Спамо- чат темичка (28.1- 03.2`08)- дъра- бъра-2

• 71 159
  • 6 692
  •   1
Отговори
# 6 660
тук тази вечер стана ГОРЕЩО Whistling

# 6 661
# 6 662

е от по-лекичките май Embarassed
Има време! Ще затежи и той Mr. GreenОт опит ти говоря bowuuМоя от категория пъдпъдък се превърна в категория ....  Thinking...а де! На пръч най-ми натежава като че ли.... Thinking
А моя беше категория мамут,
превърна се в хипопотам Mr. Green Joy
Поне порастна ли правопропорционално с всичките си чаркове,а? Whistling Щото....аз...не мога да се оплача. Blush Blush
Моя е възрастен, можа да почне и да деградира скоро Crazy

# 6 663
тук тази вечер стана ГОРЕЩО Whistling
Събличай се, тогава Whistling

# 6 664
Само моя ли отслабна на дърти години и стана готин Crazy Crazy Crazy  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За туй не знам , щото мойот още не е дрът WhistlingМоже па и да стане и готЕн като дрът...знам ли newsm78 Mr. Green

....Дай да видим таа дето не знае де! Обещавам да й се накараме!
Не съм аз, ма! Воайорка такава Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy
Добре че ми каза Crazy Rolling Eyes Сетих сеееее аааз, сеееетииииих!!!!!

абе моя от мамут го превърнах в скакалец Mr. Green Joy
Ааааай! ooooh!Лоша работа ти казвам. Лоша. Вземи си го поотгледай, позакръгли го, понахрани го, че да може и той да те позакръгли качественно Whistling

# 6 665
абе моя от мамут го превърнах в скакалец Mr. Green Joy
стига си спамила...ами се покажи ...по комбинезон ако е възможно!

# 6 666
Само моя ли отслабна на дърти години и стана готин Crazy Crazy Crazy  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За туй не знам , щото мойот още не е дрът WhistlingМоже па и да стане и готЕн като дрът...знам ли newsm78 Mr. Green

Е той и моя не е дърт още, ама се оплаква, че съм взела да му налитам много Joy Joy Joy Joy

# 6 667
# 6 668
# 6 669
Моя е възрастен, можа да почне и да деградира скоро Crazy
Лошо ще е като започне да си опасва лешничетата в чорапките - тогаз вече не те виждам Mr. Green

Е той и моя не е дърт още, ама се оплаква, че съм взела да му налитам много Joy Joy Joy Joy
Той па недоволен Crossing ArmsМъжйе! Crossing ArmsАко не му налиташ - реве, ако му налиташ - пак реве....ам да пере на ръка до откат, а?А? Crossing Arms

# 6 670
с комбинизоните съм леко скарана ходя си по ефирно ........................из къщи

# 6 671
# 6 672
с комбинизоните съм леко скарана ходя си по ефирно ........................из къщи
И така трябва! Така трябва!
То затуй е заслабнал твоичкият де...горкото момче Confused Mr. Green

# 6 673

Лошо ще е като започне да си опасва лешничетата в чорапките - тогаз вече не те виждам Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Той па недоволен Crossing ArmsМъжйе! Crossing ArmsАко не му налиташ - реве, ако му налиташ - пак реве....ам да пере на ръка до откат, а?А? Crossing Arms

Ми нема угодия  Mr. Green Twisted Evil Joy Mr. Green Twisted Evil Joy ма па и аз съм нахална Whistling Whistling Whistling Whistling

# 6 674
ми...давай да глеам...че скъсах синджира клавиатурата вече

Общи условия

Активация на акаунт