През СЕПТЕМВРИ с есента, очакваме и нашите деца!

• 14 431
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Асенце, верно си супер свежа.
Ако ти преместят термина през Август, много ще ни липсваш Hug Wink
на мен няма да ми липсва, защото няма да я пусна! записала се е тук и КРАЙ  smile3533  какво мислите момичета?  Thinking
Е, ако си й е там мястото - да я пуснем, викам...НО.....да обещае, че ще прескача често и тук и може и да се споразумеем Hug Simple Smile

# 76
Ами аз всъщност не мисля да се местя Grinning И да ме преместят за август, тъй като съм за началото на септември, шансовете да родя август са големи, но аз си пуснах септемврийско запитване и смятам да си седя тук Hug
По образование съм журналист. И пописвам в едно детско списание към момента. Това, което правим с кърменето е на доброволни начала към Консултативен кабинет по кърмене към СБАЛАГ Майчин дом - София. Всеки месец има ден на отворените врати и се записват майчета за преглед, които имат проблеми, които трудно разрешаваме по телефона. Прегледите ги прави д-р Попиванова, която е неонатолог в болницата. Ние сме тъй да се каже - съпорт Wink 8 майки от форума изкарахме курс по програма на Уницеф и имаме право да водим групи за взаимопомощ към болнични заведения. Март месец ще се проведе първия Конгрес за кърмене на педиатри в БГ (няма да ги кърмим педиатрите, ами ще си говорим неща, дето ние отдавна ги знаем, а те сега ги приемат Crazy) и за сега сме официално поканени, като основната ни цел е да покажем, че тази програма работи успешно. За съжаление нещата с кърменето тук, у нас вървят бавно, много бавно, но все пак добре е, че вървят. От три години насам участвам и в организирането на Световната седмица на кърменето, която се провежда от 1 до 7 август. Тази година ще ми е малко трудно, но ще видим как ще станат нещата Grinning ОТ време на време ходя и на домани посещения при маменца. Това е Grinning За сега работим безплатно, но обмисляме преместване и може да се наложи да въведем някаква символична такса.

# 77
Асенцето много се радвам, че ще и останеш при нас, на мен лично ми е много от полза да има някой по- запознат и да ни подкрепя Hug.
В тази връзка, мако отклонение, при предното ми раждане /секцио/ съм много благодарна на едно майче, с което се запознахме от форума и по стечение раждахме едновременно /и секцио/, бяхме в една стая - ако не беше това момиче аз сигурно нямаше да кърмя и шях да получа мастит. И всичко по простата причина, че нямаше КОЙ да ми покаже елементарни неща и да ми обясни като човек - хвърлиха ни бебетата и само ни крещяха като питаме нещо. На нея и беше второ и тя ми обесняваше и показваше, а аз се бях панирала и ми се ревеше направо. Вече бях получила и огромни буци, но малко по малко се разнесоха и всичко се оправи. Кърмих до 1г.
Много ми хареса "маймунската тема"  Joy Joy Joy не съм я изчела още - снощи четох до 1ч.

# 78
Асенце, стой си при нас.......щото трябва да има някой, дето е по-напред с материала, за да ни съветва.
Да си кажа за мойте симтоми - става ми лошо, но засега повръщам рядко  (между другото ми казаха много добро бабино лечение за прилошаване - лимон, вода и малко сода за хляб), но не мога да се наспя и това е. Добре, че таткото отскоро ми стана и шеф, та мога да си стоя вкъщи, когато не ми е добре. И ме боли корема - почти не е спирал...много ме притеснява. Иначе, живот и здраве всичко да е нормално, и аз не мисля да се спирам от пътувания. Много хубава компания имаме и ходим по палатки всяка седмица из цяла България - дано бебо да си пада къмпингар като нас!
Всичко най-най- от мен, утре като се прибера от доктора ще докладвам най-подробно какво е станало.

# 79
Здравейте сладурани  Hug,аз до сега нямах възможност да пиша..виждам нова темичка си имаме
Преди малко се върнах от лекар- първи преглед  имам си малка точица със сърдечни пулсации много съм щастлива  newsm44
Доки каза,че съм в седма седмица и малко.Определи ми термин 17.09.2008г. Асенце аз ти бях казала 16.09...
Първо доки поиска да отида пак на преглед другата седмица на 06.02, за да ми направи картон, но после видя, че няма други хора след мен и реши сега да свършим тази работа.Даде ми и направления за задължителните изследвания, каза ми да ги направя когато реша на гладно някоя сутрин и ако всичко е наред при мен да отида на консултация чак в началото на март месец
Това е всичко за сега от мен целувам ви всички  Heart Eyes

# 80
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, а вие доста споделяте и докато изчета всичко не ми остава време  newsm10
аз съм си дала срок до края на седмицата да си избера болница и лекар.
иначе смятам да си ходя до варна да раждам, пък и си мисля, че ще ми е яко последния месец край морето    grinning039
честно казано не знам дали бъдещите мами могат да ходят на плаж и до кога? вие имате ли информация?
ама най-малкото разходките в морската са ми любими, все още не съм намерила своето слънчево място в софето.

