LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 942
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 630
  • В света на мечтите
да си пробутам питането

предварително се извинявам, че може да питам нещо което е питано и обсъждано на предната старниц,а но нямам време да ви изчета и не съм писала  от почти цяла седмица

чакам от 04.01, 09.01, 11.01 и т.н още около 5-6 поръчки
Искам да питам дали вече се е получило на митница Пловдив нещо от тези дати

Благодаря предварително

# 631
  • София
Този сутиен на коя номерация отговаря - на европейската или на френската т.е. + 15 ? Европейска нося 85 Б същия номер ли да си взема? Гледам номерацията е от 80 до 95 и си мисля, че би трябвало да е като европейската?  newsm78

http://laredoute.fr/vente-le-soutien-gorge-effet-push-up-a-armat … e&pagesize=16

# 632
Иска да помоля ако някой има път към митница София и има възможност да попита дали има колет Добринка Евстатиева ще съм много благодарна Heart Eyes

# 633
И аз питам, нещо което е питано, но вси пак...
Има ли някой с поръчка по-малко от 10 евро и да е имал някакъв проблем?
Мисля да спретна няколко поръчки, като ги глася всички за пощата.

# 634
Мале пуснаха намалението по 1 - 10 евро!
Ще се изям от яд за едни блузки на малкия ...

# 635
Иска да помоля ако някой има път към митница София и има възможност да попита дали има колет Добринка Евстатиева ще съм много благодарна Heart Eyes

за съжаление в София справките в митницата се заплащат.

# 636
За първи път поръчвам и нещо не стана.
 Минах 4-те стъпки, след което ми излиза страница с адреса, поръчките, сметката и накрая червен бутон [ - за валидиране - най- долу вдясно/. Кошницата ми е пълна все още и пари не са ми дръпнати, нямам е-mail.  Трябва ри да натисна бутона /аз вече пробвах иска ми отново идентификация/

# 637
Егааати пижамата
http://laredoute.fr/vente-pyjama-transformers.aspx?productid=324 … e&pagesize=16
В какво се трансформира Laughing

# 638
  • до морето
Комплект удължители за прахосмукачка. От ПВЦ. Включва голяма четка с двойна позиция с гъвкав регулатор за аспирация и 3 туби.
(Не претендирам за точност, но дано те ориентира малко:))
Благодаря   bouquet

# 639
Направих си поръчка  преди два дни и си проверих статуса- пише Ma livraison-a domicile- за какво иде реч?Че вече е обработена ли?Или е пратена? Благодаря ви предварателно  Hug

Е това е прекалено. Защо да си правите труда да четете.  smile3511
/не се сдържах/

Иде реч, че всичко с поръчката ти е наред, обработена е и ти я пращат на адреса.
екскюзми дето се вика, просто нямам никакво време да чета, а и в този сайт съм на прибежки Mr. Green И все пак безкрайно благодаря  bouquet

# 640
Ти остави това, transformers са анимационни герои, обаче цената е леко..  Shocked Пък е в раздела 5 eur... сайта е видимо претоварен.

# 641
  • Sofia
вече не знам какво става...направих 2 поръчки през 1час. За първата не получих потвърдителен е-мейл, на втората получих. Това значи ли, че първата не ми е активна?  Уж всичко направих както трябва, нулираха ми се продуктите от кошницата, а е-мейл НЯМА.
И ако ми кажете как да си проверя сметката в картата цена няма да имате./срам не срам- питах/
Изчакай може би ще получиш мейл. В Suivi De Commande как изглеждат поръчките ти, тази първата има ли я фактурирана? А аз картата си я проверявам през epay.bg защото имам проблем със сертификата на онлайн банкирането към ЦКБ.

Знам, че някой беше поръчвал тези, ако може да сподели добре ли изглеждат на живо, и дали са удобни? Mr. Green
Благодаря предварително!  bouquet
Дуци ги има, даже ги продаваше че са и големи.

# 642
  • In transit
Сайтът полудя, а и аз съм на път  Crazy Пълня кошницата, ама май само на ужким... Като цъкна на кощницата ми изписва, че е VIDE, ама пък стои, че имам 2 артикула ( а те са 20 ) ... #Crazy Станах разногледа....НЯкой има ли подобен проблем?
аз  #Cussing out

#Crazy #Crazy стига бе хора, аз две поръчки от тия кръгли цени пуснах между 18 и 19 часа. Златен мъж имам ей, отивам да го целувам, едната той я плати .  Mr. Green

# 643
  • Burgas
момичета с тия центове луднах  #Crazy ! втора поръчка пускам! моля за някой активен код за безплатна  Praynig

# 644
Чак ходих да гледам в какво се трансформира, нали съм любопитна.  Laughing
Тransformers е детско филмче.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт