Режимите на Ипократис II

• 73 811
  • 504
  •   1
Отговори
# 300
Аааа Тарталета, да не чуваме такива приказки !
Аз тук като се замисля, ако удържам фронта с моите 25 кила има да пиша, пиша в тая тема  чааак до на лято, вие какво , сама ли ще ме оставите да си хортувам? Close

# 301
А как успявате във вас да тренирате не знам!! Аз колкото и пъти да се опитам в нас не става...веднага ме домързява....Браво на вас!!

Относно потопа ми днес ....хапнах салатка със сирене -  само с микси макс прегрешавам... но вечерта ще е потопа....,въпреки,че ще се опитам да съм умерена

Ами мен ми е по-трудно да се занеса до фитнеса,голям мързел,голямо чудо.Иначе обичам на пътеката да хдя,какт и на крос-тренажора.Оносно потопа ти...ми какво да кажа,...засрамих се...Ти направо имаш желязна воля.Аз в дена на потопа запчвам с палачинки или баница и завършвам с торта. Оффф,пуста лакомия.Ама я боря...И сега да се оплача та да ми се поскарате...Днес огладнях мног бързо,след като за закуска имах само 2 плода/а от тях ми стърже мног стомаха/ и огладнях бързо.Ядох на 3 часа,салата и сирене.Ама после такаааа ми се прияде нещо...сладко,солено...И хапнах малко мюсли..Стана егати кашата,а днес съм при Ипо на контрола..ГолЕма съм оФцЪ...

Ох да споделя... наистина хапнах салатката , но сега хапнах 1/2 шоколад и 1 бонбона.... аууу колко ги мразя моите колежки... едната ми колежка всеки ден яде по 1 мурена без нея не минава..и освен друго поне 1-2 седмично носи сухи пасти...нещо друго сладко...направо ме убива...а аз нонстоп си мрънкам , че само ядът  и ме дразнат... та днес не устоях понеже знаех,че днес ми е потопа... но ще се опитам да се контролирам вечерта...че аз съм леко казано лакумия.... ако не хапна няма проблем , но хапна ли няма спиране,....
Относно спорта... аз ако не ходя на аеробика сама в нас не мога .. Златина е инструкторката и си редува тренировките... веднъж е с ластици, друг път с топките (Fit Ball) понякога е комбинирана и ги редува...и понеже не мога да се излага и правя пълна тренировка 1 час и 15 мин. А иначе и аз обичам да ходя, но лятото или когато е топло.... през зимата само в къщи и в колата..А да се похваля изхвърлих всички бонбонки от колата

Grinning Grinning Grinning

# 302
Аааа Тарталета, да не чуваме такива приказки !
Аз тук като се замисля, ако удържам фронта с моите 25 кила има да пиша, пиша в тая тема  чааак до на лято, вие какво , сама ли ще ме оставите да си хортувам? Close

Ама то режима на Ипо си продължава и след като свалиш килограите - минаването на свободен режим пак означава да си на режим но ти си плануваш какво да ядеш ...и пак си имаш свободен ден... така,че тези които си ходим при него..май ще сме си в този форум...

# 303
  • София
Аз имам преди, но за след е рано. Кат сваля 10 кила тогава  Mr. Green
И аз така!
Браво на всички момичета! Продължавайте смело! Глад няма, Горгона го потвърди.
Тарталета, браво за велоергометъра! Но, давай си почивка през няколко дни. А за ходенето пеша, и книжката като си вземеш/Честито!/ и като паркираш на 5км. от офиса, то не отпада. Ако това "далеч от малоумници" е София, де. Ако си в някой нормален град, внимавай да не се срастнеш с колата, защото всички усилия отиват на ..... Laughing
Deina, не се притеснявай, хич няма да си сама!
Аз пък утре ще си дам свободен ден, защото ще ходя на една вечеря с предварително меню и не върви да изисквам моите пил. пържоли. Дано да не е голям фал, защото би трябвало потопът ми да е в неделя. После ще карам 7 дни на режим.
Aia, не се ядосвай, де! Аз мисля, че в свободния ден изобщо не трябва да си натоварваме психиката. Нали за това е свободен! Ако трябваше да ядем определени храни и количества, щеше да си е още един режимен ден. Това е едно от хубавите неща на нашата диета. Blush

# 304
Карол  права си, но аз се ядосвам на лакомията си...понеже понякога 1 ден ми се равнява на 1 седмица диета... трябва да има 1 ден в който да си позволявам сладко и тн, но не и като за последно .... най интересен ми е мъжът ми ... той например си хапва 1 парче шоколад и до там????ужас аз докато не го изям не мога да се успокоя.

# 305
  • here, there, everywhere
Aia, аз съм като теб. Спокойно мога да си изям цял шоколад като баничка. Embarassed Това сладко е цяло проклятие. Започна ли нямам спиране. А после съм гузна.

