LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 944
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 840
Мале пуснаха намалението по 1 - 10 евро!
Ще се изям от яд за едни блузки на малкия ...
дай линк , моля

# 841
  • Варна
Момичета, за втори път ще пускам поръчка. Първия път се ориентирах от указанията, но сега чета, че има нов изглед сайта за поръчване - 4 стъпки. Има ли нещо , което е различно при поръчването или просто са отпаднали 2 стъпки. Нещо, на което трябва да се обърне внимание ....... Благодаря!

Няма нищо особено, всичко си е по същия начин, след всяка стъпка задължително се натиска червения бутон с надписа, и най-вече на  последната! Peace

57428 ми е пероснален код, изпратен на мейла, ден работи, ден не иска, сега пак не ми го приема и ще изгоря с 20-те евро намаление, 36900 също не ми намаля цени, слага ми само подаръка, а той е за -25 евро  newsm78 Аз ли бъркам нещо в стоките, които слагамммм, гледам да не са намалени, или да са зелени цени, които също не са намалени. Нека някой ако е ползвал някой от тези кодове да пише при тях работи ли и какво намалят Cry

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 09:24 от alokazia

# 842
ВЪПРОС - някой реално успял ли е да поръчя с ВИЗА ЕЛЕКТРОНИК? защото такова нещо съм си направила тъй като с кредитна не мога да тичам да се разправям - като по майчинство ми отказаха по тел и не ми се занимаваше да се разправям...
в описанието на първа страница пишеше че с НЯКОИ ВИЗИ ЕЛ ставало...
та реално има ли някой да е успял с тази дебитна карта?

Предполагам, че имаш предвид ВИЗА ЕЛЕКТРОН  newsm78 Аз поръчвам с такава дебитна на ПИБ и не съм имала проблеми  Peace Това което съм запомнила е, че не стават тези на ОББ, защото имат забрана за интернет - пазаруване  Peace

# 843
ВЪПРОС - някой реално успял ли е да поръчя с ВИЗА ЕЛЕКТРОНИК? защото такова нещо съм си направила тъй като с кредитна не мога да тичам да се разправям - като по майчинство ми отказаха по тел и не ми се занимаваше да се разправям...

аз съм с Виза на ДСК и снощи поръчах

# 844
  • Бургас
Някой има ли това: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4649397& … ue&ksource=-1 38 или 40 номер? Интересува ме ширината в раменете, колебая се за размера  newsm78

Моята е 40 номер.От рамо до рамо е 41 см.Малко ми е голяма, сега съм 38 номер ,но я поръчах още лятото.Ако клониш повече към 38 номер по-добре си вземи него,защото тя така или иначе е по-широк модел.

# 845
Здравейте,

42/44 на М или L отговаря?

# 846
  • DE
Кажи, моля дали полата е хубава, защото и аз я чакам!

# 847
# 848
# 849
  • Попово

аз съм с Виза на ДСК и снощи поръчах
и аз и аз  Peace и в интерес на истината не ми отказаха кредитна карта - в Пощенска Банка

# 850
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9917756& … ue&ksource=-1

от този потник вземали ли сте? Аз съм с бюст 100 и талия 90, и се чудя 40 или 42/44. Ако някой знае да помогне.

# 851
Момичета, нещата са трагични!   Rolling Eyes
Токо що си направих рекапитулация на всичко поръчано и тя е:
Поръчки - 12
Брой артикули - 77
В това число 26 за мен, 22 за дъщеря ми, 19 за сина ми, 5 за майка ми и 3 за мъжа ми  Mr. Green

Но честно казано даже се радвам, че намалението свършва!!! И това ако не е ликвидация!!! Ликвидирах се отвсякъде  Joy

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 08:58 от Stefoni

# 852
Аз съм с дебитна Виза Електрон на Райфайзенбанк и нямам проблеми.

# 853
Не биваше да го споделяш, заради него ме вкара в нова поръчка  Mr. Green
Аз го гледам от вчера - нямаше размери вчера. Днес има. И аз с нова, непредвидена поръчка. Реших да споделя - докато го има... Grinning
A това някой видя ли го?

Сигурно вече сте поръчали, но, според мен, това не е гащеризон, а имитация на гащеризон, т. е. може да се носи само по този начин, по който е на снимката. Rolling Eyes
така е - facon salopette, имитация на гашеризон
има 2 "фалшиви" презрамки

# 854
  • София
Успяхте ли да сложите в кошниците от мъжките дънки, които са при кръглите цени? На мен не ми дава, слага удивителната. Имате ли проблем с картите на ЦКБ? Не дава да платя. А досега никога не е имало проблем newsm78

Общи условия

Активация на акаунт