През СЕПТЕМВРИ с есента, очакваме и нашите деца!

• 14 409
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
Да споделя за кафето - аз съм страшен ценител за кафето, но последните днивъобще не мога да пия кафе. Само чай сутрин и това е. Иначе аз живея в другия край на София, но пък работата ми е на Плиска така че може някой път да пием по едно заедно както се казва.
Що се отнася до името - незнам да ви кажа направо съм се хванала за главата. 
ама хайде то има време да видим първо пола и после ще го мислим.

# 181
Асенце, значи не съм сама с гаденето от вода. Все още се чудя как може да ми се гади от вода, но ето на!

mari p, и аз снощи будувах. Наистина е кофти, на другия ден си просто смачкан.  Tired Дано тази вечер поспиш.

Geri, сигурна ли си за сауната? Мислех, че не се препоръчва на бременни.

Що се отнася до кафето от 2-3 седмици и аз не го консумирам. Просто спря да ми се пие, не че толкова ми се гади от него. А газирано не пия от доста време заради гастрита.

Mirage, честито мила! Всички ти се радваме!

Ние мислим да кръстим бебо с име, което ни харесва и на двамата. Дори вече сме се споразумяли с моя мъж. Ако е момче, ще се казва Калоян, а ако е момиче - Ая. Но това на първо четене. Ако бебо се роди на някой празник, може и да си променим решението. Понякога човек се ражда с името си. А вие избрахте ли си имена?

Хубава вечер на всички!

# 182
Здравейте и от мен момичета
Аз съм на 30 години, първа и много чакана бременност и не знам на кой свят съм Wink Радвам се за всички вас, и че го има този форум, защото непрекъснато ме мъчат разни страхове и е хубаво да има кой да ти отговори.
Първо да се запиша в списъка - термина ми е на 11 септември.
А иначе - боря се със същите симптоми като повечето от вас - постоянна умора и сънливост, нежелание да ставам от леглото (за съжаление обаче трябва да ходя на работа), липса на апетит - а май трябва да наддам малко защото съм 50 кг. при ръст 170 см. Отгоре на всичко лекарката ми изписа диета с повишен прием на белтъчини и избягване на солта - някой друг има ли подобни кахъри?

# 183
Привет, margstt! Добре дошла при нас!  Hug Желая ти много хубава бременност! А защо лекарката ти е предписала такава диета, заради някакво заболяване или по други причини?

# 184
здравейте отново
Аз съм девойката от по-горния постинг - с диетата от белтъчини - само че имах малко проблеми с регистрацията  Wink  Диетата ми я предписа заради това, че вследствие на стимулация в яйчниците са останали неспусани фоликули, които сега са огромни

# 185
Zdraveite nastoq6ti i byde6ti mami.kazvam se mariqna i sam na 29godini.razbrah predi tri dni 4e 6te imam beb4e i sam mnogo ravalnuvana.zasega o6te ne sam hodila na pregled no mislq 4e e o6te rano za6toto sam samo v tretata sedmica.tazi bremennost e parva za men.pojelavam na bade6titte mami leka i bezproblemna bremennost.  celuvki

# 186
Здравейте мамчета!Хай Муцито аз съм от Х.Димитър, но офиса ми е в Редута,с кафето нямам грижи та може някой път да пием заедно.Пак на твоя въпрос за имената -голям проблем е ,голямата ми дъщеря е кръстена на баща си и е Адмира ,малката трябваше да е Никол ,но се роди на Тодоровден и е Теа,а третата....е шегувам се този път може да е мъж да сме живи и здрави.Ще си пишем сутрин и ще се разберем кога да пием кафе .