момичета на мен ми се иска всяка седмица да си виждам бебо, нямам търпение и много се притеснявам
вие успявате ли да изчакате месец за следващата среща с мъничето?

поздрави от мен и лека вечер  smile3525

# 81
  • Sofia
Асенце, гр. Шипка ни е любима дестинация за разходка. Майка ми живее в Казанлък и като ходим там, обикновено прескачаме и до Шипка. С този прекрасен въздух там ...
Дори последния път около Коледа се разхождахме към храм-паметника и Ия пропадна до кръста в някакво блатце замаскирано под снега. Та разходката ни приключи бързо бързо  Joy

# 82
Скъпи дами, ако мога и аз да се присъединя към вас, много бременни вируси върлуват тук! Пожелавам на всички лека бременност, здрави и красиви бебенца! smile3504 1stroller newsm51

# 83
  • София
добре дошла, Lauren   welcome  baloni  newsm51  и на теб леко бременеене и само положителни емоции!

# 84
Здравейте,мили бъдещи мами   bouquet
надявам се имате място за нова бъдеща мама  Hug
целувки и хубава бременност на всички  Hug

# 85
И аз се радвам, че Асенцето остава при нас. Какво ще правим без нея Simple Smile

dayana78, много се радвам за теб! Дано само такива новинки чуваме тук Simple Smile

Lauren, mi66i добре дошли при нас. Лека бременност ви желая!

mari_p, не знам до кога е добре бременните да ходят на плаж. Но определено трябва да се избягват часовете с много силно слънце. Най-добре е да ходиш сутрин или късния следобед. Четох, че кожата при бременните жени става много чувствителна и много бързо изгаря. А и май за бебо не са много добре високите температури. И аз като теб искам да си виждам бебчето всяка седмица, даже ако може всеки ден. Предполагам, че при всички мами е така Simple Smile

Лека вечер момичета!

# 86
Здравейте, момичета!
Извинете ме, че така нахълтвам в темичката ви, но не мога да не споделя колко ви се радвам!  Joy
Тук компания ще ви прави моя много скъпа приятелка Yaroslava 732, с която съм сигурна, че никак няма да ви е скучно  Party
Желая на всички ви лека бременност и слънчево бебче през септември!
  bouquet

# 87
Ехо, добре дошли на новите мами Hug Миши, от кога те чакам Hug Зърнах аз още в Искам бебе и чакам ли чакам да се появиш Hug
Кажете за кога да ви записвам Simple Smile
За морето - морската вода си е солена. Морето е самопочистваща се екосистема и няма никакъв проблем да се къпем. Освен това и слузестата запушалка на шийката на матката (която изпада преди раждането) е естествена тапа и не допуска нахлуването на разните му там вредители Wink Наистина слънцето е добре да се избягва. Все едно сте бебета - до към 10.30 сутринта и след 16 часа следобед. аз лично не съм фен на слънцезащитните кремове и не мажа нито себе си, нито детето. Предпочитам шапка и да не се показвам много, много по жаркото слънце. Иначе имаше нещо с меланина при бременните и образуването на тъмни петна.. нали знаете кожата и пигментацията и потъмняването на разни участъци... Та така или иначе слънцето не е много полезно. Виждала съм да продават бански за бременни и са с платка, която покрива коремчето.
Иначе може да ес ходи на плаж до последно. Ние планираме почивка за края на юни, но да дада Господ здраве, пък ще видим Grinning Иначе Сияната беше на 20 дни като си отидохме до Бургас за пръв път след раждането и си походихме малко на плаж.

# 88
Lauren, mi66i добре дошли при нас. Лека бременност ви желая!

Искам да ви питам мажете ли се вече с кремове против стрии и какви?

# 89
  • Бургас
Приветиииии!:)))Ето ме и мене- 35 годишна, първо раждане, термин-4.09.'08., в София съм и така..Simple Smile Мисля си, че при нас ще е весело и ще сме една чудесна дружинка newsm44! Поздравления за форума! Ей, добре, че е нетът! Да живей Джон Атанасов! smile3501
Пожелавам на всички приятна бременност, ама аз това ще ви го пожелавам често, защото смятам всеки ден да влизам тук:)

Общи условия

Активация на акаунт