LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 037
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 600
На вас сайта отваря ли ви се или проблема е само при мен?    newsm78

# 601
  • Бургас
За мъжките дънки - тези размери 36,38,40 според таблицата с размерите ли трябва да ги определя, като гледам размерите за панталони?
да

Благодаря ти!   bouquet

Тези някой получи ли ги вече? Отговарят ли си на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-femme-prix-min … e&pagesize=16

# 602
  • Mediterraneo
Моля за код за безплатна доставка  Praynig Тези в Сайта не са ми активни  Confused

# 603
Еххх защо не ми отваря линка с кръглите цени  Cry

# 604
Тези и мен ме въртя на шиш докато успея да ги мушна в кошницата  Crazy
Момичета мразя го този сайт вече днес пускам няколко поръчки и като пуснаха тези кръгли цени пак тичах до банката и в 5 без 5 им се молех на вратата да ми вземат парите, откачена работа. Утре в други ден ще раждам, ще взема да родя я в банката, я на митница имам нужда от времене бан към сайта.  ooooh!

Момичета, как го правите този номер с дънки по 5 Е? При мен цените са напълно различни. Това персонална оферта ли е?

# 605
Моля за код за безплатна доставка  Praynig Тези в Сайта не са ми активни  Confused

А colis пробва ли?

# 606
  • Mediterraneo

А colis пробва ли?

На мястото на цифрите попълвам тази дума, така ли? Не става  #Cussing out

# 607

А colis пробва ли?

На мястото на цифрите попълвам тази дума, така ли? Не става  #Cussing out

Ами да-вместо цифри изписах това и при мен махна сумата за доставка! newsm78

# 608
Сайтът полудя, а и аз съм на път  Crazy Пълня кошницата, ама май само на ужким... Като цъкна на кощницата ми изписва, че е VIDE, ама пък стои, че имам 2 артикула ( а те са 20 ) ... #Crazy Станах разногледа....НЯкой има ли подобен проблем?

# 609
Аз си получих пакетчето поръчано на 9-ти
малко неща за децата....оказа се че е дошло в пощата на 17-ти ....пуснали са ми 2 известия ама явно пощаджийката ги е затрила...та днес по път към банката за поредното захранване на сметката....прескочих до пощата да проверя....та....изненадаха ме приятно

Иначе....аз сама съм се изненадала неприятно...нещата за малкия са за след година...та ще престояват в гардероба....а в комплекта от 3 тениски с дълъг ръкав единия цвят не отговаря....ама...майната му ....та...това е от мен...сега ще чета....10-15 страници да видя какво съм пропуснала

# 610
Пак да питам - откъде ги вадите тези кръгли суми?

# 611
  • София
Сайтът полудя, а и аз съм на път  Crazy Пълня кошницата, ама май само на ужким... Като цъкна на кощницата ми изписва, че е VIDE, ама пък стои, че имам 2 артикула ( а те са 20 ) ... #Crazy Станах разногледа....НЯкой има ли подобен проблем?
аз  #Cussing out

# 612
# 613

Мерси, така стана номерът.  Simple Smile

# 614
Пак да питам - откъде ги вадите тези кръгли суми?

ето ги http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=4130297 … eco=hp:zsa:soldes

ама изпреварихте ме и не ми даде, че има отговори преди моя публикуван и сега пак ще ни се карат #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт