Режимите на Ипократис II

• 73 809
  • 504
  •   1
Отговори
# 315
  • sf
2 недели ли е въздържанието? Т.е на 3-тата неделя е потопа?

баш тъй, за съжаление  Joy

# 316
  • Sofia
Значи аз ще се придържам по правилника- 3-тата неделя

# 317
  • София
Не се ли пада втората неделя?  newsm78
Нали първоначално е 6+6 дни и на 13-я потоп?  Hug

# 318
  • Sofia
на втората е!!!! първия потоп де.

аз почнах този понеделник - значи следващата ще ми е първия потоп Wink

а иначе след време ще видите как потопите сами стават малки наводненийца.

# 319
  • sf
 ooooh! пада се на 13тия ден, да, аз се обърках

# 320
Ох да споделя...потопа днес ми беше ден на сладкото... размазах се от сладко...ще си трагвам за да не яммммм повечеее
потопа е от 2рата неделя 14тия ден на диетата

# 321
  • София
потопа е от 2рата неделя 14тия ден на диетата
Точно така! В първата тема имаше различни мнения по въпроса и не можах да ги убедя, че е така.
TedyV, солети съм виждала в един режим и бяха за следобедна закуска.
Като ви чета тук се убеждавам, че не само аз съм от "прасешка" порода  Grinning. Така де, значи не само на мен се случва да изям за миг цял шоколад  Embarassed
Ти наистина ли си помисли, че си единствена? Joy

# 322
ами явно и аз съм оплела конците...не стига, че имах прегрешения, но и потопа си го направих на 13-я ден...,
Както и да е...
Важни са мерките и теглилките.

Аз си поставих една малка цел днес. Имам едни любими дънки от времето преди да родя, когато бях 48-49 килограма. Те са много стари и изтъркани, но по някаква сантиментална причина не съм ги изхвърлила. Днес ги изрових и се опитах да се напъхам в тях. Преди да започна диетата въобще не можех да ги вдигна догоре дори... Embarassed
Днес ги вдигнах, но не успях да ги закопчея. Целта е да вляза отново в тях свободно. Висока летва съм си поставила, но защо пък не  Crossing Arms

# 323
  • Sofia
Аххх, аз се обърках в дните сега. Вместо вечеря салата със сирене , не знам защо си втълпих, че имам картофи със сирене . Изядох картофите и чак след това видях, че те са за утре  #Cussing out

# 324
  • София
Доня, защо пък не! Кефиш ме Peace!
Горгона Медуза, приятна грешчица! Laughing Нищо, утре си изяж днешната вечеря. Въпреки, че ще се объркат съотношенията на протеини, въглехидрати и мазнини, няма да издребняваме пък чак толкова.
Yoya, бананите СА позволени! Хапвайте си, защото засищат и дават енергия.

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 18:45 от Карол

# 325
  • Там някъде нейде !!!
При мен килограмите са определено на долу . Ходя редовно на фитнес днес си взех и ЕЛКАРНЕТИН да помага и той с борбата и килограмите . Момичета не ви разбрах първият потоп кога и как да си го изчисля . Не е ли веднага след 6 ден или трябва да направа два шестдневни курса и тогава да правя потоп . Нещо не мога да схвана как да го направя . Аз съм на първия режим и за сега се чуствам добре .  Thinking Thinking Thinking

# 326
  • София
Снежка, първият потоп е втората неделя от започването на режима. Хубаво е да се започне в понеделник и потопът е на 14 ден. Втората събота си избери менюто от някой от шестте дни. След това всяка неделя е свободен ден.

# 327
Ахой!
Едно нещо не ми е ясно  newsm78 Сега като потопа е на 14-ия ден, а менюто е за 6 дни, караш 6+6, а на тринайстия ден какво ядеш? Пак менюто от първият ден или който дните си избереш? Аааа, видях, мога да си избера  Embarassed То пак прибързах, без да прочета както трябва
Карол, обичам те   bouquet  Сигурно ти е чудно, ама това РАЗРЕШЕНИЕ да ям банани, ми прозвуча почти като предложение за брак  Wink
Оставям ви, че ожаднях  Laughing

# 328
  • София
 Joy Joy JoyЕй, чак толкова хубаво нещо ли е предложението за брак! Разрешението е лично от Ипократис, аз като ви казвам, че е готин! То не, че някой е казал друго де!

# 329
Добро утро на всички Grinning, който спал, спал. Аз съм будна от 5ч, че Криси нещо го мъчеше и не можа да спи Sad
Честит ми ден на потоп! Пожелавам си да си хапна вкусничко, без да преяждам  Wink Все пак ще има и други дни на потоп, нали hahaha
Айде, отивам да глътна едно чайче и да правя закуската  Heart Eyes

Ох, щях да забравя да ви се похваля, че днес почти си изпълних поставената задача за седмицата, а именно да падна под 67 кг, поне на 66.9. Не успях на 100%, но пък кантарът заби точно на 67 кг, което пак е супер Party

Общи условия

Активация на акаунт