# 306
TedyV  последният път като ходих при Ипократис и той ми каза, че това е следващата стъпка в режима ми..... трябва да почвам да контролирам лакумията си.... да се задоволявам с малко. Ето защо се опитвам с свободният ми ден да не преяждам..... ама е доста трудно...

# 307
Мисля, че това е най-трудно. Изисква се голяма воля. Аз с малко не мога. Винаги съм била или нищо или всичко. За мое голямо съжаление. Надявам се да успееш защото това е пътят за запазване на постигнатото. Иначе няма смисъл да се мъчим с месеци да гладуваме и след това да се нахвърляме на шоколада и тестените изделия. Желая ти успех и да споделяш с нас как се справяш Hug

# 308
Привет! И аз да си кажа. Днес се изложих  Embarassed Шест дена си изкарах без издънки, седмият обаче.... Вземете, че ми наритайте дебелото дъ, да се стресна и да не го повтарям. Първо хапнах една филийка бонус в повече(ама много ми се прияде), и не стига това, ами вместо половинка активия, мушнах цяла  Rolling Eyes Та сега съм без плод. Единственото хубаво, че прекалих с позволените храни. Някой спомена, че си хапва банани. Разрешен плод ли са?
За сладкото - като алкохолиците съм. Или без, или целият шоколад ще изям. С малко не минавам
Цяла седмица обаче не съм близвала, а за мен това е своеобразен рекорд

# 309
Здравейте, сладурки!

Чета ви и се кискам сама като лудите...колеги вече ме гледат под око  Crazy
Някои постове предизвикват сълзи от смях  Laughing Големи сте симпатяги  Heart Eyes
За "депресираните" - никакви такива, я да се стягате!
Днес е 22-ри ден откакто съм тук - равносметката е "само" 2,5 кг минус. Е, и какво от това - нали АЗ се чувствам добре.
Снощи в магазина две съседки (по отделно) се учудиха колко много съм отслабнала. Въх, мЪ значи...не че им повярвах, но и това е без значение. Нали постигнах нещо за тези 22 дни - това е моят стимул. Искам и мога - и при вас е така, сигурна съм!
Като ви чета тук се убеждавам, че не само аз съм от "прасешка" порода  Grinning. Така де, значи не само на мен се случва да изям за миг цял шоколад  Embarassed
Охх, в неделя е свободния ми ден и от понеделник започвам 6-дневния режим наново. Все още съм на този, публикуван от Пуки на първа страница.

Довечера сме на гости - ммммразя...Дано имат месце в менюто  Whistling
Чудна вечер и спокойни почивни дни   bouquet

# 310
Привет!!!
Минавам набързо само да измърморя колко е гаден денят след потоп...
Толкова гладна не съм била и когато започвах диетата..ужас  Shocked

Незнам как ще издържа, но със сигурност на вечеря салатата ще е мноооооооого голяма, мдааа

предполагам, че това е защото денят ми започна много рано, в 5 без 10 сутринта...бях първа смяна. Спасих 2 часа в спане, но сега се събудих и мога да изям един камион храна.

Силна съм обаче, измих си червата с вода и отивам за малкия, а по път ще смушкам една ябълка за следобедна закуска...
Добрата новина от ранното ми ставане е, че до момента съм на почти 3л. вода, а вечерта тепърва предстои...
Оплаках се!

# 311
Случайно някой да има включени солети в диетата? Можем ли да заменяме хлаб със солети и ако да, с какво количество?

# 312
  • Sofia
ДесиХ2, не бой се. И аз като теб. Утре ми е потопа. От два дена си правя меню
Закуска - пържени филийки с мед и голяма чаша прясно мляко с нескафе
Обяд - МакДоналдс или Китайско
Следобед - Кафе с торта
Вечеря - Пица с бира
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Колкото и изчервяващи емотикона да сложа, все ще е малко. Sad Ако милата ми майчица можеше да ме види от някъде, направо щеше да припадне. А бях злоядо и кльощаво дете и също такава тинейджърка Close
Ау, прекрасно меню  Laughing
Аз за закуска ще ям баница с кисело мляко
10ч. междинна закуска течен шоколад
12ч за обяд мисля да наравя  пиле с картофи
а вечерта задълвително пица с десерт тирамису или крем брюле, а може и двете  Blush

# 313
  • Sofia
Деня за потоп е ден за потоп  Peace Моя първия се пада следващата неделя, че първите две седмици са без почивка.

Солети - не! Все пак хляба който се яде е пълнозърнест тип Бонус - изключено е да го замените със солети.
Бананите по принцип не се ядат при диета (ама аз днес това хапнах за единия плод, че бях дала на детето да яде за преди обедна закуска и му доядох плода  Embarassed ).
А наистина важно е да се гледат мерките - аз така си следя дали свалям, защото преди имах застой в свалянето на кг, ама обиколките изненадващо бяха намалели.
Утре да стискате палци, че съм навила мъжо да си купим кростренажор - да не се откаже в последния момент.  Praynig

# 314
  • Sofia
2 недели ли е въздържанието? Т.е на 3-тата неделя е потопа?

Общи условия

Активация на акаунт