille basse

А как ли изглеждат от другата страна?

# 281
Момичета, 13 страници прочетох и линк за тези Адидаски от 12 евро не видях  Confused
Може ли да ми дадете  Praynig

Ето

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-caption-par-ad … e&pagesize=16

# 282
Момичета, ще ви разкажа накратко как поръчах днес и какъв проблем възникна, а който може да дава акъл как да действам оттук насетне. Предстоеше ми да поръчам повечко неща и реших да разделя поръчката. Първият път стигнах до пета стъпка с 4 артикула и не ме пусна нататък,отгоре се изписа нещо в смисъл,че картата не е в час.Пък аз сутринта специално си внесох нужната сума /че и отгоре/ в банката.Но...преди да забележа оранжевия надпис, вече бях кликнала към шеста стъпка. Как да е, дадох на заден и пак пробвах, щото бях сигурна в картата. Пак не ме пусна. Тогава излязох от акаунта и започнах все сначале. Поръчката приключи успешно и няма и 10 минути по- късно имах потвърдителен мейл. По- интересно става оттук нататък. Втората поръчка пуснах от другия си акаунт, за да спестя една доставка. Всичко си мина гладко /платих със същата карта/. Получих си мейла на другата поща. Обаче продуктите си седят в кошницата и това е. Влязох в "сюиви де команд" и на двата акаунта, уж всичко е точно...Пък кошницата е пълна. Въпросът: Ей с'я кво да правя?

# 283
  • Русе
Момичета, моля за спешна помощ, че не мога да си пусна поръчката. Какво означаваше, ако две от картинките на артикулите са изчезнали, но нещата не са оградени в червено. Обаче като чукна върху артикула ми дава, че е свършил, от друга страна пък ми дава възможност да поръчам... Дали да рискувам да поръчам или само ще ми дръпнат парите и няма да ми изпратят въпросните дрешки???  newsm78

# 284
  • София
Момичета, моля за спешна помощ, че не мога да си пусна поръчката. Какво означаваше, ако две от картинките на артикулите са изчезнали, но нещата не са оградени в червено. Обаче като чукна върху артикула ми дава, че е свършил, от друга страна пък ми дава възможност да поръчам... Дали да рискувам да поръчам или само ще ми дръпнат парите и няма да ми изпратят въпросните дрешки???  newsm78
Според мен не ги поръчвай. Най-много да ти изтеглят парите, а после да се разправяш с чекове.

Общи условия

Активация на акаунт