# 187
  • Бургас
Добре дошли на новите момичета magrstt и macinka1978! Много се радвам за вааааааааас! Честитооооооооо! Hug
neni78, правилно за името- ако се роди в деня на светец, на името му, мдам..
моят любим иска, ако е момче да е Йоан, няма претенции за име, ако е момиче..
аз искам да зарадвам майка ми, майка му..не става съчетанието от двете им имена..Радка и Татяна..ако е момиче...
ако е момче- бих искала да е Емануил или Радостин..ако са две:)))))))), ох, не знам, не знам..Simple Smileвсъщност на коя седмица вече се знае две ли са или едно със сигурност?
ради78, аз нямам 50 кг, ама нищо не ми предписаха.. newsm78
Lucicity, супер, ще се уговорим, вече станахме 3 с тебе:)
dayana78, щом проветряваш, няма проблем според мен, но нека кажат и другите мами:)

# 188
Здравейте, нови мами!  bouquet
Здравейте и на по-старите!  bouquet
По въпроса за кафето - много пиех допреди няколко дни - сега ми се сгажда от аромата. И с цигарите е така - не съм вярвала, че на мен няма да ми е проблем факта, че не пуша - е не ми е!
По въпроса с имената - нашето дете (каквото и да е) няма да е кръстено на никого! Общо взето доста съм мислила на тая тема и най-удачен ми се струва вариант, звучащ еднакво навсякъде (без името да е кофти). Така че ако е момиче, ще е Ема или Мая, а ако е момче - Виктор или Мартин.
И едно питане към вас - задължително ли се прави вагинален преглед? Нещо никога не е ме кефела идеята. Ще ми кажете ли?

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 11:34 от бръмбъзъче

# 189
За газта няма проблем Peace
Magrstt кажи с кой ник да те впиша в списъка. Момичета, утре ще го ъпгрейдна, че тази вечер не съм много добре Confused
Що се отнася до името нашето момиченце е кръстено на свекърва ми - взехме първата буква (тя се казва Станка) и стана Сияна Grinning Иначе имам списък от 8-ми клас с имена, които ми харесват Grinning
Сега, понеже се гласим за мъж (не са ми казали, просто си знам Grinning ) ще  Любомир, живот и здраве. На втория ми баща, че този човек ме е отгледал и много го обичам. С мама сме се разбрали (тя е Мария), че на нея дете няма да крщавам. Тежко име  Мария - името на Божията майка. Рядко жените с това име имат лек живот. Още от малка, била съм сигурно на 9-10 години казах на майка ми, че много я обичам, но като имам деца няма да ги кръщавам на нея Simple Smile Тя не е от сръдливите, така че е напълно съгласна.

# 190
  • Бургас
Асенце, почивай си, мила..с какво можем да ти помогнем..?
misstana, ставаме 4-риии:))), ще се стиковаме и ще решим къде , кога! Много се радвам за тебе и дъщерички, имената много ми харесват.
бръмбъзъче, ма как, ма мацко, ми задължително е, ми! няма нищо страшно па ти:), спокич..!

# 191
задължително ли се прави вагинален преглед? Нещо никога не е ме кефела идеята. Ще ми кажете ли?
Прави се, колкото и да не ти се иска... Това влиза в първичния преглед и целта е да се види влагалищната чистота. Моята лекарка оссвен , че директно погледна под микроскоп секрета и каза, че всичко е наред, ми даде да занеса секрет и за посявка, който ще е готов утре.
Не е приятно, определено, но е в твоя полза, повярвай ми! Peace
При първата ми бременност при директната микроскопия откри доста левкоцити, изписа ми Брауновидон 10 дни, след това отново ме гледа...Та така...

# 192
моля дай те съвет.вреден ли е оспена за развитието на плода.и какво 6те ми препоръчате за кашлица.докторите казват само чай но той не помага и сега ми предписаха оспен-антибиотик.

# 193
здравей Асенце
Извинявай за объркването - запиши ме с ник "Ради78", вече се регистрирах успешно така. Хубава вечер на всички ви и прегръдки

# 194
ради78р, macinka1978, добре дошли!!!!
Момичета, нека и аз да се включа за кафето  Wink
Аз съм му луда фенка и то на класическото италиянско кафе Coffee, направо маниячка. От около две седмици найстина го намалих но  Naughty Naughtyнай- интересното е че само то ми помага в малка доза за да не повръщам много сутрин TiredМного странна работа ....но факт Hug
Хубава вечер, милички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт