LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 952
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 795
  • Бургас
valqdenis, благодаря!   bouquet Че пазарувах с картата на мъжа ми и ако нещо сгафя /или не дойдат нещата/.....мани, мани  Embarassed

# 796
  BLOUSE

Quantité : 1
Coloris : IMPRIME
Taille : 0 

Тази блузка я има само в 1 размер - 36, сигурна съм,че го бях избрала,а сега ми стои taille 0. как мислите, ще имам ли проблем с това?

# 797
Уф, аман вече от тия техните зарибявкииииииии  #2gunfire
От началото на промоциите съм пуснала 19 поръчки - малки, големи и още по-големи.. ама 90% за митница ! Това за 5 човека (вкл. мен  #Crazy).. Откачена работа.. Просто нямам думи  ooooh! Т'ва е по-лошо от цигарите дет' ги пуши мъжа ми бе  Crazy
Да не говорим, че още чакам и 2 декемврийски поръчки  Rolling Eyes Искам си колетитееееееееее  #Cussing out

# 798
  • varna
тъй кат гледам таз вечер няма да има много спящи, а повече запълнени кошници ще има. Grinning дано утре сутринта кат седна да не сте написали 30страници-моля Praynig че  Whistling
моля давайте по същество  Peaceнаправете живота ни по лек

# 799
Разгледах кръглите цени за женските дрехи и принадлежности, но не мога да открия дали има такова намаление за детски и мъжки неща?

# 800
  • София
Аз не мога да си представя какво ще правя с всички дрехи като дойдат.Чакам 8 колета от по 20 неща във всеки,10 бр да не са за мен ,а другите  150 newsm78.Ми аз нямам дори място къде да ги прибера  Joy Скоро си купихме нов гардероб , по-голям , сега ще ми трябва втори,но и него няма къде да сложа,ще ми трябва нова къща  SickКато мине намалението не знам как ще поръчвам докато свикна с нормалните цени,то сега 5 евро ми се струва вече скъпо.Вече спряхме да ходим на митницата и да питаме за колети,ще си чакам упорито бележките  Crossing Arms

# 801
  • София
Божееееееее, какви са тез цени? Аз ли полудявам или наистина е така? Вече 3-та кошница пълня само за мен Embarassed

# 802
тъй кат гледам таз вечер няма да има много спящи, а повече запълнени кошници ще има. Grinning дано утре сутринта кат седна да не сте написали 30страници-моля Praynig че  Whistling
моля давайте по същество  Peaceнаправете живота ни по лек

Споко, сайтът към 2 часа наше време обикновено предава богу дух, така че и пишещите ще изчезнат.  Grinning

# 803
Уфф и мен сън не ме хвана докато не пуснах ,имам оферта на пощата ако на някой му върши работа 59927
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b708206ca3518b7b1a - подробности какво точно намаля с 20%

# 804
  • Варна
Искам да платя , но ми дава съобщение да се свържа с банката издател на картата . Виртуална виза на ДСК . Има пари в нея . Някой има ли идея , какво може да е това ?

# 805
Искам да платя , но ми дава съобщение да се свържа с банката издател на картата . Виртуална виза на ДСК . Има пари в нея . Някой има ли идея , какво може да е това ?

На мен ми се е случвало често. Обикновено затварям всички е-прозорчета и после пак влизам и изписвам акаунта си и паролата. Опитай.

# 806
  • Варна
При вас има ли доста артикули от "кръглите цени", които нямат снимки?! Не ми се поръчва на сляпо... (не че не пуснах току-що пак поръчка, ама да не изпусна нещо... Crazy)

# 807
Девойки,
и аз като вас попрекалих. Сега натъкмявам 15 поръчка - мазня се на мъжа ми. Сложила съм маратонки за тенис и добавям само спортни неща. Но нищо не ми се намаля, а са само зелени цени. Някакво предложение за по-спортен код?

# 808
При вас има ли доста артикули от "кръглите цени", които нямат снимки?! Не ми се поръчва на сляпо... (не че не пуснах току-що пак поръчка, ама да не изпусна нещо... Crazy)

аз имах и въпреки това пуснах с един такъв артикул. Бяха 2 бебешки панталона и по описанието се сещах кой са. Само не се сещам дали вече не ги бях поръчвала.

Момичета, как ще се справим после с отмятането на над 100-тина артикула. Аз вече мисля как да систематизирам нещата. Тотално ще се оплета кое е дошло и кое - не!

# 809
  • София
о, аз отдавна съм с екселка таблица с 5 вида цвята в нея. Мъж ми оня ден каза, че е трябвало да стана счетоводител  Joy

Общи условия

Активация на акаунт