LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 961
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Е хубава работа сега...пак трябва да правя поръчка  Whistling

# 481
  • Варна.....
Точно си приготвих картата, и сега пак продължавам.....
(а си мислех че лудостта не ме е обхванала)

# 482
  • Варна
Направих си поръчка  преди два дни и си проверих статуса- пише Ma livraison-a domicile- за какво иде реч?Че вече е обработена ли?Или е пратена? Благодаря ви предварателно  Hug

Е това е прекалено. Защо да си правите труда да четете.  smile3511
/не се сдържах/

Иде реч, че всичко с поръчката ти е наред, обработена е и ти я пращат на адреса.

# 483
3,99?-   4,00?- 14,00?- 16,50?-
2,80?- 16,00?-

# 484
Аз да се самоцитирам малко...
Да попитам следното- направих си втори акаунт, но на мейла не дойде потвърждение че регистрацията ми е успешна, както се случи с първия. От друга страна  ми пускат разни оферти и на него. Мога ли да поръчвам спокойно от втория?

# 485
  • Sofia
Само аз ли не виждам за какво иде реч Sad

# 486
При мен се получи така,че ми разделили поръчката .Сега едни барелинки са в отделна поръчка ,че и от друга дата.Те са 8 евро и дали ще ми ги пратят ?  Sick Пуснали са ми фактурата общо за 8,40евро newsm78.
Сега пък друго  Thinkingполучих известие за 2 колета дано да са от 08.12 и 29.12,но да си ги взема от друг град ConfusedИ сега трябва утре да ходя там #Cussing out.Колетите удобно ли се носят като пакетчетата или да се подготвям с по -големи торби?Оле как ще ги мъкна по автобусите ooooh!

# 487
Само аз ли не виждам за какво иде реч Sad

всички стоки, които са с 90% намаление  Wink

# 488
Момичета  искам да попитам аз съм с карта от ЦКБ на която няма код от 3 числа .  Какво да пиша за код.

# 489
При мен се получи така,че ми разделили поръчката .Сега едни барелинки са в отделна поръчка ,че и от друга дата.Те са 8 евро и дали ще ми ги пратят ?  Sick Пуснали са ми фактурата общо за 8,40евро newsm78.
Сега пък друго  Thinkingполучих известие за 2 колета дано да са от 08.12 и 29.12,но да си ги взема от друг град ConfusedИ сега трябва утре да ходя там #Cussing out.Колетите удобно ли се носят като пакетчетата или да се подготвям с по -големи торби?Оле как ще ги мъкна по автобусите ooooh!

Зависи колко е голяма поръчката, все пак те съветвам да се заредиш с канапче за кашоните, а също и с торби и на място да прецениш как ще ти е по-удобно да ги носиш Peace

# 490
  • на пистата
Момичета  искам да попитам аз съм с карта от ЦКБ на която няма код от 3 числа .  Какво да пиша за код.

отзад никакви числа ли няма newsm78

# 491
Моля дайте съвет, снощи направих поръчка, картата ми изтича 02/08 и банката ще ми я смени автоматично. Дали ще има някакъв проблем с поръчката ми?

# 492
  • под шипковия храст
отдавна ги бистрите тия поръчки за под 10 евро. в крайна сметка имало ли е някой с такъв проблем?  Thinking поне аз разбрах, че тези които са пускали са ги получили...

# 493
има ли моми4ета от варна които са  полу4или пратки от 8.01 и 9.01 от митницата.аз проверявах в петък,но нямаше още нищо.

# 494
  • sofia
Моля дайте съвет, снощи направих поръчка, картата ми изтича 02/08 и банката ще ми я смени автоматично. Дали ще има някакъв проблем с поръчката ми?
щом ти е приело плащането,не виждам проблем

Общи условия

Активация на акаунт