LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 956
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Сайтът полудя, а и аз съм на път  Crazy Пълня кошницата, ама май само на ужким... Като цъкна на кощницата ми изписва, че е VIDE, ама пък стои, че имам 2 артикула ( а те са 20 ) ... #Crazy Станах разногледа....НЯкой има ли подобен проблем?
аз  #Cussing out

Логнете се наново Peace.

# 616
Тези и мен ме въртя на шиш докато успея да ги мушна в кошницата  Crazy
Момичета мразя го този сайт вече днес пускам няколко поръчки и като пуснаха тези кръгли цени пак тичах до банката и в 5 без 5 им се молех на вратата да ми вземат парите, откачена работа. Утре в други ден ще раждам, ще взема да родя я в банката, я на митница имам нужда от времене бан към сайта.  ooooh!

Момичета, как го правите този номер с дънки по 5 Е? При мен цените са напълно различни. Това персонална оферта ли е?

Пробвай този линк:
http://www.laredoute.fr/achat-soldes.aspx?categoryid=38851569&am … co=hp:zsa:soldes#
Т.н.кръгли цени. Доколкото разбирам това трябва да е финалната права на намалението  Simple Smile

# 617
  • Центъра на Вселената...
вече не знам какво става...направих 2 поръчки през 1час. За първата не получих потвърдителен е-мейл, на втората получих. Това значи ли, че първата не ми е активна?  Уж всичко направих както трябва, нулираха ми се продуктите от кошницата, а е-мейл НЯМА.
И ако ми кажете как да си проверя сметката в картата цена няма да имате./срам не срам- питах/

# 618
  • Mediterraneo
Article indisponible ne peut être livré à l'international

Помагайте, моля ви  Praynig Praynig Praynig

# 619
  • София
Момичета, моля ви за отговор - на кой номер отговарят мъжки дънки 36 номер?  Искам да поръчам от тези по 5 евро, но не мога да се ориентирам кой номер?  Praynig  Hug

# 620
 Ще има ли още кръгли цени или това е всичко? Нали щяха да започват от утре?

# 621
 Мога ли да помоля ако някое от момичетата от Русе ходи до митницата утре  да провери  дали има пратка за Диана. Предварително благодаря.

# 622
  • до морето
Някой може ли да ми каже тук какво точно предлагат ,че от преводача нищо не можах да разбера?-    - линк е

Никой ли не може да ми каже  Cry

# 623
Хейййй, пловдивчанкииии,никоя ли не е ходила да си взема колет от нашата митница от 9.01-10.01? Rolling Eyes

# 624
Някой може ли да ми каже тук какво точно предлагат ,че от преводача нищо не можах да разбера?-    - линк е

Никой ли не може да ми каже  Cry

Преводача казва:
Kit gets longer for vacuum cleaner. In PVC. Composed of a big paintbrush double position, of a long flexible with regulator of aspiration and 3 tubes.

Комплект удължители за прахосмукачка. От ПВЦ. Включва голяма четка с двойна позиция с гъвкав регулатор за аспирация и 3 туби.
(Не претендирам за точност, но дано те ориентира малко:))

# 625
  • sofia
Article indisponible ne peut être livré à l'international

Помагайте, моля ви  Praynig Praynig Praynig
не се доставя извън Франция

# 626
  • виртуално
някой дали е поръчват от това дамско яке - интересуват ме точните размери на номер 36 или 38, дали е дебело или е пролетно
http://laredoute.fr/vente-parka-femme.aspx?productid=324104475&a … e&pagesize=16

# 627
Знам, че някой беше поръчвал тези, ако може да сподели добре ли изглеждат на живо, и дали са удобни? Mr. Green
Благодаря предварително!  bouquet

# 628
Мога ли да помоля ако някое от момичетата от Русе ходи до митницата утре  да провери  дали има пратка за Диана. Предварително благодаря.
Аз утре ще проверявам - ще питам . Но принцип можеш да се обаждаш и да проверяваш по телефона, мацката е любезна много.

# 629
  • Mediterraneo

не се доставя извън Франция

Предположих, че е това, но няма значение. На втория път като опитах вече ги доставят  Mr. Green Само дето сега отново триста пъти ми отхвърля картата  #Cussing out А преди няколко часа пуснах друга поръчка  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт